miért? mennyi lenne az ára? BÁr a blokkhoz van bőven alkatrész. itt a fórumban valameilyk srávnak van. csak keress vissza amennyire tud és ott van kitéve egy kép. De lehet hogy neten is van itt az apróban van vagya vaterán.
Brumo, őrizd meg a hidegvéredet, még nem az enyém.
Valószínűleg nem is lesz, mert túl sokat kérnek érte.
Gondoltam azt azért megnézem, hogy lenne-e hozzá alkatrész...
Valakinek nem kell pöccröff puch blokk kormányváltós kivitel 3 gangos? kompletten karbival csak benya kell bele osz jóvan. Amúgy rendesen veszi a lapot! Ha senkinek nem kell akkor megy a vaterára :)
A gumipók már régen leolvadt róla azóta már rákókánykodtam dróttal!Most legalább jó hangja van és megy is!
A hétvégén már szeretnék kimenni lomizni akárhova csak sok kacat legyen.
Jee Jee Jee mentem a simsonnal és megy mint a cunami.
MAjd bemérjük mennyivel megy.Én saccra 50-fölött olyan 60 bő környékére tippelek.
Jólmegy mármint jó gyors!
Olyan két órás "edzés" mint a múlkor, oylat szeretnénk még egyet valamikor a nyáron, vagy ősszel, az olcsóbb, és a követelmények sem olyan szigorúak(bőrruha stb)
Majd szólok, ha lesz oylan.
A következő kupa verseny e hó 22 euroring (örkény, Bp.-tpől 50 km re)
MAgyarul, ha odatolod a Zündappot, vagy bár mi mást, akkor el lehet vele indulni, csak napi licenc, zárt bukó, bőrruha, bőrkesztyű, csizma/bakancs a feltétel.
blokk http://auto-motor.vatera.hu/al...
Valószínűleg nem is lesz, mert túl sokat kérnek érte.
Gondoltam azt azért megnézem, hogy lenne-e hozzá alkatrész...
A gumipók már régen leolvadt róla azóta már rákókánykodtam dróttal!Most legalább jó hangja van és megy is!
A hétvégén már szeretnék kimenni lomizni akárhova csak sok kacat legyen.
Cső csumi csá!
Kipufogót igazán megcsinálhatnád, szerinted hogy néz ki, hogy egy gumipók tartja?
MAjd bemérjük mennyivel megy.Én saccra 50-fölött olyan 60 bő környékére tippelek.
Jólmegy mármint jó gyors!
Majd szólok, ha lesz oylan.
A következő kupa verseny e hó 22 euroring (örkény, Bp.-tpől 50 km re)
Ez lett volna a lényeg.
Köszi!