Helló!Egy képet kérhetnék róla,mert ebből két fajta létezik a Sachsokon(remélem nem a trafója halott).Régebben volt kb.10 ilyen blokkos mocim,de egyiken sem volt gyújtás gond,most bezzeg nincs semmim ehhez a típushoz,pedig tele vagyok alkatrészekkel .Árban mennyire gondoltál?
Enyém a magyarországi Zündapp Klub, nem örülök, hogy visszakerülnek a gépek.
Ígyis rátaláltak a magyar hírdetési oldalakra, elég, ha azokat elviszik...
Zündapp-hoz még pár apróságom maradt(hűtő,váltócucc,talán karbi,van még egy 140-es vdo órám,féktárcsa...?)Kicsit szégyenlem,de anno mikor elkezdtem 10 éve inkább endurókkal foglalkozni sok ezekhez a mocikhoz való holmi végezte vastelepen,mert kicsi volt a műhely.Folyamatosan más fajta gépek érdekeltek,ezért sokszor úgymond "profilt" váltottam.Igazából jobban szeretném,ha valaki egyben vinné el(már így sem tudom normálisan tárolni),ha nem lesz egyben vevőm rá,vagy nem ajánl senki gyújtást hozzá,akkor a blokk külön mondjuk legyen 12000Ft.
Kicsit félreértettél,nem fikázom a simsonokat(csak nem szeretem),és nem szeretek olyan motort szerelni,amin 10-en tanultak meg szerelni.Gondolom te is találkoztál már pár barmolással,az ilyen kategóriájú gépeken(sajnos a nagyobbakon is előfordul),az áruk persze egyértelműen tükrözi a minőséget,bár nálunk a KGST-ben mesterségesen kialakított árak voltak!Így azt érdemes megnézni,hogy akkor egy magyar melós hány havi fizetéséből kapott egy zsír S51-et,és nyugat német kollégája,mennyiből vett mondjuk egy cobrát.
Üdv!Lenne egy eladó Sachs blokkos '76 körüli Ktm comet-tem.Nosztalgiából vettem egy 20-asért(így,ahogy van),mert 10-15 éve még sok hasonló gép volt nálam is,cobrák,zündappok,sachsok,mert a simsonokat sosem tartottam túl sokra,és a kintről hozott precízebb gépekbe nem nagyon szoktak a sógorok beleturkálni.Időközben szereztem egy '76-os Xl350-et is,és inkább azt építem meg hobbi gépnek.Szóval,ha valakit érdekel,akár alkatrészenként is vihető,szikra nincs,nem tudom,hogy a trafó,vagy az alap életképtelen-e!De ha valaki tud hozzá normális összegért gyújtást,akkor lehet,hogy ez a paripa is nálam maradna.Bocs a sok szövegért!
Nagyon megszerettem.
Használom is amikor tehetem.