Hát ezaz a Puchi eléggé gyerekesen viselkedik. ezért van a FÓRUM HOGY SEGÍTSÜK EGYMÁSNAK ÉS NEM ÖNZŐSKÖDÜNK nem titkolózunk hanem elmondjuk. ha amúgy titok akkor mindek írod puchi. :) Remélem ezt nem veszed sértésnek.
Ja ami odavert és majdem megvettem csak elsodort az áradat CASTROL 2t olaj 1500-ért!Boltban közel 3000Ft!
Ilyetszól a csávó kérdem mennyi ez aztmondja 1500 de kétütemű robogóbavaló!Volt neki mindenféle olaja azthiszem őt még megkeresem!
Hosszúhajú nagydarab?
Különben ez nem börze volt hanem sima piac de megtetszett volt ott
minden kérdezősködtem érdeklődtem de nemigen vittem magammal pénzt tudod csak felmértem a terpet.
Volt honda gyönyörű nem tudom milyen olyasmi mint slampi zündije csak feketében nagyon szép 4T 300 000-Ft ért!Ktm hobby 3 25-ezer puch maxi szintúgy elég buta árak voltak meghát figyelgettem az öregrókák fejét mikor meglátták az árat csak köpködtek.
Lesz ott olcsóbban is cuccos.Egy jó puch agyváltóst lehet veszek mert tetszenek a puch biciklik.
Ha lenne adatkábelem a telefonhoz tennék képet jövő héten megyek megint ha lesz (ünnep végett) de közbe betérek egy lomifaluba hátha van valami jó.
Szerintem ezek már olyan szinten vannak hogy rendelésre hoz motort biciklit ágyat TV-t mindent.Azthiszem beszélek ott pár emberrel.
Értem.
Szerintem méltatlan a motorhoz ez a "féktelenség".
Ha esetleg eladnád ezt a hiányos gépet, akkor a beszerzési ár dupláját (na jó, tripláját) is megadnám érte
Az a bajom, hogy amikor mindig megcsináltam, mindig elszaródott.
Egyszer nagyon frankón megcsináltam, sokáig jó is volt. De aztán haver izmos kezével sikeresen elszakította egy fékezésnél. Azóta elhagytam valami darabot is, ami szükséges a dobra...
Mikor megvettem, akkor sem volt fék. Azóta mondhatni, egész jól megtanultam a hátsót használni.
Egy másik Zündapp-on meg hátsó fék nem volt...
Nagyon szép ez a Zündapp!
Régóta foglalkoztat azonban a kérdés, hogy miért nincs rajta elsőfék? Mármint bowden.
Nem ciki egy ilyen szép géppel közlekedni elsőfék nélkül?
Megnézném, hogy vészhelyzetben hogyan állsz meg hátsófékkel...
Figyeld már a láncot, szinte atombiztosan be van burkolva!
Janóval pénteken raktuk fel a dekli + láncvédő csatlakozásnál lévő gumi közdarabot. Megszenvedtünk...
Van a BÖRZÉKWEN EGY BAROM szerintem nála jártatok.
Fehér mikrobusza van.
Pár éve, nála tiris alaplap.
megnézem, műszer elő, rámrek, jeladó döglött.
megkérdeztem mennyibe kerül
-6ezer(enyi az új is)
-uram, ez az alaplap használhatatlan, hibás!
- de eredeti!
Odamegyek egyikzsiványkülalaku emberhez felkapok egy simsonkarbit az utolsó BVF szériából (állítólag) kérdem mennyi?6000 gondoltam bevan baszva.
Volt még nála egy halom dellortó bing stb olyan is volt ami legalább 50-éves volt!
Eminem88 majdnem szereztem köcsög közdarabot a monza-dra de 400 forintot kért érte nem bírtam leszedni (Ha lebírtam volna szedni ingyen lett volna )
Volt régifajta puch gyújtásalaplap hatalmas pannóniablokk karbival kompletten, krómhengeres sachsblokk a földön.
rengeteg bicikli majdnem vettem mert kéne szép puch bringák is voltak.
Volt olyan motor amiről aztsemtudtam mi még ráírva sem volt!
Csepelhengerek simsonblokkok darabokkban rengeteg szerszám risz rossz kacat.
Gyönyörű maxik voltak.Ktm Hobby 3 -is volt.
A fele helyre jutottam csak el de ígyis rengeteg jó cuccot láttam.
Ezt csak hülyeségből írtam az életben nem ilyen vagyok ám csak itt a fórumon vagyok ilyen buta.
Kérdezzétek eminem88-at!(velesem találkoztam még)