Hát baszki ezeken is olyan ritka a ferodol mint a Fehér holló.
Nem is lenne baj hogy 5-be fáj sőt de 2 hét múlva lesz kész hát addig mit csinálok.
Most hogy végre lehetne csapni.A hondával
Mert így eladni se tudom.
Péter!
Ha majd mégis érdekel.
Akkor neked 40000+a kuplung lamelák és azt biztosan jó.
Nem tudom menyibe lesznek a lamelák 5000 körül mondták.
ÉS AMIKOR MENTÉL VELE MONDTAD IS HOGY CSÚSZIK HÁT HIÁBA SZAKÉRTŐVEL VAN DOLGOM!
Csumidázlak az átlag ilyen kuplung legalábbiz az az 5 darab amivel eddig találkoztam 2 lamellás volt!
Hát igen simson szar puch KIRRáÁÁLYLyna kifutok oszt csinálok képet mennyit kérsz érte?
Mikor lesz kép?!
Hát ez az hogy csak 3.
FAszom most nézem hogy simsonba 514ft darabja bemész megveszed azt kész én baszkodok már megint 2 hét mire fel ferodorozák és 5000-be fáj.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na kelljen kép?írj vissza és akkor átverekedem magam a puchalkatrészeimen.JA különben van törzsvendég vagy szóval ha dzsukel lesz a Ds van vele egy köröd!
Jóféle!
Az a helyzet hogy összeválogatok valami szétkopott agyonégetett szartot és elküldöm HEHE.
Kép most nemmegy de ha várz akkor megy.
nemár hogy ebbe 3 lamella kell.Akkor ez tuning!Ritkaság de lehet hogy tévedek.ezért szeretem a puchot nincs két ugyanolyan.!
Hát hogyne volna hemore!
De hamár elküldted akkor csináltasd meg és számolj be róla hogy milyen lettmert küldöm énis oda!
Ja én azt halottam hogy újonan 7000 Ft darabja!
Énmeg 20 000-ért adom darabját kopottan de ezt csakis a te érdekedben monden mert csináltasd meg jóra és kész legalább nyugodtan égetheted persze tudnék neked küldeni de csak ha muszáj és szarlett!
Milyen 20° stabilan?
Tegnap motoroztam a BMW-vel 65 km-t, de nem volt az igazi.
Különben is bejáratós még a KTM, így 6000 fölé nemigen forgatom, így a versenyünkre még várni kell.
Ha eljössz Zircre, akkor persze megnézhetjük a járműveket...
Nem is lenne baj hogy 5-be fáj sőt de 2 hét múlva lesz kész hát addig mit csinálok.
Most hogy végre lehetne csapni.A hondával
Mert így eladni se tudom.
Kuplungcsúzásvizsgálat:fokozatbarakod hátsófékrelépsz kuplung húzvamarad és kivágod ha nem ba hanem baaaa akkor csúszik.
Csinálj képet!
Ha majd mégis érdekel.
Akkor neked 40000+a kuplung lamelák és azt biztosan jó.
Nem tudom menyibe lesznek a lamelák 5000 körül mondták.
ÉS AMIKOR MENTÉL VELE MONDTAD IS HOGY CSÚSZIK HÁT HIÁBA SZAKÉRTŐVEL VAN DOLGOM!
Hát igen simson szar puch KIRRáÁÁLYLyna kifutok oszt csinálok képet mennyit kérsz érte?
Valamelyik nap szóltál és 3 percen belül már fent is volt.
Hát ez az hogy csak 3.
FAszom most nézem hogy simsonba 514ft darabja bemész megveszed azt kész én baszkodok már megint 2 hét mire fel ferodorozák és 5000-be fáj.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
70 km, 1 óra 10 perc alatt. Megállás nélkül. Kevesebb, mint 1500 Forintból.
Ne mond nekem, hogy a Puch a király.
Jah, és ahogy kiértem Ceglédről, elkezdett rojtosodni a kuplungbowden...
Az a helyzet hogy összeválogatok valami szétkopott agyonégetett szartot és elküldöm HEHE.
Kép most nemmegy de ha várz akkor megy.
nemár hogy ebbe 3 lamella kell.Akkor ez tuning!Ritkaság de lehet hogy tévedek.ezért szeretem a puchot nincs két ugyanolyan.!
Képet tudsz rakni?
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú 300.oldal!
jubilleum a puchok a királyok!
De hamár elküldted akkor csináltasd meg és számolj be róla hogy milyen lettmert küldöm énis oda!
Ja én azt halottam hogy újonan 7000 Ft darabja!
Énmeg 20 000-ért adom darabját kopottan de ezt csakis a te érdekedben monden mert csináltasd meg jóra és kész legalább nyugodtan égetheted persze tudnék neked küldeni de csak ha muszáj és szarlett!
Szóval bukta.
Amúgy meg csináltam voltam Puchiról, de nem találtam róla sehol képet.
TÉNYLEG MÉG MA SZÓLJON!
Tegnap motoroztam a BMW-vel 65 km-t, de nem volt az igazi.
Különben is bejáratós még a KTM, így 6000 fölé nemigen forgatom, így a versenyünkre még várni kell.
Ha eljössz Zircre, akkor persze megnézhetjük a járműveket...
Mondtad hogy majd 20 fok után megyünk egy menetpróbára. Már megvan 20 fok stabilan! Mikor megyünk?