Nézd, nem kell olyan pontosan. Nem fog senki utánna járni.
Meg kell nézni mettől-meddig gyártották a típust, beírsz valami köztes dátumot, oszt csókolom.
Vázszám alapján elvileg be is lehetne azonosítani, csak tudni kéne melyik karakter mit jelöl. Németül te jobban tudsz, talán valami fórumon volt róla szó.
Köszi! És amúgy vki nem tudja hogy mennyit érhet a legelső kiadású comet? 63-as évj? Ha fullra felújítom. De ne gondolkozzuk az általánosításra! Mert mivel egy olyan motorról írok ami még a osztrákoknál se láttam ilyen 63-as mocikat csak későbbieket.
Adattáblám nincs sajnos. Van alváz meg motorszámom, egy adásvételim, aztán slussz. Még az évjáratot sem tudom. Köszi a tippet, jártam már itt, de nem találtam hasonlót sem...
müüszaki tudásod úgy tünik egyenlő a nullával! nézd már meg a riga kuplungját ! aki azt tervezte az részeg volt,az biztos! szedtél már szét egyáltalán valami nyugati motort? te még meg se születtél,mikor én már a ötödik rigámat fogyasztottam!
GYá de kemény a motorod. nem semmi. DE ami én csinálni fogom az mindent én csinálom, azaz festés varrás stb. :) az ,meg más tészta:).
PL a K55-öst az tök egyedül csináltam meg. a festést a csíkozást polírt meg egyebek...
Hát most egyenlőre nem tudom mert nálam is elég kicsi a hely. és így is meg kellene valahogy csinálnom a 3 mocit sőt 4- motort. Soroljam?
K-55 ruszki motor 125 ccmes, meg KTM comet 63-as évj legelső kiadású baz ritka évjárat., meg mini riga és mini romet pony. na mind darabokban van kivéve k55. a rigás cuccokat eladni szeretném hogy legyen hely végre.
Nekem 6e Ft-ért csinálták meg Szfváron.
Mást nem tudok sajnos. Amúgy beszélgettem a sráccal - vettem tőle pár cuccot - aki behozta a Cobrádat. Aztán eladta ide Zircre a Te eladódnak.
eladó a puch cross?
köszi
martin
válaszod várom
Így lettem Zündapp fanatikus:
ez volt az a kép, ami fenn volt a neten róla
Meg kell nézni mettől-meddig gyártották a típust, beírsz valami köztes dátumot, oszt csókolom.
Vázszám alapján elvileg be is lehetne azonosítani, csak tudni kéne melyik karakter mit jelöl. Németül te jobban tudsz, talán valami fórumon volt róla szó.
Előbb azonban meg kéne tudnom, hogy mikori évjárat.
Elvileg KTM 50 PL a típusa.
Megpróbáljak utánna járni?
Másik fórumon biztos tudnak segíteni, én elhagytam ahova felírtam.
Írhatsz adatlapomon található mail címre is.
Azt hiszem az van de csak gyújtás világitó tekercs nincs meg.
Majd holnap megnézem.
Gyújtásod esetleg lenne?
Nekem nincs lehetőségem sem mindent magam csinálni.
Szép a K-55, gratulálok!
PL a K55-öst az tök egyedül csináltam meg. a festést a csíkozást polírt meg egyebek...
Adattáblával!
Vagy ha nincs, adásvételi szerződés. Annyira úgysem ellenőrzik a pontos évjáratot.
Ezt megnyitod, kikeresed a tipus ,évjárat, beazonosítod!
köszi
martin
K-55 ruszki motor 125 ccmes, meg KTM comet 63-as évj legelső kiadású baz ritka évjárat., meg mini riga és mini romet pony. na mind darabokban van kivéve k55. a rigás cuccokat eladni szeretném hogy legyen hely végre.
Mást nem tudok sajnos. Amúgy beszélgettem a sráccal - vettem tőle pár cuccot - aki behozta a Cobrádat. Aztán eladta ide Zircre a Te eladódnak.