Simósoknál kezdtem az egészet (futár motorosbolt), a srác is utánanézett, meg azán én is rákérdeztem egy helyen.
Sejtem, h mi a "kalitkás tűgörgő", de ez (ha jól gondolom) nem az. Itt nincs kalitka, itt csak a görgők vannak magukban, viszonylag vastagok és rövidek. Ezért eget rengető szopás összerakni a blokkot...
Próbálták, de azt mondták,. h túl rövid, ilyet nem tudnak adni. Hosszabb vanm de abból le kell köszörülni.
Persze még fogok próbálkozni, elsősorban golyóscsapágyra szeretném cserélni...
Ezt én sem értem mondjuk. De tényleg pl a TM 50 Rangeren mint kiderült váz alapján a katonaság használta. Még rajta van az osztrák matrica... Azért Jürgen sem hülye...
jól látod, humor volt, mert nem értetem miért venné meg a hanzi, ha eleve onnan jönnek be.
Én elhiszem amit a kolléga mond, viszont azt is tudom, hogy a szép simsonok, magarországon konkrétan drágábban mennek el mint német o ban
milyen haszonva...? mond csak végig!
am részben. osztrákbol jönnek ramaty állapotban, az itteni szakemberek megcsinálják, és megy vissza Günthernek ausztriába aki megint rottyrateszi és kezdődik előröl a körforgás addig ameddig el nem fogy a hozzá való alkatrész és nem lehet megcsinálni...
am amit találtam itt sportmotoron az 75 ér volt és beteketős 2 sebességes. ami nekem van berugós 4 sebességes lábváltós. sztem a 60 csak az allja annak amit ér. osztrákban az ilyen állapotu 1500 euróér simán elmenne
Sejtem, h mi a "kalitkás tűgörgő", de ez (ha jól gondolom) nem az. Itt nincs kalitka, itt csak a görgők vannak magukban, viszonylag vastagok és rövidek. Ezért eget rengető szopás összerakni a blokkot...
van egy kalitkás tűgörgőd, és nem lehet bszerezni?
kizárt dolog, nem olxan régi az a motor.
meg kellene nézned több márka kataslogusában
(timken satöbi)
Persze még fogok próbálkozni, elsősorban golyóscsapágyra szeretném cserélni...
Én elhiszem amit a kolléga mond, viszont azt is tudom, hogy a szép simsonok, magarországon konkrétan drágábban mennek el mint német o ban
Esetleg másnak vannak tűgörgői valami bontott blokkból? Vevő lennék rájuk!
Ennyi erővel Jankó is villoghat a Zündapp-al, vette 25 körül, viszont ráköltött már vagy 70E-t...
Ne röhögtess!
400 euróért nem tudtam eladni a zöldet! Ami még ritkább, mint a te 4 sebességesed!
Akkor milyen 1500 euróról beszélünk?
am részben. osztrákbol jönnek ramaty állapotban, az itteni szakemberek megcsinálják, és megy vissza Günthernek ausztriába aki megint rottyrateszi és kezdődik előröl a körforgás addig ameddig el nem fogy a hozzá való alkatrész és nem lehet megcsinálni...
Ugye hogy ment lejebb is 110ről
És ha olyan szar a Puch miért van 2 is?