Azért vagyok nepper, mert magamnak szerettem volna a blokkot?
Neppernek azt hívjuk, aki megvesz valamit azért, hogy rögtön tovább is adja. Én nem továbbadásra vettem volna...
Bazeeee ezt nem hiszemeeelll! azt hittem hogy az én Ktmnek nem erederi a első és a hátsó felni mert az eslő acél a hátsó alu felnis. és erre jobban megnéztem a képet. és lehidalok. a képen is olyan... első acél hátsó alu. ilyet még.... http://members.aon.at/fhaglei1...
Én vagyok nevetséges?
F@sznak árulsz akkor bármit is. Itt irogatod hetek óta, nekem most szükségem lett volna rá, ezért meg is vettem volna!
Bocs, de nem én találtam ki az árat, te mondtad. Mikor meg akarom venni a megbeszélt áron, még te vagy felháborodva?
Azelött kéne az áraknak utánna járnod, mikor elkezdesz árulni valamit, nem közbe!
és milyen árban tudnának csinálni? pl egy kipuffogódobot mennyibe csinálnak? hogy tudjam nagyjábból mennyi. mert nem csak a dobot kellene hanem könyököt meg csomagtartót és egyéb biszbazokat is kellene :D
Nyugodtan tilts le msn-ről nagyon nem tud meghatni,ha valakit hülyének akarsz nézni akkor légyszíves azt máshol és más valakit próbáljál meg,köszi.
És ezért nem kell felháborodnod,hogy nem adom oda a blokkot 7000Ft-ért,mikor ebben az összegben megegyeztünk nem voltam tisztában a blokk értékével,és te azt hajtogattad,hogy ez a reális ár érte,utána kérdeztem és felvilágosítottak mi mennyi kb,mikor ezt közlöm veled akkor meg te vagy felháborodva?
Nevetséges....
Kuplung felőli dekni törött,és henger meg van húzva,ami fúrással javítható,főtengely tökéletes,nem lóg,sebességeket szépen veszi,kuplung tökéletes,hengerfej is jó stb.
Érdeklődni az adatlapon található e-mail címen.
Inkább ad nekem a DS-blokkot úgyis szeretnék csinálni egy TUNING DS-t!
Módosított égéstér, préstér ,dugattyúkúposság,lendítőkerék kikönnyítés, megvan rá jóféle hengerem, forgattyúsházátalakítás, nagykarbi, növel méretű kipuff, nagyobb lánckerék előre, esetleg ha megoldható akkor többfelömlő.
az meg folyamatban van csak nem tok festeni mert nincs hol bár mindent megvettem :(:( a festék is megvan meg minden. meg krómozni is kéne nagyon már de nem tok hol olcsón krómozni. :( meg kéne egy horpadásmentes puch dob.
dehogyis. csak igényesen megcsinálnám:) mert a romet pony blokk az meg 2 gangos és harmatgyenge. bár azért gondoltam erre mert a puch mv50-esével hasonló a tankja :) miért ne? csinálnék egy minimotor puchosan. :D:D
van valakinek simson 51-es hez való 15-17-es első lánckeró? mert ami van most 13-as fogas az eléggé lassú...
de viszont még a 2-esben is kerékre kap vele meg elindul 2-esbe. :D:D
A végsebbije a 13-as foggal olyan saccra 70-el megy.... :S
Neppernek azt hívjuk, aki megvesz valamit azért, hogy rögtön tovább is adja. Én nem továbbadásra vettem volna...
F@sznak árulsz akkor bármit is. Itt irogatod hetek óta, nekem most szükségem lett volna rá, ezért meg is vettem volna!
Bocs, de nem én találtam ki az árat, te mondtad. Mikor meg akarom venni a megbeszélt áron, még te vagy felháborodva?
Azelött kéne az áraknak utánna járnod, mikor elkezdesz árulni valamit, nem közbe!
És ezért nem kell felháborodnod,hogy nem adom oda a blokkot 7000Ft-ért,mikor ebben az összegben megegyeztünk nem voltam tisztában a blokk értékével,és te azt hajtogattad,hogy ez a reális ár érte,utána kérdeztem és felvilágosítottak mi mennyi kb,mikor ezt közlöm veled akkor meg te vagy felháborodva?
Nevetséges....
Érdeklődni az adatlapon található e-mail címen.
Krómozót tudok elvileg, Érden, meg itt Pesten is.
Módosított égéstér, préstér ,dugattyúkúposság,lendítőkerék kikönnyítés, megvan rá jóféle hengerem, forgattyúsházátalakítás, nagykarbi, növel méretű kipuff, nagyobb lánckerék előre, esetleg ha megoldható akkor többfelömlő.
Nagyot szólna a kis turbósblokk.
de viszont még a 2-esben is kerékre kap vele meg elindul 2-esbe. :D:D
A végsebbije a 13-as foggal olyan saccra 70-el megy.... :S