Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tőlem mehet a dolog.Mid van még akár sachs cuccok is érdekelhetnek ami vagy jó az 50 sw-hez (dugattyú pl) vagy ami a 80ac-hez vagy burkolatok lámpák stb veled igazán nem könnyű üzletelni mindíg eltűnsz.Ha van valami értelmes cuccod akkor képeket próbálj meg tenni.
Technikai adatok nekem is megvannak.
Közben én is nézegettem pár Batavus cuccot, majd holnap berakom őket.
http://kleinanzeigen.ebay.de/a... nézz mit találtam :)
a Batavus Sachs blokk technikai adatai. http://members.multimania.nl/s... Bár még keresem....
mondtam már hogy cseréljük puch cuccokra,de te csak a nevedben vagy puch-os.
Arra vetettem magam, hogy rendbe teszem a Batavust.
Ehhez keresnék kapcsolási rajzot, ha tudna valaki...
A blokk 505/2B.
Ugyanmár. Majd pont a háttér fog érdekelni.
5-ös a váltó ha valami kell belőle vegyed vigyed van olcsóság!
Mivel mozdíthatatlan volt a motor a km meghajtó miatt nem tudtam lefotózni nomális háttérrel. Ezért nem fotóztam.
ÓCCSÓSÁG!
Látom árulod a 80-asodat.Továbbra is a pár cuccért ilyen sokat kérsz?
Miért vagy ilyen "nemtörödöm-másokkal" típus?
Kértem képet, de te baszol rá. Erre meg már a börzével jössz... Majd én is így állok veled szóba ha kérsz tőlem valamit.
Hello.

Előző tulaj állítása szerint 5 sebességes volt és egy rsv 50-ben volt ami alapból furcsa.
Ahogy váltogatam az éket az jött át hogy 5 gangos de ma megnézem megint.
Hello

Már el is adod?Életed legjobb motorját?
Pedálom sajnos nincs ritka darab mert a menet szokott kiszakadni belől ésa menettel együtt a pedál is kiesik.
Hehe elkezdtem a megreparálását a gépnek. Első kerék beszorulását a rohadt KM meghajtó megszorulása okozta. Ki is vettem mert teljesen belerohadt. Első felnin a króm jó sok helyen lepattogott de amit tudtam megmentettem, felpolíroztam, fehér peremű gummákat letisztítottam fehér részt kifehérítettem (mint az új). Csak már azt a rohadt ülést kéne kinyitnom. Szikra van már csak még nem elég jó. Ha minden Ok a vasárnapi börzére készen lesz. Kap egy mélypolírt ilyesmit.

Nincs véletlen fölös DS pedál hajtókarod?
gondolom még szét se bontottad a blokkot ami a képeden van. ha meg mégis 6 sebességes mutass képet. na most azt csinálom mint te
Aztán miért ritka?
Most tudnék pl csak nem érdekel mert levan élve.Hoppá érted megtehatjük hogy válogatunk.
na srácok akinek van a harmadik-negyedik képen látható tengely és ráadásul 6 sebességes az szóljon. 5 sebességesből tele vagyok az már nem kell. és érdekességnek raktam fel képet az összehasonlításról hogy igenis létezik 6 gangos váltó sachsban csak még a fehér hollónál is ritkább talán.
negyedik képen sztem mindenkinek egyértelmüen látszik a gondom. szét van b@szva a tengely
Na képet tegyél róla még mielőtt bemesélsz valamit magadnak.
Trabant cuccok eladók minden van.
Aha, nah persze...
Én is láttam full ugyan olyan Zündapp-ot amit annó árultam 1200-ért. Az enyémet 400-ért nem vették meg. Akkor miről beszélsz?!
Slampibácsi mire tippelsz, hogy mennyiért megy el neki?500-ért a papírnélküliek mennek.
jó kérdés. megnézem. De nem hiszem hogy lenne pluszba.
Bár egyik k55-ösöm felújított. és egy eredeti felújítási alapnak való motor szinte hiánytalanul.
Tegnap a börzén volt egy RX7-es prospektus.
..nehéz eset az öreg, én mondtam neked