Mennyit ér meg neked a hűttésburkolatokból a hengerrevaló a gyújtásravaló kis kör és az fölött lévő két aluburkolat?
Csak úgy látatlanba írj valamit hogy megéri-e elküldeni de 4gangosé nem tudom jó-e a 3 gangosra.
Megy megállhakell egyszóval teszi a dolgát!
Ami a problémája egy váltóátnézés a 4.utánkerült a 3. de már nemvolt kedvem átvizsgálni szóval tavaj így használtam amióta meglett a 125-ös jogsim.És egy felső Lgyűrűt kell venni rá!
4-sebesség, sebring kipufogó gyárilag, grimeca felni légyszíves vedd meg kell a pénz.Jó hegymászó tulajdonság de tényeg én rendesen bennevagyok a sújba és 193-vagyok de városban 4.ben megy mindenhol és ezt kérlek ne buta reklámnak vedd hanem ez a valóság!
Bevásárolni jó de én általában napi 30-at mentem vele és a veletöltött 1000-kilóméter alatt nem volt semmi baja!
Á nem pedig le zsíroztunk mindent aztán cseszet gyűni.
De azóta már akartak adni érte Babettát.
Ja igen most nem tudom hogy legyen ez a gyújtás mert csak egy h.fej kéne nekem és zsír felújitot blokkom lenne mondjuk nekem nem kell semmire de egészben akarom inkább eladni.
Hagyjuk már ezt a 80-as blokkot.
50-es kellett, ez most legalább fel van újítva.
Ha nagy motort akarok, akkor ott a BMW, az most felújítás után 1031 ccm
Éppen arra gondoltam, hogy KTM 50 PL lesz ezentúl
Amúgy a PL tényleg a Pro Lever-t jelenti.
A motorszám: 10522325
Alváz: 85204620
Csak úgy látatlanba írj valamit hogy megéri-e elküldeni de 4gangosé nem tudom jó-e a 3 gangosra.