Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia szerintem csak 2 felömlös nicasilos
nem kel furni
az egyikhez van dugom is
az kulön egy 5ös lenne
egybe 15
BÁr itt nem a lényeg hogy melyik moci erős. hanem a poén lenne hogy melyik ritkább ez a lényeg :) :P ha már erősebb moci t akarná vki akkor vegyen egy xy mocit 125ccmben ennyi.
nagyjából igen,de nekem azért senki ne tömje tele a fejem,hogy a kreidlert leveri egy simson lásd mmmmzoooliiiii
Bár így igaz hogy itt hülyeség lenézni a motorokat hogy melyik jobb meg mindezt.
itt ezt nem a lényeg a fórumnak gondolom, hanem a lényeg a fórumnak hogy a "fajmegmentésről" van szó. Hogy minél ritkább ,egy minél érdekesebb segéd motorokat tárjuk fel gyűjtsük meg adjuk el és segítsük a alkatrész megoldásán. Meg felújítsuk stb. Remélem jól értelmeztem...
egyébként az szerintem nem fikázás,ha például azt mondom hogy a rigánál jobb egy puch,vagy.....,csak aki rigával rendelkezik,az a lelkére veszi a dolgot.én is elismerem hogy az én kreidleremnél jobb egy versenykreidler a 21 loerejével...
hááát ami azt illeti én is idösebbik fajta vagyok!
a hengerekben hány felömlősek? és fúratni kellendőek vag csak elég berakni a dugót? Bár bekisérletezném a simóba...
nem kedvelem hanem tisztelem a idősebbik fajtát. csak ne legyen fikázás ennyi....
:D és mit csináltál szigethalmon?
lehet hogy csak te kedveled mzoli cimconyost?
Amúgy megcsináltam a lámpát össze vissza volt kötögetve de valamit elbasztam mert nincs töltés. Most értem haza szigethalomról fasza volt szakadó esőben.
elado sach rs40
a futó mum ár nincs meg
3 jó nicasilos hengerem van

2 blokk meg
komlpett motoplatt elektronikus gyujtás
minden megvan ami a képen van
kivéve a kerekek teleszkopok meg a műszerfal meg a kipszi
egyen 15000 az ára alku nincs a 3henger megérne anyit
30 512 9874
És ez mióta Enduro?
Hívd fel...
És a benelli500 merre van már?
Mostantól ujra visszaállhat az igazi FÓRUMOS hangulat.
Nincs aki lehúzza a színvonalat...
Hálaz az égnek hogy eltakarodsz innen hülye gyerek!
szimszonos majom....

VÉGRE!
mire? :S
erre vártunk már nagyon régóta többen is!
A társaság felhígulása és az általánosan alacsony színvonal miatt a továbbiakban nem látogatom ezt a topikot.

Itt már nincs más, mint nepperkedés, és fikázás, ezt meghagyom azoknak akiknek ez okoz örömöt.

Aki akar, és akinek van értelmes mondanivalója, aki szeret motoros közösségben mocorogni, az megtalál a
http://simsonforum.uw.hu/phpBB... fórumon.

A fórum beengedős rendszerű, aki bunkó, azt be sem engedjük, vagy igen gyorsan kihanyintjuk.
Viszont ez egy motoros közösség, ahol tiszteletbentartjuk egymás agylővését.
El lehet jönni, és meg lehet próbálni kikerülni a "nem motorokat".
Egy kör alatt kapnál kettőt hülyegyerek.
Engem mások írása irritál.
ebben az esetben blokkcsere..:S:S vagy kuplung csere. talán mocicsere velem ? :D
Az a baj, hogy a központosító (fedő vagy záró) csavar nélkül is kipróbáltam és úgy is üvölt vagy inkább visít. A drótra én is gondoltam, de avval hogy , kipróbáltam a csavar nélkül ez is kipipálva mint hiba forrás sajnos! Holt játék dettó ugyna ez, mert épp azért került bele a hosszabb drót, mert állítottam rajta!

Amúgy meg köszi nagyon, elég jó fej vagy, hogy agyalsz Te is a problémámon!