Nem akarom felújítani.
Nem versenyezni akarok vele, ígyis tökéletesen megy. És azt hiszem nem kell panaszkodnom a sebességre...
Na meg legalább eredeti.
Meglepődnél szerintem mit kell abban még kicserélni.
Nem feltétlenül a hőhatására kilágult tűgörgőkre illetve főtengelcsapágyakra gondolok.Kuplung, illetve az össz csapágy simering mert ha szétszedsz valamit alap hogy (ilyen nagyobb teljesítménynél) csere van.meg azokat a csapágyakat nyugdíjba lehetne már küldeni.Vennél bele C4-es SKF-et új dugót az a motor menne mint a szél ja és egy ELF full sinteticet!50-ből felújítanád a blokkot!
Hogy a motoros a honda, és gyári állapotú és 98-ért árulod az ami elég kevés ár. és csak mondom hogy reggelj fel vatera.hu-ra és tegyél fel oda mocit és 130 ért próbáld meg. mert ottan jobban hátha veszik.
na ma beraktam a grimeca felniket.?:) de még mindig nincs kész mert a fékdobokat kell átalakítani, meg ahátsó lánckerék jóval nagyobb mint a szimóé. úgyhogy van még bőven meló vele.
Az nem rossz de én nyáron Csetény-Veszprém távot a hosszabb úton:http://maps.google.com/maps?f=...
38 perc alatt tettem meg. A Cobraval. Az igaz hogy végig lejtmenetben kell menni de így folyamatos 90 es tempót tartottam. Persze lakott területen visszalassítottam 50 re. 4 liter benzinnel indultam el Veszprémből elmentem Cseténybe és vissza Veszprémbe és még maradt egy kevés benzin. 4 liter akkor volt kb 1000 forint. Szóval senki sem mondhatja hogy a Cobra rossz.
Várom a próbakört!
De ha megveszem, és sikerül beindítani, akkor mehetsz.
Erről pofázok.
Nem versenyezni akarok vele, ígyis tökéletesen megy. És azt hiszem nem kell panaszkodnom a sebességre...
Na meg legalább eredeti.
Nem feltétlenül a hőhatására kilágult tűgörgőkre illetve főtengelcsapágyakra gondolok.Kuplung, illetve az össz csapágy simering mert ha szétszedsz valamit alap hogy (ilyen nagyobb teljesítménynél) csere van.meg azokat a csapágyakat nyugdíjba lehetne már küldeni.Vennél bele C4-es SKF-et új dugót az a motor menne mint a szél ja és egy ELF full sinteticet!50-ből felújítanád a blokkot!
Ezt most nem értem.
38 perc alatt tettem meg. A Cobraval. Az igaz hogy végig lejtmenetben kell menni de így folyamatos 90 es tempót tartottam. Persze lakott területen visszalassítottam 50 re. 4 liter benzinnel indultam el Veszprémből elmentem Cseténybe és vissza Veszprémbe és még maradt egy kevés benzin. 4 liter akkor volt kb 1000 forint. Szóval senki sem mondhatja hogy a Cobra rossz.
Csak szimeringeket kéne cserélnem, mert ereszti az olajat.
Felújítanád kivinne a világból.
Ez Zündapp.
Ez bírja az ilyen tempót!
Most én is "Üzleti titkolozhatnák" de én nem vagyok köcs...
HONDA MBX 80