Tőlem mehet a dolog.Mid van még akár sachs cuccok is érdekelhetnek ami vagy jó az 50 sw-hez (dugattyú pl) vagy ami a 80ac-hez vagy burkolatok lámpák stb veled igazán nem könnyű üzletelni mindíg eltűnsz.Ha van valami értelmes cuccod akkor képeket próbálj meg tenni.
Miért vagy ilyen "nemtörödöm-másokkal" típus?
Kértem képet, de te baszol rá. Erre meg már a börzével jössz... Majd én is így állok veled szóba ha kérsz tőlem valamit.
Előző tulaj állítása szerint 5 sebességes volt és egy rsv 50-ben volt ami alapból furcsa.
Ahogy váltogatam az éket az jött át hogy 5 gangos de ma megnézem megint.
Hehe elkezdtem a megreparálását a gépnek. Első kerék beszorulását a rohadt KM meghajtó megszorulása okozta. Ki is vettem mert teljesen belerohadt. Első felnin a króm jó sok helyen lepattogott de amit tudtam megmentettem, felpolíroztam, fehér peremű gummákat letisztítottam fehér részt kifehérítettem (mint az új). Csak már azt a rohadt ülést kéne kinyitnom. Szikra van már csak még nem elég jó. Ha minden Ok a vasárnapi börzére készen lesz. Kap egy mélypolírt ilyesmit.
na srácok akinek van a harmadik-negyedik képen látható tengely és ráadásul 6 sebességes az szóljon. 5 sebességesből tele vagyok az már nem kell. és érdekességnek raktam fel képet az összehasonlításról hogy igenis létezik 6 gangos váltó sachsban csak még a fehér hollónál is ritkább talán.
negyedik képen sztem mindenkinek egyértelmüen látszik a gondom. szét van b@szva a tengely
jó kérdés. megnézem. De nem hiszem hogy lenne pluszba.
Bár egyik k55-ösöm felújított. és egy eredeti felújítási alapnak való motor szinte hiánytalanul.
Közben én is nézegettem pár Batavus cuccot, majd holnap berakom őket.
Ehhez keresnék kapcsolási rajzot, ha tudna valaki...
A blokk 505/2B.
Kértem képet, de te baszol rá. Erre meg már a börzével jössz... Majd én is így állok veled szóba ha kérsz tőlem valamit.
Előző tulaj állítása szerint 5 sebességes volt és egy rsv 50-ben volt ami alapból furcsa.
Ahogy váltogatam az éket az jött át hogy 5 gangos de ma megnézem megint.
Már el is adod?Életed legjobb motorját?
Pedálom sajnos nincs ritka darab mert a menet szokott kiszakadni belől ésa menettel együtt a pedál is kiesik.
Nincs véletlen fölös DS pedál hajtókarod?
Most tudnék pl csak nem érdekel mert levan élve.Hoppá érted megtehatjük hogy válogatunk.
negyedik képen sztem mindenkinek egyértelmüen látszik a gondom. szét van b@szva a tengely
Én is láttam full ugyan olyan Zündapp-ot amit annó árultam 1200-ért. Az enyémet 400-ért nem vették meg. Akkor miről beszélsz?!
Bár egyik k55-ösöm felújított. és egy eredeti felújítási alapnak való motor szinte hiánytalanul.