Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Volkswagen Polo.
JA és a nyavajás KS 50 még mindíg nem találtam meg de szerintem nem is lesz már meg sosem kár érte mert óccsóért elhoztam volna.

Szerinted milyen autót érdemes venni amit durván 150-ből átiratsz és az első tankolásig minden költséged bennevan?JA és jól pakolható és személyautó nem zuk meg ilyenek.
Én trabi kombi warbi turistba gondolkodok.
Kis ráfordítással jó motor lenne.
Nyazsgem.
Ma megnéztem azt a KTM-et amiről régen regéltem neked.
Hát rakás szar.Összehorpadt tank (de mint az állat) szakadt telógumik összematricázott kilógóbelű ipari hulladék.
40 TL vagy mi volt bazz hát a csornai lomisnál milliószor jobb az 20 vagy 25-ért.
Képzelem mennyire sokra.
35?
Tudok egyet erről jutott eszembe és azért kérdeztem rá mit lehet róla tudni kb 3-4000Ft-ért meg tudnám venni kerekek nélkül,blokkjáról nem tudok semmit sem.
Üdv
Nem kell minden elhinni csonrnán 3 lomis van máma informálódtam ezerrel.Lenne csornán egy FULLOS DS csak kicsit sokra tartja a tulaj.
Vagy robogóra cserélné vagy rengeteg pénzre.Emberkén keresztük lett ajánlva 20 25 de ne akar kötélnek állni pedig állítólag szép csak rossz a gumija!
eladó olcsó moci 20ezerér. http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-21092869/
olyan mintha motortiltás lenne csak macskául... http://www.funvid.eu/index.php...
hivj fel 30 512 9874
de ha alkudozni akarsz akor ne
Az nem gond. Meglátom hogy lesz most pénzem aztán eldöntöm.
Kössz, annak semmi köze hozzá a nyugathoz.
Nekem van egy zsír új Babetta markolatom.Na na?
Ha nem kellennek a markolatok, szólj!

Milyen pasztát is említettél nekem a múltkor? Pucolni
lenne kérdésem hogy a henger meg a hengerfej jó a simsonba? bár a 4 csavar felfogatásra gondolok.
ha kicsit túllóg az nembaj mert csinálok hozzá alátétet ha kicsi akkor kimarom:)
jó érdekel a dolog
vasmegy ják
de már szét van szedve
a futomuje nincs meg
De akkor sem kell elüldözni innen egy normális embert.
Hol található a gép?
Az alapítótagok néha kikopnak. Nem itt kell leélni az életét...
És nem ellenségeskedésnek mondom.
szia
ami nincs mega motobol: a kerekek meg a teleszkopok
azon kivul megvan mindene
van 2 blokk meg 3 jo nicasilos hengerem
ez egybe 15000
Én emzolit már elég rég óta "ismerem" még anno egy Babettás fórumról ahová néha betért. Sokat lehet tőle tanulni nem seggnyalásképp de ha rangsort kéne állítani hogy kitől tanultam neten a legtöbbet ő benne lenne a top 3 ban. És nem szeretem magam ismételni de ő is egy ALAPÍTÓTAG!
Momentán nincs belőle raktáron:(
Emzoli nem is állította hogy leveri a Kreidlert egy Simson. Amúgy tényleg leveri. Az MP2 es Kreidlert tuti leveri a Simson.
Bocs de eddig zundapp húzta le néha a hangulatot de mostmár te is. Emzoli egy jó ember nemtudom miért kell inzultálni.