jójó de ki tud bécsi börzéket?
meg másik hogy azért mondtam saccra 100ezret mert sosem lehet tudni hogy mik vannak.
másik hogy nem hinném ogy sokszor utazunk ki bécsbe mert nem olcsó mulatság.
jó hír elkészültek a festések. már kezdhetem legózni.
és a először a mini rigát rakom össze aztén a ktm-et mert a ktm-nél még krómozni kéne. itt e képek..
a szürke állványon mind rigás. a másikon meg asztalon az mind ktm comet.
A földön mind riga és pucolva. A utolsó képen meg krómozni kéne és jobb puch dob.. :S tud vki egy jó kromozót. tom vki említet egyet....
Az ötlet remek tényleg már csak kiíváncsiságból érdemes lenne kirándulni de azokok az árakon 100 000-el nem hiszem hogy sokra jutnál börzére bontóba talán érdemesebb lenne meni de én nem ismerem ezeket hülyeséget megmár mondtam eleget.
még nem mondtam komolyan csak ez egy elképzelés.
másik hogy akkor mennék ki amikor legalább minimum 100 ezer lenne.
akkor jó,.
mert akkor kb 2-3 mocit lehetne hozni. másik hogy 1 mocit hozni nincs értelme, csak akkor jó ha mondjuk közösen 4-5 mociz hozni érted. meg másik hogy mindenki be kell szállnia útiköltségbe.
meg nem is beszélve a szállásról.. és olyan kellemes őszi időszakban gondoltam. hogy ne süljük meg az autóban. de előtte kellene keresni ezerrel a osztrák lapokat.
És német árakon akarsz vásárolni? Rád szakadt a bank?
Kocsim van, futóra ráfér vagy 3, nem sajnálva 4-5 is talán, de semmi értelme. Már lejárt az a korszak hogy kintről hozzák be a kismotorokat.
Támogatom az ötletet.
Schengen van nincs határ!
Slampi tud angolul!Én meg németül annyit hogy ich libe dich.
Szerintem ennyivel simán elintézzük az ottani lomimaffiát meg az ilyeneket.
Milyen járművel mennénk?Valami nagy kéne csak szeintem lelőnének az ottani cigók amikor bemennél a méhtelepre meg ilyen helyekre.
Amúgy meg ott kéne méhet nyitni az jó lenne.
Mikor megyünk?
fiúk! tudod min gondolkoztam? hogy nem tudom hogy lehet e behozni bécsből puchokat? de nem tudom hogy kell fizetni utánuk vámot e vagy sem?
mert ha nem kell akkor megszervezném... vagyis slampi meg puchival 3-asban kimennék bécsbe ezazt mocit venni. de egy gond lenne hogy tudni kéne vhogy németet...
és behozni magyarba:)
ez nem lenne rossz:)
CSak egy elképzelés....
meg másik hogy azért mondtam saccra 100ezret mert sosem lehet tudni hogy mik vannak.
másik hogy nem hinném ogy sokszor utazunk ki bécsbe mert nem olcsó mulatság.
és a először a mini rigát rakom össze aztén a ktm-et mert a ktm-nél még krómozni kéne. itt e képek..
a szürke állványon mind rigás. a másikon meg asztalon az mind ktm comet.
A földön mind riga és pucolva. A utolsó képen meg krómozni kéne és jobb puch dob.. :S tud vki egy jó kromozót. tom vki említet egyet....
Én igazából www.puch-wieser.at boltjába mennék ki.
http://youtu.be/70kGMJYIDNU
Érdemes meghalgatni!Bölcs!
másik hogy akkor mennék ki amikor legalább minimum 100 ezer lenne.
akkor jó,.
mert akkor kb 2-3 mocit lehetne hozni. másik hogy 1 mocit hozni nincs értelme, csak akkor jó ha mondjuk közösen 4-5 mociz hozni érted. meg másik hogy mindenki be kell szállnia útiköltségbe.
meg nem is beszélve a szállásról.. és olyan kellemes őszi időszakban gondoltam. hogy ne süljük meg az autóban. de előtte kellene keresni ezerrel a osztrák lapokat.
Sürgős!
Összeállunk és kész a dream team az álom lomi ,lomi megye lordjai.
Kocsim van, futóra ráfér vagy 3, nem sajnálva 4-5 is talán, de semmi értelme. Már lejárt az a korszak hogy kintről hozzák be a kismotorokat.
Schengen van nincs határ!
Slampi tud angolul!Én meg németül annyit hogy ich libe dich.
Szerintem ennyivel simán elintézzük az ottani lomimaffiát meg az ilyeneket.
Milyen járművel mennénk?Valami nagy kéne csak szeintem lelőnének az ottani cigók amikor bemennél a méhtelepre meg ilyen helyekre.
Amúgy meg ott kéne méhet nyitni az jó lenne.
Mikor megyünk?
mert ha nem kell akkor megszervezném... vagyis slampi meg puchival 3-asban kimennék bécsbe ezazt mocit venni. de egy gond lenne hogy tudni kéne vhogy németet...
és behozni magyarba:)
ez nem lenne rossz:)
CSak egy elképzelés....
75-re sikerült nekem lealkudni.