Na, nepperek írjatok!
Keresek Zündapp-ra markolatokat.
Ugyebár szinte az összes nyugatin ugyan ilyen volt (KTM, Sachs, Hercules), szóval tessék-tessék, hallgatom az ajánlatokat!
Neeeeee emzoli kérlek ne menj el!
Na jó csak vicceltem megértelek mért hagyod itt a fórumot azért még átnézek néha a simsonosokhoz nepperkedni:-)
De azért remélem a döntésed nem végleges nem seggnyalás ként de így belegondolva sokmindent tőled halottam és tudtam meg először pl fellövés fellövési szög hátralövés az érdekes reedszeleptuningok meg sokminden.
Amúgy vasutaskollégának mondanám (semmi konfliktust nemszeretnék) hogy ő is alapítótagja volt ennek a fórumnak és nem hülyeségből talált ide.
Itt egy. :-)
Keresek Zündapp-ra markolatokat.
Ugyebár szinte az összes nyugatin ugyan ilyen volt (KTM, Sachs, Hercules), szóval tessék-tessék, hallgatom az ajánlatokat!
Remélem így folytatod!
Nem vagy elfelejtve ám!
Fórumháború jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Nem értem mi volt ezen a sértés?
Azthiszem alakul a fórumháború.
puchinátor a málnakedvelők társaságából.
úgy látom, helyesen ugyan nem tudsz írni, sértegetésben viszont nagy vagy...
bmwr100
az idősebbik fajtából
Amúgy szombaton voltam lent Ráckevén is tyű ott mi volt.
Nincs véletlenül kreidler florett RS-ed?
Na jó csak vicceltem megértelek mért hagyod itt a fórumot azért még átnézek néha a simsonosokhoz nepperkedni:-)
De azért remélem a döntésed nem végleges nem seggnyalás ként de így belegondolva sokmindent tőled halottam és tudtam meg először pl fellövés fellövési szög hátralövés az érdekes reedszeleptuningok meg sokminden.
Amúgy vasutaskollégának mondanám (semmi konfliktust nemszeretnék) hogy ő is alapítótagja volt ennek a fórumnak és nem hülyeségből talált ide.
Csá
Nyugatos fórumba jön a hülyeségével....
Zundapp kolléga pezsgőt bontunk!
10 ért adtam el cobra hengert
de 3 ért adok sima hengert dugo nélkul
és vegyél bele dugot