Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem... DE akkor meg? :S
Ember, te megnézted egyáltalán a képeket?
Gagyi fényezés, nem eredeti órák, ócska tank, nem eredeti első kerék...... stb stb
Rossz alvó vagyok alpból is
találtam itthon 150ért papirosat az olcsobb mint aregiszráció és még van alkatrész is belöle
A tiéd szebb!
Szia Gyuri!
Nagyon szerethető a Mazda, az biztos.
Nekem az fontos volt, hogy veteránozható legyen. 2011 március 1-én az lesz. Különben súlyos regisztrációs díjat kellene fizetni. Úgy meg nagyon drága lenne. Egyébként is az első széria a szebb
nagyon szép! Vedd meg! :)
jó a mazda tetszik gyorsan körülnéztem a piacon a tied lealább 1500eu volt láttam szép turbokat 2500-3000 eu környékén vizsgával de ezek rx7 II verzió füzöm az asszonyt milyen jó lenne kabriozni egy 200le vel.
Ne haragudj, de az ajánlatod szerint jelenleg a blokkfedelek és a hengerfej használható mindössze. Minden más fejújítandó. Köszi, de ezek nem kellenek.
Váltó kuplung felújítás után a főtengely tengelyek blokkfelek hengerfej stb.
A te 15-ezresed meg szánalmas.
Ha gondolod a faridomra lámpára stb beüzletelhetjük.
Nah felújítottam a vastelepi szökevény motoros szivattút bár tom nem idevág a téma, de azért kérek kommenteket:) Mind a kettő pöpecül működik! és nagyon jó kompresszióval és a szelepek is elég tutik! szal keveset használtnak tűnik. ÉS csak az egyiket újítottam fel a másik meg tartaléknak lesz.
Nincs mit:)
Úh, zsír, köszi!
It gyakorlatilag minden van és a baloldalt kattogasd. Remélem segítettem

http://www.mopedriders.org/htm...
Puch Maxi-hoz van valakinek robbantott ábrája?
Azért a tíz ezres ajánlatod eléggé vicces.
:D tudod a puchi csak ilyen :D
Ha ennyi minden rossz a blokkban, akkor mi az ami használható belőle?
kéééppeeeeettttt :)
Maradjunk a fórum témájánál na meg a Wankel motoroknál:D
http://youtu.be/pAcgaqeRfgc
Hello

Képet tennél?
Szerváltunk még egy KTM-et a sorba... Szinte ugyan az mint a piros amit nemrég mutattam.. Eladó lesz
Hello.
Említetted, hogy legyezőhengerfejes blokkcuccokat gyűjtesz meg lényegében mindent ami van a motorhoz.
Volna egy blokkom gyújtás karbi nélkül sérült hengerrel felújítandó hajtókarral azért írom le, hogy ne zsákbamacska legyen.
Ha gondolod ajánl egy árat és vidd el.