Bár mert lehet hogy megvenném én. és rosszul olvastam el hogy még nem kelt el a moci. és lehet hogy ha sikerül még mindig fel venni vele a kapcsolatot akkor megvenném de a szállítás eléggé körülményes mert mivel győrmegyében van és meg én pestmegyei vagyok és elég nagy táv. kb 200-250 km... csak oda.
Bazz melyikőtök vette meg a ktm cometet a vateráról.... amelyik az aruszallito néven rendelkezik. az kérem velem vegye fel a kapcsolatot hálás lennék érte. üdv.
Szóljon akinek érdekli a turbóhűtéses puch blokk? 3 gangos.
Full komplett karbival gyulával mindennel együtt. csak egy kis pucolás és betenni aztán menni.:)
Leírom a napomat. Reggel f.sás. 12-kor elindultam a gilerával, hogy Csepelen elintézzek valamit, aztán Dunavarsányban megnézzem eminem88 puchját. Sajna a gilera csepelen 3 km-el a cél előtt lerobbant. Oké . Buszozás haza. 1. tennivalóm ugrott. egyik busz, másik busz, metró. Nono. Csak nem leszállítanak 3 megálló után? De. Metópótló busz. Dugó. Újra metró. Aztán kocsiba pattanok, és már 4-re le is értem Varsányba.
Amúgy én sem vettem meg eminem88 mociját, bár az árát megéri.
Elsődlegesen azért nem, mert cobrára fáj a fogam. Menjetek, nézzétek meg a monzát, nem rossz, bár költeni lehetne rá.
De! Mivel a Cobrak váznyakán a táblán M50 szerepel típusnévként. Azért M50 LC mert vízhűtéses Cobra. Késői széria mert a régebbiekre nem írták külön az LC t
400 forint?
Mert ha az sok akkor nem tudom te menyiért akarsz szerezni de az új 9000.