Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem lehet kalitkásra, vagy külső futógyűrűsre cserélni?
Simósoknál kezdtem az egészet (futár motorosbolt), a srác is utánanézett, meg azán én is rákérdeztem egy helyen.
Sejtem, h mi a "kalitkás tűgörgő", de ez (ha jól gondolom) nem az. Itt nincs kalitka, itt csak a görgők vannak magukban, viszonylag vastagok és rövidek. Ezért eget rengető szopás összerakni a blokkot...
nemértem...
van egy kalitkás tűgörgőd, és nem lehet bszerezni?
kizárt dolog, nem olxan régi az a motor.

meg kellene nézned több márka kataslogusában
(timken satöbi)
a simsonét próbáltad már? mert annak is van tűgörgője. Bár mérj le és nézz utána mert van olyan motor ami kompaktbilis más motorral is.
Próbáltam (bocsi)
Próbálták, de azt mondták,. h túl rövid, ilyet nem tudnak adni. Hosszabb vanm de abból le kell köszörülni.
Persze még fogok próbálkozni, elsősorban golyóscsapágyra szeretném cserélni...
Ezt én sem értem mondjuk. De tényleg pl a TM 50 Rangeren mint kiderült váz alapján a katonaság használta. Még rajta van az osztrák matrica... Azért Jürgen sem hülye...
csapágybolt
jól látod, humor volt, mert nem értetem miért venné meg a hanzi, ha eleve onnan jönnek be.
Én elhiszem amit a kolléga mond, viszont azt is tudom, hogy a szép simsonok, magarországon konkrétan drágábban mennek el mint német o ban
De gány ez a szegény darab! Jól sejtem, hogy a blokk sem bele való?
Kár, azért köszi szépen!
Esetleg másnak vannak tűgörgői valami bontott blokkból? Vevő lennék rájuk!
Zoli barátunk csak haszonvasat akart mondani de kihagyott a billenytyűzete. De azért kitölthetnéd az adatlapodat már...
A 3.-at sem ilyen állapotban vetted.... tegyük hozzá
Ennyi erővel Jankó is villoghat a Zündapp-al, vette 25 körül, viszont ráköltött már vagy 70E-t...

Ne röhögtess!
400 euróért nem tudtam eladni a zöldet! Ami még ritkább, mint a te 4 sebességesed!
Akkor milyen 1500 euróról beszélünk?
milyen haszonva...? mond csak végig!
am részben. osztrákbol jönnek ramaty állapotban, az itteni szakemberek megcsinálják, és megy vissza Günthernek ausztriába aki megint rottyrateszi és kezdődik előröl a körforgás addig ameddig el nem fogy a hozzá való alkatrész és nem lehet megcsinálni...
Na jóvan menyi van még?
Ugye hogy ment lejebb is 110ről
És ha olyan szar a Puch miért van 2 is?
Ezeket a haszonva... izé remek motorokat eleve onnan kukázzák a lomisok nem?
a harmadik képen 20ezerér vetted ilyen állapotban vagy utána uítottad fel? :S :I
vagy cserélhetö pld. zündappra....
vagy ez jobban tetszik?ez is annyi
és ez a tiéd?
85-ért viheted azonnal!
am amit találtam itt sportmotoron az 75 ér volt és beteketős 2 sebességes. ami nekem van berugós 4 sebességes lábváltós. sztem a 60 csak az allja annak amit ér. osztrákban az ilyen állapotu 1500 euróér simán elmenne
esetleg holnap rakok képet
pedig az a reális:)