Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.

Név, vagy akármi?
A klub miatt...
Nem.
mondanál árat a krómozásról és hol?
Megtudnád adni az ember elérhetőségét?
Minden krómozandó , gyöngyöztetnivaló kész( Kedden) , gördülőelemek bezsírozva...Nagyon fasza lesz....
Úgy legyen
Kerekek gyöngyözőnél , Megvannak az Új csapágyak , Elektromosan is rendben van már....Jövő hét vége felé jönnek a képek....
Valami részeredmény?
Hol tartasz vele?
NA ugy látszik ujra belendül a KTM projekt....
Jövő héten gőzerővel folyik a munka....
Elhiszem, a KTM-em 60e + 100e mire elkészült...
Nem volt eladó,egyik vásárlóé volt saját célra vette 15 000Ft-ért,de azt mondta 110 000 Ft-t költött rá mire ilyen lett.
Ezt mennyiért adták?
Ne is dobd ki,ha hiszed ha nem mai börzén pl babetta cuccokat elég jól vitték.
Na,hogy valamit mutassak a börzéről én is
Látom megy a biznisz én is felraktam azt a sza....., szép blokkot.
Oké,szerintem napokban majd meg fogod kapni mivel a freemail ilyen.
Most sem jött.
Mindegy is, mert a képeket tanulmányozva a villa nem olyan mint az enyém, a gyújtás is gyanús, de a kuplungot is látni kellene.
Elküldtem még 1* remélem átmegy.
Nem kaptam e-mailt tőled...
Ha küldesz, a villára, a motoplatra és a kuplungra írj árat is légyszíves. Esetleg megvenném valamelyiket tartaléknak.
Helló!Sajna nekem a másik gyújtásom van(kisebb),és ezt nem lehet rá szerelni,mert ez a 4gangosé,aminek gyengébb a főtengelye .Ilyen blokkos Tc 50-est pár hete tudtam volna kb10-ért,de nem hoztam el,mert abban is ilyen gyújtás van.Azért köszi!
Azon az előlnézetes fotón olyan mint egy elrontott S53. Igen az S53 jobban néz ki...
Na itt a kép csak szutykos a blokk üzemképes és csak a karbival van gondja remélem azért nem mondasz erre sekélyárat. én a blokkért gondoltam 17 ezerért és állom a postát:) bár ha körbenézel ilyen blokkot kompletten nem kapsz. :):P ha nem tetszik akkor lesz nekem a rometbe :)--- ezt ne vedd sértésnek:)
Nem sértesz meg,megbontom eladom darabokban és máris nem 7e kapok érte,ennyi.
Ez a másik...
Nem tudom "száraz" mit vársz, a hibátlan blokkok mennek 10 felett...
Ez meg sérült hengeres, és törött deklis...
amúgy ami a slampi a blokkor 7-ért ajánlott az elég megfelelő ár mert mivel egy sérültdeknis blokkért meg hengehibásan nem ér 15 ért.
azok inkább általában 10-20 ezer közé esik a működő képes blokk. durván... remélem nem sértettem meg ezzel