Bár mindennap használatra szerettem volna megcsinálni, de majd fogom kérni a segítségeteket! blokk alkatrésszel kapcsolatban! A gyújtása sima megszakítós! baloldalon van és jobbra forog asszem a lendkerék. Egyenlőre csak üzemképessé szeretném tenni. és majd valamikor felújítani.
T Sporttársak!
Szükségem lenne egy használható állapotú Monzára, vagy Imolára! Nem akadály kis hiányosság. Ha van ilyen, akkor szóljatok! Ár kb 35000-ig. Köszi!
Eladtam a blokkot, két órát, a csomagtartót, egy hátsó villát, egy fékdobot, meg egy légszűrőházat és a te ajánlatod felett vagyok 15 000Ft-tal. Mifelénk ezt jó üzletnek hívják, esszerűség is létezik, és volt esélyed ajánlatot tenni...
Ö ö ö
Próbálj meg eljönni én szeretném még a benkót megnézni csak billel együtt van és úgy fele fele lenne jó!
Erre kikell menni nem lehet kifogást keresni eltűnök otthonról mint a fizetés.
meg van a ktm pl40-esem! csak gyújtás hibája van van szikra de vmiért nem indul majd ha lesz időm megnézem. :)
estefele felrakok képet róla. Bár szerencsére nagyon kellett alkudozni. De viszont bőven kell foglalkozni vele. mindene megvan csak a pocak azaz hasidom kéne rá.... ennyi. Egy dolog kurva erős a kompresszió van benne.... de a főtengely nem vmi fényes., mert mint ha kopogna, valamelyiknek jobban megbontom hogy lássam jobban milyen állapotban van
Igazad van de az nem működött és nam volt komplett motor szerintem működő motort főleg ilyan jót nem szabadna lebontani mifelénk a buta vasascigányok csinálják ezt nem azt nézi hogy kreidler florett rs hanem hogy 50 kilo vas 10 kilo alu a gumi meg ilyerne megy a tűzbe.
Üdv!Ismét van pár eladó apróságom.A képeken látható Rv50 foncsor+keret,egy Sachs Herkules(original) csomagtartó,egy nem tudom milyen csomagtartó,egy index és egy 140-es Vdo óra.Mind szép és jó állapotú.Egyben egy tízesért vihető!Tel:20/328-1214.Ha valakit érdekel egy ismerősnél van egy morini blokkos Ktm 40pl 25-ért(frissen kintről).
de azt biztos amit durván lealkudtam 50 ről 30 ra.
Szükségem lenne egy használható állapotú Monzára, vagy Imolára! Nem akadály kis hiányosság. Ha van ilyen, akkor szóljatok! Ár kb 35000-ig. Köszi!
Próbálj meg eljönni én szeretném még a benkót megnézni csak billel együtt van és úgy fele fele lenne jó!
Erre kikell menni nem lehet kifogást keresni eltűnök otthonról mint a fizetés.
estefele felrakok képet róla. Bár szerencsére nagyon kellett alkudozni. De viszont bőven kell foglalkozni vele. mindene megvan csak a pocak azaz hasidom kéne rá.... ennyi. Egy dolog kurva erős a kompresszió van benne.... de a főtengely nem vmi fényes., mert mint ha kopogna, valamelyiknek jobban megbontom hogy lássam jobban milyen állapotban van
Ha nálllad alhatok azon a 3-om napon akkor megyek
Erre gyere el most lesz 3 napos rendezvény első nap kartago szomba beatrice vasárnap deák bill.http://www.tataifesztival.hu/i...
Múltkor nagyon eltűntélpedig még e-mailt is küldtem.
A cuccokra ha megvannak még mondhatnál árat!