Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkudj belőle!
Reális alapokra helyezve a témát ha beindul profit lessz bőven!
Várom a próbakört!
Még gondolkozom rajta, mert nem tudom mennyi profitot lehetne kihozni belőle.
De ha megveszem, és sikerül beindítani, akkor mehetsz.
Küldtem mailt de ha megveszed mehetek vele egy kört?
Nem akarom felújítani.
Nem versenyezni akarok vele, ígyis tökéletesen megy. És azt hiszem nem kell panaszkodnom a sebességre...
Na meg legalább eredeti.
Ferde hatásvonalú.
Nemtudom?Mért nembiztos hogy jó ja meg lehet hogy olan levehető futógyűrűs csapágy va bben!
C4 kell bele?
Meglepődnél szerintem mit kell abban még kicserélni.
Nem feltétlenül a hőhatására kilágult tűgörgőkre illetve főtengelcsapágyakra gondolok.Kuplung, illetve az össz csapágy simering mert ha szétszedsz valamit alap hogy (ilyen nagyobb teljesítménynél) csere van.meg azokat a csapágyakat nyugdíjba lehetne már küldeni.Vennél bele C4-es SKF-et új dugót az a motor menne mint a szél ja és egy ELF full sinteticet!50-ből felújítanád a blokkot!
Az a Honda nem az övé.
De legalább jó kezekbe kerül a grimeca. :)
Hogy a motoros a honda, és gyári állapotú és 98-ért árulod az ami elég kevés ár. és csak mondom hogy reggelj fel vatera.hu-ra és tegyél fel oda mocit és 130 ért próbáld meg. mert ottan jobban hátha veszik.
?
Ezt most nem értem.
Szegény Grimeca.
na ma beraktam a grimeca felniket.?:) de még mindig nincs kész mert a fékdobokat kell átalakítani, meg ahátsó lánckerék jóval nagyobb mint a szimóé. úgyhogy van még bőven meló vele.
Hát bazkiez nagyon szép moci de ennyiért? :S de vaterára rakj ki 120ért hátha vki megveszi.
Az nem rossz de én nyáron Csetény-Veszprém távot a hosszabb úton:http://maps.google.com/maps?f=...
38 perc alatt tettem meg. A Cobraval. Az igaz hogy végig lejtmenetben kell menni de így folyamatos 90 es tempót tartottam. Persze lakott területen visszalassítottam 50 re. 4 liter benzinnel indultam el Veszprémből elmentem Cseténybe és vissza Veszprémbe és még maradt egy kevés benzin. 4 liter akkor volt kb 1000 forint. Szóval senki sem mondhatja hogy a Cobra rossz.
Minek újítsam fel? Ígyis kivisz a világból.
Csak szimeringeket kéne cserélnem, mert ereszti az olajat.
Az tiszta sor!
Felújítanád kivinne a világból.
Vegyé akkó Cimconyt.
Nem kell sajnálni.
Ez Zündapp.
Ez bírja az ilyen tempót!
Na tépek majd este gyűvők még.
Ócsó!
Most én is "Üzleti titkolozhatnák" de én nem vagyok köcs...
HONDA MBX 80