Látod megmondtam csak kibújt a szög a zsákból!
A trinátot honnan szerzed?Azt is olcsón vagy te állatod elő otthon?
Tudom ám azt is hogy nemrégen még kék illetve pirosszínű algákkal is kísérleteztél csak nagyon döglötthalszege lett az olajnak úgytudom leáíítottad a kísérleteket de a szomszédok információja szeint újra dögszagterjeng a lépcsőházban úgyhogy lehet hogy csak továbbfejlsztesz?
A hét kérdése emzoli vajon algázik vagy jobban hisz a trinátban?
Ebben teljesen igazad van, a simsonok ára évek óta irreálisan magas, amennyiért csini Simsont lehet kapni, anyniért nyilván csilivili KTMPUCHZÜNDAPPSACHS bármit lehet venni.
Jelenleg nem repsolt hamisítok, hanem Elf moto2 xt-t, az elég macera, mert az kék, nem piros mint az arol meg a Repceolaj, szóval azóta tonnaszámra veszem a kék kerítészománcot (trinát) és azzal szinezem a piros arol2t-t kékre.
Szemre csini motor, viszonyleg eredeti.
(már amennyi a képeken látszik)
Az nyilvánvaló, hogy át lett festve, gagyi matrica sítöbbi, de az a használati értékét nem csökkenti, nem restaurált, hanem felújított, de legalább viszonylag értelmesen.
Pár alkatrész van, ami nem oda való(enduró gumi, oldalsztender) de nem vészes)
Meg kell nézni a nyaktáblán,. hogy eredetileg elektronik tipus e, mert ha sima B volt, akkor azon nem volt teleszkópharmonika, és más a hátsóteló.
HA meg elektronik volt, akkor meg az ülés nem iylen.
De ezek lényegtelen apróságok, ha használni akarod, akkor ez egy eléggé eredeti jellegű motorm eddig talán a leg jobb, persze, kérdés menyniért adják.
HA a hirdetés: "gyári eredeti állapot" satöbbi kamu, és 100 ezer, akkor felejtős.
Olyan 70 körül van max az értéke.
Na de milyen dolog ez az arol 2T botrány?
Lapinformációink szerint beszerzési áras arol-t öntesz a repcésdobozokba amin bőven nyersz a versenyzőknek kevered picit repcollal hogy ne ájjon be nekik!
Teeee figyejjémáá!
Nehogy má simsont vegyé má namána.
Főleg ne ennyié.
Elkezdesz nepperkedni mint itt mindenki (emzoli is a repcolos üvegekbe arol2T-t önt és azt árulja millijókért) aztán rájössz hogy milyen királyságvan és elfelejet hogy olyan motorod legyen ami 2 hétné tovább megvan oszt azzal motorozol ami éppen vaa.
Ne vegyé motort ennyiért vegyé szaré hugyé mennyi házalni vasazzá (én majd nekiállok mert jó az ára) mennyé mételepekre boncsá meg hozd el amit nem látnak aszongyák ami zsebbe befér nem köll fizetni jó nagy zsebekkel kell menni és tele jön ki.Vóthogy vandálkodni vótunk a méhtelepre báttya dobáltuk a kalapácsot kicsaptuk az összes szélvédőt lámpát meg mindent ladáról letéptem a karbit azt már pár százért jött mis kifelé meg ilyenek trabikapcsolókat is kitptem helyéről mitgondolsz miből kajáltam múltkor suliba?Jött a csávó hogy ezkő azkö kapcsoló meg pár cuccom volt százasért odaadtam neki aztán mentem kajálni.
Jönnek onnan ki jó dolgok csak jól kell alkudni.
Egy – megérett a meggy,
Kettõ – csipkebokor vesszõ,
Három – te vagy az én párom,
Négy – te kis leány hová mégy,
Öt – érik a tök,
Hat – hasad a pad,
Hét – zsemlét süt a pék,
Nyolc – üres a polc,
Kilenc – kis Ferenc,
Tíz – tiszta víz,
Ha nem tiszta, vidd vissza,
Majd a cica megissza
Szeva Eminem88....
Nem szertnék rosszban lenni veled de :
1. A fórum címe Puch Cobra , Kreidler és tárasai... ( szimszon nem a társai közé tartozik )
2. Van egy oldal : simson.hu ez oda való.
3. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel....
szimszonos ügyek szimszonos fórumba valóak Puch-Hercules-Kreidler Stb IDE VALÓAK!
De azért ez világos remélem.... Vagy küld privátba...
90-et kér érte és tényleg jónnak tűnik legalább is nekem.
De régi osztály társamé véletlen akadtam rá az expresszen 80-ért vígan ide adná nekem.
