Schiber meg nemttudom hogy a szivatónak milye van ott.
HA oszloposfúrón fölfúrnád 17-re z egy tökéletes kabilenne mert jó a menete.A17-esen meg szarakszik a menet de lehet hogy az úszóház cseréjével megoldható lenne a probléma.
HA adom akkor a majdnem komlpett 14-et és a hiányos 17-et adom a kettőből össszetusz rakni egyet mármint ami neked van meg ami nekem van meg ott a 14-is egy rásze annak is 17-es pl benzincsőcsati meg a főfúvóka.A 17-esen a menet szarakszik MEGHÚZHATÓ csak nem kell megtépni mint a barom.Ára 4000 a kettő mert így adom csak.
Ok köszönöm hogy figyelmeztettél.
CSak hát sok a falusi osztálytársam és a hülyeség meg ragad rám.
Pl és a szaftal milessz?
Pl jókis cigánbula-e!
Pl bekenem epokittal és körbeütöm potozóval.
Pl ÓCCSÓ, úgy átb@szlak beszarsz...
NA mostpofázzá jóskagyerek, szintiboj álász zágyvá tíbor tiszakárádról,bédzbózütőkkee meg ijenekke,maunika hát felpofozom a kvaannyát, ez a nő kihozza belőlem az ágresszijót.
Ez csak a jégheyg csúcsa.
Kell!A jövő héten felvesszük a kapcsolatot?
Mindene megvan?Schiber, tű, úszó?
Akkor négyezer?Pósta hogylegyen?Feladod kiscsomagként?NE utánvétbe küld mert úgy nekem drága.Vagy boríték?
Utalni nincs módom küldöm levélben a lét póstaköltséget mondjad mennyi és küldöm borítékban.
HA oszloposfúrón fölfúrnád 17-re z egy tökéletes kabilenne mert jó a menete.A17-esen meg szarakszik a menet de lehet hogy az úszóház cseréjével megoldható lenne a probléma.
A színe legelább egyezik!http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt figyeld
CSak hát sok a falusi osztálytársam és a hülyeség meg ragad rám.
Pl és a szaftal milessz?
Pl jókis cigánbula-e!
Pl bekenem epokittal és körbeütöm potozóval.
Pl ÓCCSÓ, úgy átb@szlak beszarsz...
NA mostpofázzá jóskagyerek, szintiboj álász zágyvá tíbor tiszakárádról,bédzbózütőkkee meg ijenekke,maunika hát felpofozom a kvaannyát, ez a nő kihozza belőlem az ágresszijót.
Ez csak a jégheyg csúcsa.
Én adtam volna dupláját is ha lett volna hozzá szívó torok.
Csak látom rendszerint elrontod.
Ne kötekedésnek vedd!
Mindene megvan?Schiber, tű, úszó?
Akkor négyezer?Pósta hogylegyen?Feladod kiscsomagként?NE utánvétbe küld mert úgy nekem drága.Vagy boríték?
Utalni nincs módom küldöm levélben a lét póstaköltséget mondjad mennyi és küldöm borítékban.