Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem a kinyomóval van gond. lehet hogy kiesett a kinyomógolyó. vagy szétkopott. amikor már szét van kopva akko már nem tudja megfelelően kinyomni. Én szerintem a utóbbire gondolok. szedd szét a kuplungdeklit és nézz meg. és a a kuplung tengelyes részét nézz meg.
:D Kössz a kérdést:)
Töltött káposzta:)
Mi volt ma nálatok az ebéd?
Beleér valami a deklibe talán. Nézd meg a kuplungkinyomót jól áll e vagy valami. Amúgy meg lövésem sincs
Szevasztok!

Még egyzser felteszem a kérdést, mert lehet mindenki olvasta:
Puch DS 50-es kéz váltóz 3 sebességes motorról van szó.
Kuplung behúzásakor borzalmas hangod ad, de csak akkor. Tehát, ha sebességben van, terheléskor nem szól, csak akkor ha bevan húzva kuplung. A kuplung kosara kissé lógott, de kihézagolta, de nem segített ugyan olyan a hangja. Híg olajat használok, ill. most kipróbáltam több félével is, a hang maradt ugyan úgy.
Van tippetek mi lehet?
Későn szólsz pont most volt errefelé a hétvégén most jut eszembe amúgy nem tudom hol tudod megnézni
Van egy lomtalanítós fórum, ott szoktak beszélgetni.
Keress rá a neten.
lenne kérdésem hogy hol tudom megnézni hogy mikor lesznek lomtalanítások? bár sok helyen titkosítják :S Bár pl 16ker-re gondolok meg a 17-kerre... és a pestmegyeére...
tudom csak mondtam :)
Minek ilyen drága, mikor 'Benelli500' egy marha jót rakott be a Fórumba?
eminemnek ajánlom mélyszívvel :):) eladó ktm tl40! http://www.kepesmotor.hu/ktm-t...
Gyere sírj a vállamon.
Azta, milyen szívhez szóló románc kezd kialakulni... Látom kedvelitek egymást
ment a mail.... :P
Üdv

Várjá várjá már kimagyaráztam magam e-mailben én is komállak.
RALLY!
Jóám csak még nem mentünk vele ha jövő héten még meglesz jó lenne csapatni vele de csak ésszel.
és milyen trabit csinálsz? kroszt vagy rallyt?
Azért mert te nagyon szeretsz ám nagyot alkudni CSAk ezért DE amúgy jófej vagy csakna
Azon a V-n tőlem van karbi embléma kapcsoló meg km óra!
NA AZTÁN MÉRT KÉNE VELEM VIGYÁZNI?
Ez negatív diszkrimináció ködösítesz olyat állítasz rólam (úgy hogy nem is állítasz semmit) hogy az másokban kétes személyként tűntet fel engem.
Különben is a hévégén trabantot szereltünk futómű kormány stb stb csak nem tudtuk befejezni mert mennem kelett, jóám akkora karbi van rajta hogy a váz meglett szabva hogy beférjen.
Értem de ha meggondolnád magad írj.
Nézz meg és megtudod :)
A háttérben a kék milyen motor?
Szia, ha ez egy Cobra teleszkóp, akkor rossz oldalon van a fék, elvileg, a jobb oldalon kellene lenni, és van egy teljes tárcsafék szettem: kar, fékhenger, vezeték, Brembo nyereg, pofák és tárcsa. Megvan hozzá a felni is. A mailcímemet már tudod, leveleztünk az első teleszkópok miatt.