Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bár velem is hasonló szitu van mert lenne volne egy motorcsere csak ő spanyolbavan kamionozni és nem tudni hogy mikor jön haza. amikor haza jön akkor felhív és akkor lebogyolítjuk.
Remélhetőleg...
hát figyel ne várd el hogy ő hívogasson hanem neked kell ha ő akar venni motort. akkor csábítani kell...
és mia további terved vele? eladod vagy megtartod? :S bár ha szabad tudni mennyi volt a vétel?
Jut eszembe... Ez 3 gangos és kormányváltós.
Vettem... Gyújtás nem volt rajta, de vettem rá zsír újat ma le is pucoltam holnap beindul. Krómok épek rajta csak le kell tisztogatni. És BOWDENES a csengő benne egy kis karon. Rajta van a második személynek a taposó, lábfűtés, fehér peremes jó állapotú semperit gumik. Gyári szerszámkészletet is adtak hozzá. Plusz megvan az osztrák papír és rendszám.
Nem hívott az a nyomorék...
na mi lett a batavussal? eladtad? és a őszündappos öreggel összehaverkodtál? :)
4-5. képen lévő fejidom nekem is jól jönne
Igen sejtem, hogy környéken laktok.
Jóféle cuccok csak arra vannak.Piacon!
olyan mint a devecseri lomipiac. van minden mint a bucsuban csak ki kell fogni hogy mikor vannak ilyen cuccok. slickrick tudna mesélni
van tartályal együtt elcserélhetjük 80sachs hengerre
Milyen piac ez te?
ma vettem piacon 2 majdnem komplett sachs blokkot 5 ért ugy h csak henger rész nincs, hengerfej, dugó. szóval már csak amit írtam hatos váltó tengely kellene hogy huzatós blokk lenne. (maival együtt már 5 blokkom van)
Tisztelt Barátom !
Amikor itt voltál nálam adtam volna neked egy Ifa kompresszort
Öreg Barátod!
Ifa kompresszorra mert szeretnék csinálni egy kompresszort egy ifa légtartály már van meg egy kompresszor motor meg ilyenek lennének csatlakozók órák vannak tömlőt vennék vízleválasztó talán van is csak az ékszíjtárcsa kéne vagy a komplett kompresszor.
mire kell az neked?
Ifa kompresszor ékszíjtárcsa kerestetik eléggé fontos lenne ha valakinek van szóljon.
VAgy komplett ifa kompresszor is jó vagy zil vagy akármi érted:-)
Hello

A 80-as cuccaidra eltudjuk bizniszelni a legyezős blokkot cakk pakk ahogy van?Nekem a 80-asról nem is kéne pár cucc
Valami jóra.
Mondjuk egy DS 50 L blokkra.
Ami hasonlóan hiányos.Amúgy más sachs cuccra is cserélném pl 80-as blokkcuccokra.
mlyen puch cuccra gondolsz?
Emlékszem erre a hirdetésre mert párhónapja 60ezerért kínálta. ÉS eléggé felemelte az árat..
Te ha a múltkor van pénzem és elég eszem az egészet cakk pakk 45-ért elhozhattamvolna.Ha ez az:-)
Hello

Váltóm tudtommal 5 gangos szóval szerintem kilőve.
Kész sachshengertörténelem van a satupadon ahoz képest hogy itt a legnagyobb puchos vagyok:-)
A legyezős blokkot puch cuccokra szívesen cserélném.