Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv

Szerintem az nem neked szólt.
Hi!
Még nem eladó, csupán felvetettem a lehetőséget, h eladom.xD
De jó,h rögtön van kereslet! Ha nem sürgős annyira
megbeszélhetjük.Hétfőn rakok fel képet.
Szeva!
Befutott hozzám egy haver motorja és össze kell rakjam...

Kéne nekem az Első kerék , Hátsó kerék kompletten meg a csomagtartó.
MOndj nekem valami baráti árat...
Nincs itthon most gép, de pár nap múlva elvileg tudok felrakni képeket.Aztán lehet szörnyülködni!xD
Még magam is kételkedek a dologban.Ha pénz lenne a végeredmény nem lenne kétséges! De az sajnos amiből mindig kevés van!Lehet alkatrészként végzi szegény.Lefotózom, felrakom azt akit érdekel viheti.
Kép esetleg?
Ilyennek én nem álnék neki.
Sok sok pénz és a végeredmény kétséges.
Monza.Legalábbis ami megmaradt belőle.
Monza vagy cobra ami évekóta áll a pincében?
Sajna eladót nem tudok.Ismerősömnek volt egy Cobrája szépen felújítva, de már jó pár éve el lett adva.Az enyém is már 4 éve szétszedve, lealapozva áll a pincében.Még bátyám kezdte el anno felújítani.Valami faluhelyről szerezte, ahol sajnos eléggé szétgányolták a gépet.Aztán pár napja jött az ötlet a pince takarítása közben, hogy meg kellene csinálni.Munka lesz vele bőven, ha belekezdek valaha is.Így mondjuk elég érdekes lesz.Ha nem találok egy jó rajzot.
Üdv

Ez csak közelítőleg jó mert ugye ez kényszerhűtéses.Némi különbség lehet az hogy más kuplungja lehet.
Monzahoz nem értek de itt lehet találsz segítséget www.puch-wieser.at www.puchverkstan.se

amúgy nem tudsz valami puchot eladót? Nekem ezek vannak ill volt
Nagyon köszi puchinátor!Esetleg teljes műszaki rajz, nem csak a motorblokk?Ugyanis a motorkerékpár atomjaira van szedve!És sajnos a szétszedést nem én végeztem.De amúgy is sok alkatrész cserére ill. felújításra szorul.Tehát igazság szerint a teljes motorkerékpár robbantott ábrája kellene.Nem fogalmaztam rendesen.Ettől függetlenül köszönöm a képet!Hasznát veszem!
Ennyit nem áldoznék arra amiből a fele is nehezen térül vissza.
Nagyban hasonlít a monzához.
Sziasztok!
4 sebességes Puch Monzához nagy szükségem lenne robbantott ábrára!Ha valaki esetleg tudna e-mailben értesítsen!Nagyon megköszönném!További szép napot!
:P:P hétfőn fogják feladni a két blokkot a ktm pl40-hez és lesz hozzá hasidom is. és mindösszesen 12 ezerééér. Megéri úgy hogy lesz pöccröff mocim bár ami hoznak az szinte nem régóta van felújítva van. CSorog már a nyálad mi?
BÁr beraktam aukciófigyelőbe. de egy két bibi van hogy lóvé az alig van. és messze van.
De ha jóisten összejön akkor talán megvenném mert mivel van hozzá két pöcc röff blokkom:):):).
Azt olvastam (korán van) hogy tarolom a lelket.
Hello

A mennyiség nem pótolja a minőseget!
Hiába 33-as ha beletennéd a kreidler van veen-be megállna mint a szög.Valószínűleg nem elf full sint-el keverik leginkább valami arol vagy affélével.
arról nem írtak hogy mit történik a 1:50-es olajozáznál? perdig érdekel. a másik hogy mi kútunknál meg ott 1:33-as benzint adnak és az meg mennyire jó...
mert?
majd én tartom a lelketeket :)
Neked való olvassad hátha feldereng valami.
Látjátok elment emzoli és haldoklik a fórum.