Valami azt súgja, hogy nem értetted a tréfát
Különben leálltam a motor beszerzésekkel, inkább a meglévőket fejlesztem, ill. járatom a BMW-t és a KTM-et.
Azért köszi, hogy gondoltál rám!
Lopott ötlet nem áll jól...Egyszer jó poén volt... Amugy a tied gagyi..Nincs bene poén... Slampixxx kollégáé az elismerés! Az jó!
Nem tudom kinek az ötlete volt de szellemes
Halio lenne kérésem hogy pontosan mit jelentsen hogy( M8 bal pálya 76+600 km szelvény /80 km/h-s sebességkorlátozás/) ez pontossan melyik részén van mert ez a dunaújvárosi részén van de nem tom hogy ez a hídon van vagy még a m6-osnál odébb van e? vagyis legyen szíves vki jelölje meg a térképen. nagyon hálás lennék értem . Mert ma eléggé túl gyorsan mentem Golf 3-as kombimmal de a sebességet egyenlőre nem akarom leírni. Később leírom a storyt.
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e e e eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee e ee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e ee e eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e e e eeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Különben leálltam a motor beszerzésekkel, inkább a meglévőket fejlesztem, ill. járatom a BMW-t és a KTM-et.
Azért köszi, hogy gondoltál rám!
Ne idegesíts!
Ha ezen múlik, intézek neked első féket is!
Ha kell, már intézem az utánfutót.
Jó lenne még egy itthon.
Nem rossz.
Én itt nem látok semmit.
Ennyi!
Nem tudom kinek az ötlete volt de szellemes
Még a "honlapotok" is csődöt mondott.
Érdekel a 3 gangos blokk de az amin nics meg a hűtésburkolat!
Nekem megvan az összes szinte csak 4-gangosra való!
Mi lenne az árfojama?
kétgangos!
Na mindegy. Nem azt mondtam, hogy ugyan olyan, csak hogy hasonló.
Nekem MAXI G4-em van nem Plus!
A plus berúgós 2 gangos markolatváltós az enyém meg 4-gangos berúgós lábváltós nagyhengeres sebriong dobos grimeca felnis jamaha telós koedukált váltós magura markolatos bing karburátoros van dykencos dugattyús semperit gumis vagány motor!
megveheted a zündapp-om mását!