szerintem a kinyomóval van gond. lehet hogy kiesett a kinyomógolyó. vagy szétkopott. amikor már szét van kopva akko már nem tudja megfelelően kinyomni. Én szerintem a utóbbire gondolok. szedd szét a kuplungdeklit és nézz meg. és a a kuplung tengelyes részét nézz meg.
Még egyzser felteszem a kérdést, mert lehet mindenki olvasta:
Puch DS 50-es kéz váltóz 3 sebességes motorról van szó.
Kuplung behúzásakor borzalmas hangod ad, de csak akkor. Tehát, ha sebességben van, terheléskor nem szól, csak akkor ha bevan húzva kuplung. A kuplung kosara kissé lógott, de kihézagolta, de nem segített ugyan olyan a hangja. Híg olajat használok, ill. most kipróbáltam több félével is, a hang maradt ugyan úgy.
Van tippetek mi lehet?
lenne kérdésem hogy hol tudom megnézni hogy mikor lesznek lomtalanítások? bár sok helyen titkosítják :S Bár pl 16ker-re gondolok meg a 17-kerre... és a pestmegyeére...
NA AZTÁN MÉRT KÉNE VELEM VIGYÁZNI?
Ez negatív diszkrimináció ködösítesz olyat állítasz rólam (úgy hogy nem is állítasz semmit) hogy az másokban kétes személyként tűntet fel engem.
Különben is a hévégén trabantot szereltünk futómű kormány stb stb csak nem tudtuk befejezni mert mennem kelett, jóám akkora karbi van rajta hogy a váz meglett szabva hogy beférjen.
Szia, ha ez egy Cobra teleszkóp, akkor rossz oldalon van a fék, elvileg, a jobb oldalon kellene lenni, és van egy teljes tárcsafék szettem: kar, fékhenger, vezeték, Brembo nyereg, pofák és tárcsa. Megvan hozzá a felni is. A mailcímemet már tudod, leveleztünk az első teleszkópok miatt.
Töltött káposzta:)
Még egyzser felteszem a kérdést, mert lehet mindenki olvasta:
Puch DS 50-es kéz váltóz 3 sebességes motorról van szó.
Kuplung behúzásakor borzalmas hangod ad, de csak akkor. Tehát, ha sebességben van, terheléskor nem szól, csak akkor ha bevan húzva kuplung. A kuplung kosara kissé lógott, de kihézagolta, de nem segített ugyan olyan a hangja. Híg olajat használok, ill. most kipróbáltam több félével is, a hang maradt ugyan úgy.
Van tippetek mi lehet?
Keress rá a neten.
Várjá várjá már kimagyaráztam magam e-mailben én is komállak.
Jóám csak még nem mentünk vele ha jövő héten még meglesz jó lenne csapatni vele de csak ésszel.
Ez negatív diszkrimináció ködösítesz olyat állítasz rólam (úgy hogy nem is állítasz semmit) hogy az másokban kétes személyként tűntet fel engem.
Különben is a hévégén trabantot szereltünk futómű kormány stb stb csak nem tudtuk befejezni mert mennem kelett, jóám akkora karbi van rajta hogy a váz meglett szabva hogy beférjen.