Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
Néztem a z összes hirdetést de most csodazündapp van kilátásban ettől függewtlenül PUCH A MÁRKA PUCH VEZET, PUCHNÁL JOBB CSAK PUCH LEHET!
Nem szerelt még eleget? Vegyen riga mopedet!
Árok partján akar hálni? Riga mopeddel kell járni!
Riga moped drága kincs. Jó ha van, de jobb ha nincs
DS 50

Mindenki szabadulni akar a Puchjátol?
de amúgy van egy ajánlatom. hogy van e más puch alkatrészeid. akkor elcserélhetünk, pl nekem kéne puch ds féle kipufogó dob szépállapotú és horpadásmentes legyen könyökkel, meg magura jelölésű fék meg kuplungkarok. meg hátsó teleszkóp.
Jó jó nem akartam kötözködni.
Köszönöm az ajánlatot de most se pénzem se kedvem vele törődni.
Jó figyu csak mondom én 10esért vettem a blokkot. ami remélhetőleg nincs széthajtva és te meg ennyire akarod tuningolni a ds-t és könyörögsz is hogy legyen egy komplett blokkod. én csak a javadat akartam. én már alább nem tudok menni így max rometbe építem. :P neked meg fájni fog:) DE azért gondold végig.
Üdv
Ok.
Vatera az ellentétek hazája.Vol ott már ilyen blokk KOMPLETTEN talán karbi nékül 3500-ért meg volt 5000-ért is meg volt ott már sokminden.
E-mailbe adj bővebb infót...
Hát akkor keress valahol ahol kapsz ilyen 3 ezerér kompletten. De nem hinném hogy ennyiért kapnál üzemképesen meg pöcc röfögőset. DE ami én árulok az meg az nem lehet zsákbamacska. na jó max 10 ezerér adom + postával alá nem tudom menni. Bár ha nézed utánna a neten mindenhol meg 15-30 ezer között mozog még a vaterán is van egy 25-ért és az meg sérült meg hiányos.
Drága a blokkod ám!Nem kell túl sok.Olyan 3-ért kéne.
Üdv

Ks 50 megér neked 80-at?
Puchinátornak szívből ajánlom eme tuning puch ds-t bár überlátványos http://www.youtube.com/watch?v...
Kinek mi a véleménye erről a típusról vagyis van vagy volt ilyene? Mert lehet hogy ilyet fogok elcserélni ha minden sikerül. Mert ezt gondoltam mindennapi használatra való motorozásra.
Köszi! De legalább az árat írnál hogy kb milyen árban csinálnak hogy tudjam előre spórolni.
A Motokrom Kft-hez vidd ha kell krómoztatnod valamit... Minőségi munkát adnak ki a kezükből csak!
Táborfalván találhatóak...
Voltam már soknál de máshova ne vidd....Pl Kocsisgalvan egy rabló és a minőséghez nincs köze...
Na kell a blokk?
Nem arról an szó hanem hogy több oldalon újra kellene regizni vagy megváltoztatni a emailt. és nekem ehhez nincs kedvem.
Amiket említettem tökéletesen megbízható oldalak!
Nem kell mellé még egy e-mail, minden levelet megkaptam eddig.
Azért mert nincs kedvem annyira hogy egy csomó oldalon és meg a hivatalos ügyekről átregizni magam.
mert így is Bár az lenne a jó hogy az oldakal lenne képes kezelni egy felhasználóval és két emailel működjön.
azaz egyszerre küldené el a két ímélre.
biztonsági okból.
Nem tudom manapság miért használnak még az ember Freemailt...
Ott a Gmail, 7 GB (!) tárhellyel, a Gmail csoportba tartozó Postafiok.hu... Külföldi (de nagyon jó) a Yahoo!
Kezdjetek már el leszakadni Freemailről. Az már a MÚLT! Hiába is akarják annyira, hogy működjön.
bazz a freemail is kampánycsendeskedik gondolom....:S mert azóta semmi levélmozgás nincs:S
Nem azért nem akarom megmondani,mert összekaptunk hanem mert nem beszéltünk ilyenekről vele csak a motorról volt szó.
Amúgy gondoltam,hogy ilyen célből kérdezed.