A első képen nézve lehet hogy meg van a baj. mert túl vastag a drót és amikor behúzod akkor odanyomja a zárókupaknak.
de sztem nem kell a drótnak ilyen hosszúnak. elég ha bedugva legyen de nem kell meghajlítva. úgy tedd be a drótot mint egy szöget de ne hajltsd meg. és annyit vágd le hogy a csavar ne tudjon elfordulni és aztán rá a zárókupakot. nem kell félni hogy kiesik a drót mert a zárókupak tartja. próbáld ki így is....
ebben az esetben a drótot húzd ki és holtjátékot próbálgatni. és mert ha túl nagy a holt játék az sem jó. a külső csavarnak be felé kéne mennie. és tedd vissza a drótot és a nagy csavart vissza. De lehet hogy ez a zaj a nagycsavarban játszódik le amikor bwehúzod akkor a középe nekisúrlódik a zárócsavarnak. és ez normális dolog... De ha nagyon zavar akkor próbáld ki másik zárócsavarral....
Kösz szép is már lemondtam róla hogy találok ilyen szépet de sikerült
Na megyek szenvedek még egy kicsit mert holnap csak motorozni akarok éjszakába nyúlóan
Csak ennyi nem is hiányoztam?
Nincs időm ide járni most is csak azért mert ma gazdagabb lettem evel.
Minden tökéltes új dugó,aksi csak a világítás nem jó de a helyzet jelző igen és ezért gyanakszok hogy a világítás nem-e aksiról megy?
Amúgy megy mint atom rohadt furcsa de nagyon fajin kis motor jobban megy mint a puch mert azon gány volt a karbi és alacsony fordon is lehet vele szépen váltógatni a puchal nem lehtet mert fel raktam és nem pörgetem egyből fulladt ezt ki utcákban kényelmesebb használni.
Egész nap a világításal szenvedek de nem tudok rá jönni hogy mi van.
A dekliken ( mert már 2vel is kipróbáltam) nincs semmi kopás nyom belül, tehát nem értem mihez érhet hozzá bármi is, bár kétségtelen olyna a hangja, mintha beleérne valamibe.
kinyomó golyó nincs, csak a képen látható fura speckó kinyomó csapágy szerű cucc. Ennek a végén levő biztosítható amúgy kerek anya megy a deklin abba az anyába, ami központosítja!
A kiszedett alkatrészek pluszban vannak, amotor most amúgy össze van rakva.
Hát minden amit találtam.
Amúgy a gerince a dolognak kumpifőzi csudafinom fasírtal meg utána bedobtam kis túróstésztát szóval félek picit a reakciótól.
Jó a zene.
De ne haragudj így is elég nehéz lesz még ezeket beszerezni akkor már nem 30-ba fog kerülni ez a baj... DE ha ennyire kell akkor mér nem a benellitől veszed 25-ért?
Bár a kuplungdeklin van egy nagy csavar és benne kell lenni e egy állítócsavar és azon próbáld állítgatni. mert ez a legjobb megoldás. kicsit tekerd beljebb és próbáld ismét.
Hát ez meg mi?
Mennyiért vetted meg?
Remélem 40-nél nem volt több.
A monzadnak csak karburálási problémái voltak.
Szóval mostmár simson van remélem azért ezek után nem köpöd le a pucokat.
de sztem nem kell a drótnak ilyen hosszúnak. elég ha bedugva legyen de nem kell meghajlítva. úgy tedd be a drótot mint egy szöget de ne hajltsd meg. és annyit vágd
Na megyek szenvedek még egy kicsit mert holnap csak motorozni akarok éjszakába nyúlóan
Tudok egy hasonló felépítésűt mint a babetta,de neten nem igen találtam eddig hozzá tartozó képet sajnos.
Nincs időm ide járni most is csak azért mert ma gazdagabb lettem evel.
Minden tökéltes új dugó,aksi csak a világítás nem jó de a helyzet jelző igen és ezért gyanakszok hogy a világítás nem-e aksiról megy?
Amúgy megy mint atom rohadt furcsa de nagyon fajin kis motor jobban megy mint a puch mert azon gány volt a karbi és alacsony fordon is lehet vele szépen váltógatni a puchal nem lehtet mert fel raktam és nem pörgetem egyből fulladt ezt ki utcákban kényelmesebb használni.
Egész nap a világításal szenvedek de nem tudok rá jönni hogy mi van.
Ezt ki énekli?
kinyomó golyó nincs, csak a képen látható fura speckó kinyomó csapágy szerű cucc. Ennek a végén levő biztosítható amúgy kerek anya megy a deklin abba az anyába, ami központosítja!
A kiszedett alkatrészek pluszban vannak, amotor most amúgy össze van rakva.
Amúgy megvenném azt csak szeritenm már nicsn.
Amúgy a gerince a dolognak kumpifőzi csudafinom fasírtal meg utána bedobtam kis túróstésztát szóval félek picit a reakciótól.
Jó a zene.
Kis tejfölt rádobsz a káposztára és nagyon finom.
http://youtu.be/LWIxqwzIDFk
Félév alatt:-)
A G4-em nem veszed meg?20-ért odaadom de alkuképes.