Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha lehet restauráld fel és vigyázz rá 5 évet és akkor kurvasokat keresnél rajta:)
Én is azon gondolkodom hogy megtartom, olyan jó gép.
NA ugye :D
azért kurvanagy kár lenne eladni.
csak józanésszel meg tudod oldani:)
Kössz mindenkinek már mind1:) Kicsit gondolkoztam és rájöttem:) Már rég megy a motor már megvolt a próbakör is. Megy mint a disznó:) 50 et megfutottam vele simán. Amúgy TRM hengeres. Meg ilyen halk motorom még nem volt. Nagyon nagyon halk. Először amikor még nem volt fent a ventillátor azt hidtem tekerés után csak sokat fordult a blokk De jó kis motor az biztos.
Ma tanultunk ilyesmikről.
Érdekes korszak lehetett ez a soksebességes dolog.
Tizenakárhány sebességes motorok:-)De azért kipróbálnám.
máramennyire látszik
amennyire tudom (bár vannak itt okosabbak) a töltő tekercsről megy egy vezeték a megszakítóra és a kondira meg ha van külső trafó akkor arra. lehet a kondin átvezetni vagy a megszakítón az mind1
na szóval a fekete részből egys kábel megy a kondiba. és egy másik kábel megy a megszakítókalapácsba. ennyi :) Bár ami megy a kondiba ott kellene csinálni kapcsolót. :) ÉS hajrá. ha ha vmi gond szóljál.
Szóval kb úgy megy hogy ami megy ki a gyújtáskapcsolóhoz a kondenzátorról az megy rá a megszakítóra? Mert az új gyújtást "kosárban" kaptam
Gyors segítség kéne...
Elfelejtettem hogy van a Puch DS-VS-MS eken a gyújtás. Ok hogy ott a megszakító de észrevettem hogy nincs rákötve semmi drót. És ott elvileg kéne lennie valami drótnak. Igen tudom. De melyik drótot kell rákötni és hogyan?
Pontos linket létszi
ha a 14 gangra gondolsz? az a suzuki és néhány oldalnyival visszább keresel és ott van.
ktm pl-t erre...
Melyik az a motor ami olyan soksebességes?
Mit?Attól függ tuod:-)
Szerintetek megéri egy ilyen típusra elcserélni? http://lagenda.up.seesaa.net/i... nem ilyen színű hanem babakék
Kitérdekel a fórum már elvan kurelva az egész itt már nem számít hogy éppen ki a nevetség tárgya.Had marakodjanak majd énos beszálok valami mondvacsinált kritikával.
Te meg mindíg kihátrálsz ha van valami most is addig terelted a szt amíg valaki lecsapottrá.
Bakker nem találok semmi nagy bölcsességet ami ide illene.

Halgassátok inkább a király meséit: http://youtu.be/0kRDMsrw9JA
ajajjj háború lesz..... na elég má legyen! itt egy fórum ami puchról és sach meg egyéb motorról van szó és nem kereskedésről van szó! hanem hogy itt megsegítsük egy mást azzal hogy hiányzó alkatrészt vétele eladása. esetleg motor.... csak nna
Sachs-ot? És azon szerinted mennyi hasznom van? Mielött ész nélkül rágalmazol, gondolkozz. 25-be van nekem. Felraktam 28-ért. VÁÓÓÓHH, micsoda haszoooon! Szerintem megyek is veszek belőle, mondjuk kb. egy tábla csokit. Szánalmas.
A Monzát meg akartam csinálni, csak később derültek ki a dolgok, hogy pl a fényezés sem eredeti. Így meg nem tudtam volna restaurálni, ennyi pénzem nem volt. Meg aztán a blokkról nem is beszélve.
Ne tagadd. Rögtön felraktad netre. Úgy mint a Sachsot is.
Tényleg?
Akkor a narancsot miért nem adom el? Pedig azon 150%-os haszon lehetne.
A többi Zündapp-ot miért nem adom el? Veled ellentétben én nem nepperkedésből veszek valamit. Lásd Batavus, pl...
A 6-os Monzát sem eladásra vettem.
De nem fogok egy neppernek magyarázkodni. Azokkal úgysem lehet szót érteni.