Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Tipp kellene mert meár kibasz....tt ideg vok
Puch mjet elektronikus gyujtás(jelenleg kawa F11 en)
NAgyon kicsi a szikra a gyertya az jó mert probáltam más motorban és naygonszép szikrát dob több gyertyával is probáltam és épp hogy csak egy hajszálnyit ad!
Az aksi befojásolná esetleg a szikra méretét? ha igen azt hova kössem?
A képen láthatórül lenne szó!
elöre is köszi
ELADÓÓÓ KÁRPÁTIA MOTOR felújításra való! akit érdekel azt szóljon!
Igen a gyári forog 4500 at:) De amit építek az terhelés alatt 8 ezret fog forogni ha összeáll (már csak a rezó kell rá) Lett Verseny tuningleírás szerint készült.
Ez jobb.

Szerintem ez a blokk valami Monza fajta lehet, azok voltak 4 sebességesek.
Berugókar biztos jó róla, gyújtás, kipufogó talán, spirált lehet csináltatni, gumibelsőt könnyen találsz , műanyag elem meg nem lehet olyan drága eBay-ről sem. Bár szerintem itthon is taláni...
Köszi a bizalmat.
Az a baj, hogy azt írja, olyannak való, aki ért hozzá...
Nincs kedvem a hiányzó dolgokra vadászni.
Be lehet ezeket könnyen szerezni?
BMW!
EZT vedd meg, ha már Puchi stílusú motort akarsz!
És nem csak G40, hanem G50.
Az igaz. de ma szerelgettem a simó mocit, a a grimeca alufelninek a fogasa a hátsó fogaskerék 40 foga. de nem az a baja hanem a fog méren nem simmelnek mert a lánc nem passzol tökéletesen. ÉS így át kellett alakítanom. meg a tengelytávot is. de már majdnem a végefelé közeledek:). a 40-es fogat lecseréltem a riga hátsófogaskerékre:) mert az pont annyi mint a simóé:), és 3 lyukat kellet kifurnom. és 3 csavart betenni holnap húzom meg meg rakom össze :). csak imádkozom hogy ne hulljon szét.
Hogy áll a Puch klub?

Immáron jelentem, elméletbe nagyjából 20-30 tagot számol a Zündapp klubbom.
Való igaz.AZÁM HAZÁM.Már láttam valahol de lehet hogy haluzok.
Hátsó lánckereke?
van 34 és36 fogas, de nem lehet csak bonyi módon átrakni másik motorra, mert egybe van öntve az aggyal.
Tomocc eseglet.
Á kösz nem nem akarok crossot.
Meg amúgy is egy évembe volt mire nagyából rendbe hoztam a Puchot nem akarok beleugrani megint egy ilyenbe.
Olyat akarok ami kifogástalan pöc röf még ha meg is kell fizetni.
nem mindig az ÓCSÓB kerül kevesebbe.
Igen az lehetséges.

Az állat mit megy a GORDINI:http://www.youtube.com/watch?v...
Ez van. DE érdekel e egy honda MTX 50 vizesblokk enduró? gyújtáshibával 65ért. és csak nálam. A blokkja 2 éve felújított és egy évet állt. És a moci nem az enyém és megbízásból adom e de nálam vanl. És azért ilyen olcsó mert kell kicsit rendbe tenni a motort de nekem erre nincs időm és jelentkezzen akit érdekli!
Igen, mert a Puch-nak nincsenek domború élei.
Talán még valamilyen Kreidler lehetne.
Valahol régen egy messzi messzi fórumon esett szó erről a hengerfejről de azt írták az okosok hogy nem puch.
Akkor most milesz?
Ne aggódj ilyen mindíg lesz.
Baszki megveték az mbx-et
ha szerncséd van,ugyanaz marad. mivel a nagyobb kerék nyújtja az áttételt,a nagyobb hátsolánckerék pedig röviditi
az lehet,de a zundapp 12000 ezret forog.a riga meg....ezt inkább hagyjuk...
Falrahányt borsó.
Hú ez szakértelmet kíván kérdezd emzolit!Ha előfel feldobsz 12-eset biztos jólesz!
Tudná vki megmondani hogy a simónak a hátsó kereke hány fogas? mert ami most tettem bele az meg marha nagyobb a lánckerék, és mivel a kerék is nagyob. és így nagyjából tudni szeretném hogy ugyanaz marad e vagy kisebb lesz a áttétele.
Bakker ez 140 -es órával így vezetni:D:D így kezdte a szupermen:)