Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért még meggondolom
Sztem vedd meg! és van hozzá blokk :) a könyök az a legkevesebb:)mert legyártatsz hozzá és ennyi, itt a
blokk http://auto-motor.vatera.hu/al...
100e fölött van az ára. Svájci a gép...
pl ez is lehet jó hozzá a henger.
miért? mennyi lenne az ára? BÁr a blokkhoz van bőven alkatrész. itt a fórumban valameilyk srávnak van. csak keress vissza amennyire tud és ott van kitéve egy kép. De lehet hogy neten is van itt az apróban van vagya vaterán.
Brumo, őrizd meg a hidegvéredet, még nem az enyém.
Valószínűleg nem is lesz, mert túl sokat kérnek érte.
Gondoltam azt azért megnézem, hogy lenne-e hozzá alkatrész...
ÖÖÖÖÖ ez egy kib***szott DÉKÁWÉ MOTOOOORR de irigyellek vazeee hogy jutottál hozzá.. teccetős mocci.
Van valakinek erre való henger, porlasztó, esetleg kipu könyök, meg ami hiányzik? A 3. képen látható egy hasonló motor, a blokk ugyanaz.
Eladó.
Majd írnak ha kell....
na valakinek kell? a blokkom?
olyanom is van..
Valakinek nem kell pöccröff puch blokk kormányváltós kivitel 3 gangos? kompletten karbival csak benya kell bele osz jóvan. Amúgy rendesen veszi a lapot! Ha senkinek nem kell akkor megy a vaterára :)
Ez kifogástalan, szép, harmonikus, bár a csomitartó nekem sok rajta.
Valóban.
Eredetibe tök szép volt a Hercules-em...

Csá csumi cső!

A gumipók már régen leolvadt róla azóta már rákókánykodtam dróttal!Most legalább jó hangja van és megy is!
A hétvégén már szeretnék kimenni lomizni akárhova csak sok kacat legyen.

Cső csumi csá!
Látom milyen öröm, ha megy egy Simson...

Kipufogót igazán megcsinálhatnád, szerinted hogy néz ki, hogy egy gumipók tartja?
Jee Jee Jee mentem a simsonnal és megy mint a cunami.
MAjd bemérjük mennyivel megy.Én saccra 50-fölött olyan 60 bő környékére tippelek.
Jólmegy mármint jó gyors!
Jaaah, amúgy Zündapp Klubba örömmel látlak.
Olyan két órás "edzés" mint a múlkor, oylat szeretnénk még egyet valamikor a nyáron, vagy ősszel, az olcsóbb, és a követelmények sem olyan szigorúak(bőrruha stb)

Majd szólok, ha lesz oylan.

A következő kupa verseny e hó 22 euroring (örkény, Bp.-tpől 50 km re)
Zsír.
Ez lett volna a lényeg.
Köszi!
MAgyarul, ha odatolod a Zündappot, vagy bár mi mást, akkor el lehet vele indulni, csak napi licenc, zárt bukó, bőrruha, bőrkesztyű, csizma/bakancs a feltétel.