Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogyhogy

500 Ft a veterán biztosítás.
Én most az ülésemet szeretném újrahuzatni mert az nagyon rontja az összképet. Valami olcsó alternatívát nem tudsz?
Azt hogy csináltad amúgy? Hogy kötötted meg rá hogy olyan olcsó legyen? Anno nekem sikerült a Verhovinára de azt nem tudom hogy hogyan.
Gyújtás érdekelne engem.
Remélem nincs harag, de motorosok nem magázódnak. Különben is örülök, mert eddig én voltam itt a korelnök, jó látni végre egy idősebbet. Tetszik a Kreidlered, elfogadnék én is valami hasonlót.
Különben én is motoroztam ma, próbálgattam a KTM-et. Nem volt nagyon meleg, az biztos. 50 km-et azonban 20 °C alatt biztosan nem vállalok már be.
bmwr100,bocs a magázásért, de Te mondtad ,hogy öreg vagy hidegbe motorozni, a Marosparton kerültem ma az öreg Kreidlerrel,félóra elég volt a szél miatt!
Brumo!
Téged nem érdekelnek 1 gangos Babetta cucok tényleg ÓCSÓN.
Mert a garázsban már rohadtul foglalja a helyett aztán megy a vas telepre.
Gombi, ne szívass, most magázol?
Akkor megkérem Önt, hogy tegezzél!
Amúgy köszi, nagyon élveztem csinálni a gépet. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy megmentsek még másik, 50 ccm-es veteránt is.
TI! bmwr100 ,nem rég regisztráltam, a forumban,meglátva az Ön motorját gondoltam illik azt mondani, Szuper,és vigyázzon rá !
Nekem kb 600 Ft az éves veterán biztosítás.

Amúgymeg:
cseszett szép a motor! Gratula hozzá!
Gyönyörű
Ja, persze, ismerem ezt a dumát.
Gyakorold szorgalmasan, hogy 30 év múlva jól tudd nyomni!
Akkor maradjunk abban, hogy jó idő esetén behaladok majd Veszprémbe és tesztelünk. Kipróbálnám én is a Cobrádat, aztán lenne összehasonlítási alapom.
Nem a számok számítanak hanem az hogy mennyinek érezzük magunkat...
Mondom öreg vagyok már hozzá!
Egy adásvételire és kész. Kb 3000 forint a biztosítás 1 évre. Nem kell ahoz jó idő de olyan 18 fok kell a kellemes motorozáshoz. Mondjuk én motoroztam -8 celsiusban is anno a Verhovinával kesztyű nélkül aztán a hengeren melegítettem a kezem:D
Ja persze hogy nem lesz annyi nyomatéka, mint az 1000 ccm-es BMW-nek. Lehet, hogy az a baj, hogy ahhoz szoktam
Ahhoz, hogy én ezzel a kis géppel Veszprémig elmenjek (aztán végig hegynek haza) nagyon jó időnek kell lennie. Remélem hamarosan így lesz. Tényleg, milyen biztosítást lehet kötni egy ilyen motorra? Mire van szükség hozzá? Alvázszámra, vagy mire?
És ha levillantanak? Akkor mivan?:D
Minket haverral túra után Veszprém Színháznál elkaptak 80km/h körül Villogtak recsegtek utánunk mint a fene. Átnézték a papírjaimat és elengedtek. Nem tudnak mit csinálni. De mondjuk jófejek voltak...
Ha annak idején találtam volna egy felújított gépet 150e Ft-ért, azonnal megvettem volna. Sajnos azóta sem láttam ilyet. Így aztán maradt a 60e Ft-os motor. Rá kellett költeni még 90-100 ezret. Ráment még két hetem, de tényleg nagyon szép lett. Mondjuk sokkal több baja volt, mint az első ránézésre várható volt. Mindegy, élvezet volt csinálni.
Ja tényleg és biztosításom nekem sincs.
Hű.
Minden elismerésem tényleg le a kalappal ez nagyon zsír vas lett ez kivisz a világból.
Mit is mondtál hány éves a fiad 16?
Na ez egy igazi csajozós gép lett.

Ezzel nem lehet betelni ki raktam háttérnek.
Aztán csak okosan hogy meg maradjon ebben az állapotában.

Tegnap majdnem villant rám a trafi azért vettem csak észre mert egy szembe jővő autos jó fej volt és villantot mert a szemetek bebújtak egy kicseszett nagy fa mögé.
40 es tábla volt én meg 75 -el de az a poén hogy azon a részen már vége a lakot területnek de mégis ki van táblázva amúgy beszoktam tartani csak most sietem vannak még jó fej autósok.
Nagyon szép lett gratulálok!
Sajnos most nincs biztosítás a gépen és amikor legutóbb kimentem az első autó amivel találkoztam rendőrautó volt. De 2 sebesség visszaváltásával és nyélgáz húzásával megoldottam a dolgot:) Szerintem Veszprém jobb lenne aztán legfeljebb együtt motorozunk Zircre. Vagy Balatonpartra. Igen ezeket kicsit cukkolni kell hogy menjenek soha nem lesz annyi nyomatéka mint a hosszúlöketű BMW d nek:D
Igen mivel hideg volt és légszűrő sem volt rajta.
Annyit mindenkéépen megért rákölteni!
Van egy motorod amire csak vigyáznikell!
150e
Jó lett de elég lust a otrhangja!még hideghez képest is!
MEnyibe került eddig?