Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogynéznek ki te hát tiszta szégyen!
Kéremszépen hova lett az anyag kérdem én?
Puchok!
Fórumtagoknak turbóhűtéses henger eldó 2 darab 9000 FT!

Slick-nek igaza van olyant próbáltok néha összehasonlítani amit nemlehet.
www.puch.hu
Kössz hogy véded a puchot zundapp meg tényleg már kezd nevetséges lenni az állandó fikázással.Utóbbi 100 oldalon talán 2 értelmes hozzászólása volt.Jó motorok ezek a puch is a zündapp is aki ezzel nem ért egyet az hülye és vegyen komart.
Ha nagyon hasonlítgatni akartok hasonlítsátok össze a legjobb turbóhűtésű zündappot és a legjobb turbóhűtéses puch-ot!Kinézet fejletttség erő és megbízhatóság terén.
A Riga 4 nem ér túl sokat mint pl egy Cobra... De fogjuk rá... Olyan 25-30 körül
Holnap csinálok. De az baj hogy nem a legszuperebb állapotban van de egy motorosnak nem okoz gondot. :) Amúgy úgy tudom hogy a 4-es riga nagyon sokat érhet ha fullra felújítva. De vannak hiányosságok de az nem vészes mert könnyen beszerezhető alkatrészei vannak. BÁr van kárpátia motor alkatrészem is de az is hiányos csak blokk kéne bele meg deknik meg kerekek és apródág a többi ok.
Mivel kell lelaminálni?
jaja, előfordul olyan is.
Habból lehet a leg könnyebben megcsinálni utána le le kelll laminálni.
Képeket tudnál róluk felrakni?
Hehe. Az első képen lévő Riga 4-es és van belőle alkatrészem. :) mondhuk váz tank sárvédőkkel meg blokkal meg egyéb nyalánkságok . ÉS ELADÓ!:)
Amúgy meg a Simson kupások miből csinálják a hátsó idomokat? Mert láttam olyat ami szerintem purhabból vagy miből volt kifaragva...
Hát szerintem egy Riga szebb mint ezek.
Az első kép, az ehte riga:)
(monnyuk annyire nem ronda)
Dehogy nem olyan színvonalú! Nem akarok vitát nyitni de el vagy vakulva a KS50 és társaitól. Voltak a Zündappokból is színvonaltalan pusztulatosan fostos kinézetűek mint pl:
És ezek olyan kategóriából származnak mint pl a DS ami szerintem sokkal szebb ezeknél. Még a Maxi is szebb. Csak te nem tekinted Zündappnak ezeket a mofa és kismotorokat. A KS és a DS nem egy kategória.
Nem kritika inkább poén
a puchok kényszerből vannak nálam,be kellett számolnom egy üzletbe...egyébként pénzért nem vennék ilyeneket.és csak a rigára mondtam hogy szar,amit máig fenntartok.a puchról csak azt mondtam,hogy nem olyan szinvonalu mint egy sachs,kreidler vagy zundapp.kritika előtt figyelmesen olvasd el amit irok!
Na már gyűlünk.
na miaz?
Mi ez az üresség?
Sztem a tűgörgőt fényképezd le és tedd fel ide hogy lássuk hogy milyen. és tudjuk valamennyire segíteni. és a paramétereket add meg lécci. mert itt dömsödön van egy csapágyas bolt és rákérdezek hátha van.
Azért mondom ilyen magabiztosan, mert egyes motormárkák DIREKT olyan méretű csapágyakat és görgőket használnak, amiket csak egyetlen gyár gyárt, nyilván azt is az ő megrendelésükre.
ilyen aberrált méretű csapágy van némelyik hondáában, persze mivel csak egy cégtől tudod megvenni horror drága.
kapitalizmus...
Na, Illések és pofonok, kérem...
Igen, az a dekli az az ami nem stimmel. Visszavonom a blokkról tanúsított előítéleteimet!
külső futógyűrű, na olyan sztem van itt is... Majd még utánanézek jobban, azért köszi, hogy ilyen magabiztosan mondod, most új lelkesedéssel vágok bele :-)
Gány?

Dehogy gány!
Blokk pedig tökéletes bele! Csak a bal oldali deklifedél az egy Simson szerintem.