Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már látom . 85 ezer
Talán. Mi az ára?
Köszönöm. Már kicsit jobban vagyok.
Szép de a foganytúja mintha fordítva lenne.
Üdv
Nincs kép nem tudom holvan és kéne tudnom a firmaszámát a cobra-nak? Véletlenül m50-lc
ez a puch nem érdekel?
Jobbulást!
Milyen Cobrat, kép van?
Jobbulást!

Köszi a tippet!
Jobbulást ajánlom a Nospa gyógyszert!
Nincs képem a Cobráról. Állítólag motorikusan teljesen jó, de kihívásokkal küzd az esztétikum terén. Még magam sem láttam, csak ígéretet kaptam rá, hogy beszerzik nekem.
Más : Gondolom mindenkit módfelett érdekel, ezért beszámolok bélműködésem kóros interferenciáiról. Este óta ilyen a fejem:
Más: Nem tudom közületek ki miért van az 50 köbcis motorok pártjan, nekem személy szerint van egy kivénedt 750-es yamahám is, mégis a kicsiket mintha jobban kedvelném. Egyrészt egy nagy blokkból telesítményt kihozni nem művészet, másrészt meghalni sem szeretnék, ha mégis elkap a lendület és csavarni akarom a szarvát.
Hej hó most énis cobra-t üzletelek!
Én adtam infót! Ráadásul még te is tudod szóval...(Még msn en)
Te se adsz semmi infót, szóval te se várj mástól infót...

Milyen lesz a Cobra amit ajánlottak? Kép nincs róla?
Már jöhetsz mert már biztos itthon leszek 19ig.
Hát jó de a szombat teljesen nem volt jó esetleg ma de hány körül?
Nos, én már kétszer hivtalak, szombaton meg is néztem volna, de azt mondtad, maradjunk a jövő hétben. Nagyon be vagyok indulva egy Puchra, és nem kizárt, hogy el is vittem volna negyvenért. De sajnos nem láthattam a motort, és az időm kevés. Tegnap kaptam ígéretet egy cobrára, ami ugye jobb ajánlat. Egy hét múlva jön a motor, és akkor dönthetem el, hogy megveszem-e? Persze a te motorodat még igy is van kedvem megnézni, bár több esélyed lett volna lényegesen ha szombaton nem hajtasz el. Így múlhat egy üzlet egyetlen napon. Esetleg ma este, vagy holnap még ráérek motort nézni, ha megmutatod. Aztán annyi, mert nem nagyon lesz rá időm.
Na tegnap eljöttek a Monzáért de nem vitték el.

Hát tényleg nem egy szalon állapotú vannak hibái de épp ezért adom alsó áron 40-ért.(Bár nekem már így is jóval többe volt)
Hihetetlen nem kis veszteségel se lehet eladni.
Még max 50 et kéne beleőlni és teljes jó lenne.
Simson árba lehetne egy tök zsír ritka motra aki megveszi az a legjobb hogy csak a hibáit lássák egyből de azt nem hogy mik zsír ujjak rajta.
Hát ahhoz képest ahogy én elhoztam össze se lehetne hasonlítani.
(És én is 40ért hoztam el rá költötem egy csomót és úgy adom 40 ért)

Ja és még mondták hogy nem eredeti a kipufogó,felni meg hogy a tank be van horpadva(de hát ugye gyárilag olyan a villánál).
Azt mondták hogy ez a mitómén milyen külös volt gyárilag (a cobrára gondolt csak kicsit keverte) volt gyárilag hát ja mondom a Cobra de ez a Monza

Ráadásul azt mondta a srác hogy ő csak egy év múlva használná hát addig hogy meglehetett volna csinálni.
ócsóóóó jános klubelnökünk már megint akcioban van!
Fejezd már ezt az idióta gyerekes viselkedést...
Mégis mit gondolsz?

Emlegetsz itt mindenféle kincsesbányát, meg titkolózol... DE MINEK!?
Egy rohadt fagyin kívül nem vagy képes venni semmit, akkor meg?

Ha vennél 10.000 Ft-ért egy olyan Zündapp-ot, mint az enyém, akkor megértem a titkolózást.
De így röhejesség teszed magad!
Ne fáradj, nekem nincs szükségem az infóra, de a többieknek fontos lehet. Velem biztosan nem fogsz ott találkozni. Hozzám a "Devecser Pláza" sincs messze, ha már lomolni akarnék.
Azzal van csak bajom, hogy ahelyett, hogy az ilyen infókat közhírré tennéd, szórakozol itt vele. Jobban járnál, ha nem emlegetnéd legalább. Na mindegy, ez a saját véleményem.
ETÓ PARK!
Engedek a nyomásnak de írtam hogy miután kimentem elmondom mondjuk mindenkinek baromi messze van kivéve neked 50 Km!

GYŐR ETÓ PARK VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE A MÁSIK TITOK. (komolyan csak viccelek remélem értitek (megértetek ) Muhhahhhaaaaa!
Jóám gyertek sokan.