JA és a nyavajás KS 50 még mindíg nem találtam meg de szerintem nem is lesz már meg sosem kár érte mert óccsóért elhoztam volna.
Szerinted milyen autót érdemes venni amit durván 150-ből átiratsz és az első tankolásig minden költséged bennevan?JA és jól pakolható és személyautó nem zuk meg ilyenek.
Én trabi kombi warbi turistba gondolkodok.
Nyazsgem.
Ma megnéztem azt a KTM-et amiről régen regéltem neked.
Hát rakás szar.Összehorpadt tank (de mint az állat) szakadt telógumik összematricázott kilógóbelű ipari hulladék.
40 TL vagy mi volt bazz hát a csornai lomisnál milliószor jobb az 20 vagy 25-ért.
Tudok egyet erről jutott eszembe és azért kérdeztem rá mit lehet róla tudni kb 3-4000Ft-ért meg tudnám venni kerekek nélkül,blokkjáról nem tudok semmit sem.
Üdv
Nem kell minden elhinni csonrnán 3 lomis van máma informálódtam ezerrel.Lenne csornán egy FULLOS DS csak kicsit sokra tartja a tulaj.
Vagy robogóra cserélné vagy rengeteg pénzre.Emberkén keresztük lett ajánlva 20 25 de ne akar kötélnek állni pedig állítólag szép csak rossz a gumija!
lenne kérdésem hogy a henger meg a hengerfej jó a simsonba? bár a 4 csavar felfogatásra gondolok.
ha kicsit túllóg az nembaj mert csinálok hozzá alátétet ha kicsi akkor kimarom:)
Én emzolit már elég rég óta "ismerem" még anno egy Babettás fórumról ahová néha betért. Sokat lehet tőle tanulni nem seggnyalásképp de ha rangsort kéne állítani hogy kitől tanultam neten a legtöbbet ő benne lenne a top 3 ban. És nem szeretem magam ismételni de ő is egy ALAPÍTÓTAG!
Szerinted milyen autót érdemes venni amit durván 150-ből átiratsz és az első tankolásig minden költséged bennevan?JA és jól pakolható és személyautó nem zuk meg ilyenek.
Én trabi kombi warbi turistba gondolkodok.
Ma megnéztem azt a KTM-et amiről régen regéltem neked.
Hát rakás szar.Összehorpadt tank (de mint az állat) szakadt telógumik összematricázott kilógóbelű ipari hulladék.
40 TL vagy mi volt bazz hát a csornai lomisnál milliószor jobb az 20 vagy 25-ért.
35?
Nem kell minden elhinni csonrnán 3 lomis van máma informálódtam ezerrel.Lenne csornán egy FULLOS DS csak kicsit sokra tartja a tulaj.
Vagy robogóra cserélné vagy rengeteg pénzre.Emberkén keresztük lett ajánlva 20 25 de ne akar kötélnek állni pedig állítólag szép csak rossz a gumija!
de ha alkudozni akarsz akor ne
Milyen pasztát is említettél nekem a múltkor? Pucolni
ha kicsit túllóg az nembaj mert csinálok hozzá alátétet ha kicsi akkor kimarom:)
de már szét van szedve
a futomuje nincs meg
És nem ellenségeskedésnek mondom.
ami nincs mega motobol: a kerekek meg a teleszkopok
azon kivul megvan mindene
van 2 blokk meg 3 jo nicasilos hengerem
ez egybe 15000