Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HA valakinek van ilyen blokkja az feltétlenül szóljon!
Sújos

Zsákhenger.HA tuningolni szeretnéd nagyon egyszerű.
Tesző a hengertalp alá 1milis tömítést.
Ez a könyebb része de most jön a bonyolultabb 2 féle módja van a további tuningnak. szalagfűrésszel levfűrészeled a hengerfejet (saccra belövöd) és visszahegeszted awival.A lapvastagség pont leveszi a megfelelő mennyiséget.

A másik kicsitt bonyolultabb kiszeded a főtengelyt és lepréselteted a hajtókat vörösizzásig hevízed oxidáló lángal majd ráversz üllőn ketőt oldalanként majd még cseresznyepiros álapotában tulhűtött vízbe dobod ami legyen olyan -20 celsius.Mitán kihűlt hideg állapotában a satuban derékszögeled majd mehet az összerakás.
Ezzel elérted a húzásra sokkal jobban igénybevehető hajtókart a tűgörgőknél meg majd bekopik a bronzpersejt cseréled ptfe-re.
És a lágan megnyújtott hajtókar tökéletesen belövi a préssáv és a dugattyútető távolságát.
...nem nem a betét hanem munkahenger (esetleg javító készlet) érdekelne engem RX-9 -hez
mit szóltok ehhez? :)
Jah... A katalógus innen elérhető: http://www.ferodoracing.com/it...
A part II. az.
Fékbetét?
Szerintem a tartály formája nem oszt nem szoroz. A féknyereg az irányadó. Ha olyan van rajta, mint a Zündappomon akkor jónak kell lenni az Ferodo FDB 213-nak.
A katalógus is ezt a típust írja a Hercules RX9-hez.
Simabőrű, segíts már nekünk!
Elvégre te vágod.
Slampixxx !

köszi, de nekem a szögletes tartályos fékem van (nemtudom csak a tartály formája más vagy az egész), de engem érdekelne a fék, össze kellene nézni a kettőt, nem akarok rontani a motorom eredetiségén
Igen ezek zsákhengeresek.:D
..MKI. vagy MKII. az RX-7 -es ?
ha itthon van rakjál fel légyszi képeket !

Nekem annó egy MKI / B -m volt, imádtam
Fuck
Úgy be lettem oltva...
Suliban az udvaron kötök fel egy dobozt a Batavusra, jön oda egy ember, hogy hol a hengerfejem?
Nézem a motort, nézek az emberre...
Nézek értetlenül...
Hát basszus, nincs hengerfejem!
Pár kép a képalakul.
ceglédröl
oké rendben
Én értem csak példámondtam :)
Nekem már nincsen meg tehát már nem kell vele dolgoznom csak az előttem szólók miatt írtam hogy mi a neve a blokknak.
ha rövid a sebességi fokozata van akkor ebben az esetben a hátsó lánckereket 4 foggal kisebbet kell tenni és akkor pöpec lesz.:)
Helló
kb 2 éve adtam el egy ilyen blokkot és Sachs Tc 50-es crossnak volt a blokkja csak ki lett szedve mert egy 80-as ugyanilyen blokkot tettek bele és ezt is megkaptam mellé nem ment túl jó de igen nyomatékos volt rövid sebességi fokozatokkal.
Pápa környékéről?
Fiuk ugy látszik beindul a lopásszezon pedig még nincs tavasz,a barátom puch cobráját mult hét végén az udvarukbol ellopták.Ha a kép alapján valaki ráismerne kérem értesitsen.
Az ülléshuzat piros szerintem több ilyen nincs és a blokk bal oldalán felül törött a karter valami ragasztoval van visszaragasztva a kerekei ez a kép ota ki lettek cserélve eredeti puch ra.
Ha valakinek bontásba vagy eladára kinálnak puchot kérem értesitsen.elöre is köszi és nagy lakatot mindenkinek!
Ez egy régi kép ujat is tudok küldeni, ha lesz rá időm!
Mai börze pár érdekessége
A kis Zündapp olyan eszméletlent lépett alattam, esküszöm, hogy megilyedtem. A konkra kis taposásra is lazán nyomta a satut! Nagyon tuti cucc