nagyon gyanús nekem ez a motor nekem. valakinek nem? főleg a blokkja miatt meg az évjárata is. Hiszen a ktm cometeket csak 63-tól kezdték el gyártani tehát ennél idősebb nem lehet. met lásd a wikipédián.
Értem. De azért írtam ezt mert ha érdekel akkor megveszem azaz beszerzem. és akkor csinálok képet és legyen a tied. a másik blok is asszem 3 gangos lesz és turbós.+ dugó hengerrel.
DE fontos! hogy ha biztosan kell akkor beszerzem ha nem kell akkor lemondom mert nem fogom annyiban hagyni hogy nyakamon maradjon a blokkok.
Üdv
Kérlek tegyél képet milyen teleszkópok kellenek meghát milyen markolatok?
A hengerről meg annyit hogy MIPÍZ?Énnekem is dugóznomkéne meg minden 3000 körül kapok fos ambikát meg 3000 ér javítanak.
A jó dugó eg olyan 5500 környéke ami már elko hoz hasonló.DE én jobban szeretem a saját hengeremet megbízzható emberhez küldeni.Meg ezekbőpl a hengerekből is volt millióóféle felömlőfajta és nekem most van egy BIG felömlős.
Ír meg mi van mennyiért.Eddig nekem ahány turbós blokkom volt az mind 4-gangos.
sziasztok
van egy elado bosch trafóm puch M50 en volt
meg van egy motoplatt is
mind a kettö jo
ha valakinek kell csörögjön vagy irjon
taller@citromail.huű
30 512 9874
Hallod puchi!
Tudok még szerezni komplett blokkot turbós kivitelben és pluszban olyan hengert ami felfúrt és dugóval és csapszeggel. na csábító ugye? csak olcsójaninak nem adomolcsón:)
Na skacok!
Indulni akarok ezen a pályázaton, úgyhogy valamikor jövő héten 'vasutassal' beterveztünk egy kis videózást.
Vannak ötleteitek mit lehetne beledobni érdekességképpen a videóba?
Józsi! Esetleg leporolhatnánk néhány Zündapp-ot, belerakni őket a videóba. Benne vagyol?
Hidd el énis legalább úgy szeretném látni a motort mint te de tegnap NEM volt fent MSN-en az illető!
Teccetősek ezezk a KS 50 wóterkúlerok.
Majd ígérem teszek.
Mert gondoltam hogy ezeket beszámolni tudok a blokk cserébe ha nem fáj a fejed ettől. Mert tudod a 63-as ktm-et akarom restaurálni. mert ami a nekem az egyik nem eredeti magura csak felemás azért kéne. a másik hátsó krómozott teleszkópok az meg rúgótöröttek. Bár van pótalkatrész de nem eredeti mert riga:D de nagyon hasonlít rá mert fullra szépen felpolíroztam és az meg újak! Bár én inkább az eredetiségre törekedek.
Jókószósz.
Magura van kopett meg vanteló de ezek már mind üzlet tárgyát jképezik.
Késő bánat de most hogy belegondolog azthiszem tehetek valamit az ügy érdekében.
DE fontos! hogy ha biztosan kell akkor beszerzem ha nem kell akkor lemondom mert nem fogom annyiban hagyni hogy nyakamon maradjon a blokkok.
Kérlek tegyél képet milyen teleszkópok kellenek meghát milyen markolatok?
A hengerről meg annyit hogy MIPÍZ?Énnekem is dugóznomkéne meg minden 3000 körül kapok fos ambikát meg 3000 ér javítanak.
A jó dugó eg olyan 5500 környéke ami már elko hoz hasonló.DE én jobban szeretem a saját hengeremet megbízzható emberhez küldeni.Meg ezekbőpl a hengerekből is volt millióóféle felömlőfajta és nekem most van egy BIG felömlős.
Ír meg mi van mennyiért.Eddig nekem ahány turbós blokkom volt az mind 4-gangos.
van egy elado bosch trafóm puch M50 en volt
meg van egy motoplatt is
mind a kettö jo
ha valakinek kell csörögjön vagy irjon
taller@citromail.huű
30 512 9874
Tudok még szerezni komplett blokkot turbós kivitelben és pluszban olyan hengert ami felfúrt és dugóval és csapszeggel. na csábító ugye? csak olcsójaninak nem adomolcsón:)
Indulni akarok ezen a pályázaton, úgyhogy valamikor jövő héten 'vasutassal' beterveztünk egy kis videózást.
Vannak ötleteitek mit lehetne beledobni érdekességképpen a videóba?
Józsi! Esetleg leporolhatnánk néhány Zündapp-ot, belerakni őket a videóba. Benne vagyol?
Voltaképpen az hajnalokat leszámítva mindig fent vagyok. Te meg nem.
Hidd el énis legalább úgy szeretném látni a motort mint te de tegnap NEM volt fent MSN-en az illető!
Teccetősek ezezk a KS 50 wóterkúlerok.
Majd ígérem teszek.
Járműbe 180-220 fokos viton cucc kell.
Tudtok segíteni?
Magura van kopett meg vanteló de ezek már mind üzlet tárgyát jképezik.
Késő bánat de most hogy belegondolog azthiszem tehetek valamit az ügy érdekében.