Már írtam neki csak gondoltam kérek szakértő véleményt.
egyenlőre a motort szeretném valahogy beindítani hogy működjön, de nem indul most , hiába mondtam mint a uri geller hogy egykettő hááárom műkögy. de nűködni nem akar.... a gyújtást jobban kellene szétszedni. meg a karbit és kipucolni. aztán kiderül hogy milyen lesz.
Légcsőházunk nincs, csak pincelejárónk, onnan , meg a vízaknából gyűjtöm be a meztelencsigákat, azokat kipréselve kapom a kék trinátot.
A trinátot honnan szerzed?Azt is olcsón vagy te állatod elő otthon?
Tudom ám azt is hogy nemrégen még kék illetve pirosszínű algákkal is kísérleteztél csak nagyon döglötthalszege lett az olajnak úgytudom leáíítottad a kísérleteket de a szomszédok információja szeint újra dögszagterjeng a lépcsőházban úgyhogy lehet hogy csak továbbfejlsztesz?
A hét kérdése emzoli vajon algázik vagy jobban hisz a trinátban?
(már amennyi a képeken látszik)
Az nyilvánvaló, hogy át lett festve, gagyi matrica sítöbbi, de az a használati értékét nem csökkenti, nem restaurált, hanem felújított, de legalább viszonylag értelmesen.
Pár alkatrész van, ami nem oda való(enduró gumi, oldalsztender) de nem vészes)
Meg kell nézni a nyaktáblán,. hogy eredetileg elektronik tipus e, mert ha sima B volt, akkor azon nem volt teleszkópharmonika, és más a hátsóteló.
HA meg elektronik volt, akkor meg az ülés nem iylen.
De ezek lényegtelen apróságok, ha használni akarod, akkor ez egy eléggé eredeti jellegű motorm eddig talán a leg jobb, persze, kérdés menyniért adják.
HA a hirdetés: "gyári eredeti állapot" satöbbi kamu, és 100 ezer, akkor felejtős.
Olyan 70 körül van max az értéke.
Lapinformációink szerint beszerzési áras arol-t öntesz a repcésdobozokba amin bőven nyersz a versenyzőknek kevered picit repcollal hogy ne ájjon be nekik!
Keresd és mégjobban szereted majd őket!
Külsősöknek +200 forint, azért nem pont az uzsora kategória:)
Továbbá a Simson egy család neve, nem illik "szimszon"-nak írni, kisbetűvel meg egyenesen modortalanság.
Nehogy má simsont vegyé má namána.
Főleg ne ennyié.
Elkezdesz nepperkedni mint itt mindenki (emzoli is a repcolos üvegekbe arol2T-t önt és azt árulja millijókért) aztán rájössz hogy milyen királyságvan és elfelejet hogy olyan motorod legyen ami 2 hétné tovább megvan oszt azzal motorozol ami éppen vaa.
Ne vegyé motort ennyiért vegyé szaré hugyé mennyi házalni vasazzá (én majd nekiállok mert jó az ára) mennyé mételepekre boncsá meg hozd el amit nem látnak aszongyák ami zsebbe befér nem köll fizetni jó nagy zsebekkel kell menni és tele jön ki.Vóthogy vandálkodni vótunk a méhtelepre báttya dobáltuk a kalapácsot kicsaptuk az összes szélvédőt lámpát meg mindent ladáról letéptem a karbit azt már pár százért jött mis kifelé meg ilyenek trabikapcsolókat is kitptem helyéről mitgondolsz miből kajáltam múltkor suliba?Jött a csávó hogy ezkő azkö kapcsoló meg pár cuccom volt százasért odaadtam neki aztán mentem kajálni.
Jönnek onnan ki jó dolgok csak jól kell alkudni.
Kettõ – csipkebokor vesszõ,
Három – te vagy az én párom,
Négy – te kis leány hová mégy,
Öt – érik a tök,
Hat – hasad a pad,
Hét – zsemlét süt a pék,
Nyolc – üres a polc,
Kilenc – kis Ferenc,
Tíz – tiszta víz,
Ha nem tiszta, vidd vissza,
Majd a cica megissza
Nem szertnék rosszban lenni veled de :
1. A fórum címe Puch Cobra , Kreidler és tárasai... ( szimszon nem a társai közé tartozik )
2. Van egy oldal : simson.hu ez oda való.
3. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel....
szimszonos ügyek szimszonos fórumba valóak Puch-Hercules-Kreidler Stb IDE VALÓAK!
De azért ez világos remélem.... Vagy küld privátba...
De régi osztály társamé véletlen akadtam rá az expresszen 80-ért vígan ide adná nekem.
Már írtam neki csak gondoltam kérek szakértő véleményt.
Mondj már 1-2 okosat erről a gépről.
Még tizedekre is nehezen dolgoztak pedig ha normális gépparkjuk lett volna milyen dolgokat tudak volna véghezvinni!