Sziasztok
Tipp kellene mert meár kibasz....tt ideg vok
Puch mjet elektronikus gyujtás(jelenleg kawa F11 en)
NAgyon kicsi a szikra a gyertya az jó mert probáltam más motorban és naygonszép szikrát dob több gyertyával is probáltam és épp hogy csak egy hajszálnyit ad!
Az aksi befojásolná esetleg a szikra méretét? ha igen azt hova kössem?
A képen láthatórül lenne szó!
elöre is köszi
Igen a gyári forog 4500 at:) De amit építek az terhelés alatt 8 ezret fog forogni ha összeáll (már csak a rezó kell rá) Lett Verseny tuningleírás szerint készült.
Szerintem ez a blokk valami Monza fajta lehet, azok voltak 4 sebességesek.
Berugókar biztos jó róla, gyújtás, kipufogó talán, spirált lehet csináltatni, gumibelsőt könnyen találsz , műanyag elem meg nem lehet olyan drága eBay-ről sem. Bár szerintem itthon is taláni...
Az igaz. de ma szerelgettem a simó mocit, a a grimeca alufelninek a fogasa a hátsó fogaskerék 40 foga. de nem az a baja hanem a fog méren nem simmelnek mert a lánc nem passzol tökéletesen. ÉS így át kellett alakítanom. meg a tengelytávot is. de már majdnem a végefelé közeledek:). a 40-es fogat lecseréltem a riga hátsófogaskerékre:) mert az pont annyi mint a simóé:), és 3 lyukat kellet kifurnom. és 3 csavart betenni holnap húzom meg meg rakom össze :). csak imádkozom hogy ne hulljon szét.
Á kösz nem nem akarok crossot.
Meg amúgy is egy évembe volt mire nagyából rendbe hoztam a Puchot nem akarok beleugrani megint egy ilyenbe.
Olyat akarok ami kifogástalan pöc röf még ha meg is kell fizetni.
nem mindig az ÓCSÓB kerül kevesebbe.
Ez van. DE érdekel e egy honda MTX 50 vizesblokk enduró? gyújtáshibával 65ért. és csak nálam. A blokkja 2 éve felújított és egy évet állt. És a moci nem az enyém és megbízásból adom e de nálam vanl. És azért ilyen olcsó mert kell kicsit rendbe tenni a motort de nekem erre nincs időm és jelentkezzen akit érdekli!
Tudná vki megmondani hogy a simónak a hátsó kereke hány fogas? mert ami most tettem bele az meg marha nagyobb a lánckerék, és mivel a kerék is nagyob. és így nagyjából tudni szeretném hogy ugyanaz marad e vagy kisebb lesz a áttétele.
Tipp kellene mert meár kibasz....tt ideg vok
Puch mjet elektronikus gyujtás(jelenleg kawa F11 en)
NAgyon kicsi a szikra a gyertya az jó mert probáltam más motorban és naygonszép szikrát dob több gyertyával is probáltam és épp hogy csak egy hajszálnyit ad!
Az aksi befojásolná esetleg a szikra méretét? ha igen azt hova kössem?
A képen láthatórül lenne szó!
elöre is köszi