Igen azt tettem bele. Excenter megvan a mexa végén a bakelit újszerű. Próbáltam a megszakító közt állítani meg mellé a gyújtást is de nem ment. Lehet az teszi hogy megroppant a gerincem és alig tudtam utána kiegyenesedni...:(
Ja boccs ami kimaradt:én új gyertyakábelt tettem bele!VAstagot!JAvaslom hogy csináld meg teis olyanra.Amit leírtam pont úgy kell.
NEm nyit a megszakító?
Most így nem vagyok képbe hirtelen megkéne néznem egyet DE úgytudom hogy lehet állítani a megszakítón le és föl (relatív).
Na hogyha annyira eltolod az alaplapon hogy az exceter nem éri el akkor esetleg előfordulhat.Az excenter meg nem tűnhet el a lendítőkerékről.
Puchon a gyújtókábel szigetelése vékonyabb az errefelé megszokottnál.Szerintem szar is mert folyamatosan belehúza blokkba.
És pont nemrég csináltam ilyet a teendő a következő:Egy késsel megfaragtam a végét hogy beleférjen.Ennyi.A gyertyapipát is cseréltem a kábelhez megfelelőre(simson star).
Lehet segíteni a beledugást azzal hogy a pipán lévő kis tüskével megszúrom a kábel azon végét amit beledugsz majdan a gyújtótekercs tüskélyébe érted és akkor nem veszélyeztetem a gyújtótekercs tüskéjét, nem töröm bele.
Viszont a puchon a kis műanyag buziság amibe kimennek a szálak a blokkból(kis fekete gumi U alakú) ami végülis tömítés azon is tágítani kel hogy a nagyobb méretű új gyújtókábel kiférjen.(a blokkfedelét kicsit nehezebb lesz összehúzni de ne aggódj mert beigazodik).
Ja meg van egy kis sapka a gyújtótekercs tetején a gyújtókábelt tömíti érted.NA azt kicsit bemetéled hogy átférjen az új vastagabb kábel.
Nem tudod mit kell csinálni a Puch gyújtótrafójánál hogy rendesen belemenjen a gyújtókábel? Mert a másik vége nekem be volt rohadva és vágni kellett és most nem megy olyan mélyre le. Meg kijött egy másik hiba miután meg lett minden csinálva. Nem nyit a megszakító és nem tudom miért...:(
Nem béreltünk köridőmérőt, mert megduplázta volna a költségeket.
Lapok lesznek, sorokkal és hasábokkal, a rubrikákba 4 strigula után egy áthúzott, azaz 5.-ik, a rubrikák be lesznek számozva így ránézésre meg lehet mondani ki hány körnél tart, másfél óra után is.
Hányas külső és belső átmérővel bírjon a cső?
Nem értem hogy hova szeretnéd tenni a csövet.
CSináljak neked olyat?VAgy csináltassak?vagy keressek?
Adjál adatokat de érthetően.
NEm nyit a megszakító?
Most így nem vagyok képbe hirtelen megkéne néznem egyet DE úgytudom hogy lehet állítani a megszakítón le és föl (relatív).
Na hogyha annyira eltolod az alaplapon hogy az exceter nem éri el akkor esetleg előfordulhat.Az excenter meg nem tűnhet el a lendítőkerékről.
Puchon a gyújtókábel szigetelése vékonyabb az errefelé megszokottnál.Szerintem szar is mert folyamatosan belehúza blokkba.
És pont nemrég csináltam ilyet a teendő a következő:Egy késsel megfaragtam a végét hogy beleférjen.Ennyi.A gyertyapipát is cseréltem a kábelhez megfelelőre(simson star).
Lehet segíteni a beledugást azzal hogy a pipán lévő kis tüskével megszúrom a kábel azon végét amit beledugsz majdan a gyújtótekercs tüskélyébe érted és akkor nem veszélyeztetem a gyújtótekercs tüskéjét, nem töröm bele.
Viszont a puchon a kis műanyag buziság amibe kimennek a szálak a blokkból(kis fekete gumi U alakú) ami végülis tömítés azon is tágítani kel hogy a nagyobb méretű új gyújtókábel kiférjen.(a blokkfedelét kicsit nehezebb lesz összehúzni de ne aggódj mert beigazodik).
Ja meg van egy kis sapka a gyújtótekercs tetején a gyújtókábelt tömíti érted.NA azt kicsit bemetéled hogy átférjen az új vastagabb kábel.
Lapok lesznek, sorokkal és hasábokkal, a rubrikákba 4 strigula után egy áthúzott, azaz 5.-ik, a rubrikák be lesznek számozva így ránézésre meg lehet mondani ki hány körnél tart, másfél óra után is.
Anyukám fantasztikusan tud számolni.
Gokart versenyeken mindig ő számolt.
A egyik vagykomplett, vagy csak a tűje hiányzik, a másikból a tű és az úszó.
Csapatonként valaki köröket számol 2 órán keresztül
Írva van a szabályzatba, hogy a verseny mellé kell 1 ember, aki aznap nem versenyzik.
Kinek kell lennie? Vagy mi célt kell szolgáljon?
Menyibe adnád?
Ja le van.
Te tudsz valhol csináltatni?
Mert akkor csináltathatnál szívó torkot.
Nem értem hogy hova szeretnéd tenni a csövet.
CSináljak neked olyat?VAgy csináltassak?vagy keressek?
Adjál adatokat de érthetően.