bár velem is hasonló szitu van mert lenne volne egy motorcsere csak ő spanyolbavan kamionozni és nem tudni hogy mikor jön haza. amikor haza jön akkor felhív és akkor lebogyolítjuk.
Remélhetőleg...
Vettem... Gyújtás nem volt rajta, de vettem rá zsír újat ma le is pucoltam holnap beindul. Krómok épek rajta csak le kell tisztogatni. És BOWDENES a csengő benne egy kis karon. Rajta van a második személynek a taposó, lábfűtés, fehér peremes jó állapotú semperit gumik. Gyári szerszámkészletet is adtak hozzá. Plusz megvan az osztrák papír és rendszám.
ma vettem piacon 2 majdnem komplett sachs blokkot 5 ért ugy h csak henger rész nincs, hengerfej, dugó. szóval már csak amit írtam hatos váltó tengely kellene hogy huzatós blokk lenne. (maival együtt már 5 blokkom van)
Ifa kompresszorra mert szeretnék csinálni egy kompresszort egy ifa légtartály már van meg egy kompresszor motor meg ilyenek lennének csatlakozók órák vannak tömlőt vennék vízleválasztó talán van is csak az ékszíjtárcsa kéne vagy a komplett kompresszor.
Ifa kompresszor ékszíjtárcsa kerestetik eléggé fontos lenne ha valakinek van szóljon.
VAgy komplett ifa kompresszor is jó vagy zil vagy akármi érted:-)
Váltóm tudtommal 5 gangos szóval szerintem kilőve.
Kész sachshengertörténelem van a satupadon ahoz képest hogy itt a legnagyobb puchos vagyok:-)
A legyezős blokkot puch cuccokra szívesen cserélném.
Remélhetőleg...