Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ötleted nincs mi baja lehet? Amúgy kössz.
Jobbulást!
Igen azt tettem bele. Excenter megvan a mexa végén a bakelit újszerű. Próbáltam a megszakító közt állítani meg mellé a gyújtást is de nem ment. Lehet az teszi hogy megroppant a gerincem és alig tudtam utána kiegyenesedni...:(
Szóval tettél bele vastagot?
Ja boccs ami kimaradt:én új gyertyakábelt tettem bele!VAstagot!JAvaslom hogy csináld meg teis olyanra.Amit leírtam pont úgy kell.
NEm nyit a megszakító?
Most így nem vagyok képbe hirtelen megkéne néznem egyet DE úgytudom hogy lehet állítani a megszakítón le és föl (relatív).
Na hogyha annyira eltolod az alaplapon hogy az exceter nem éri el akkor esetleg előfordulhat.Az excenter meg nem tűnhet el a lendítőkerékről.
Megvan már megcsináltam én is erre szavaztam de féltem hogy majd áthúz de akkor működik. És a nem nyitó megszakítóval mit lehet csinálni?
Üdv

Puchon a gyújtókábel szigetelése vékonyabb az errefelé megszokottnál.Szerintem szar is mert folyamatosan belehúza blokkba.
És pont nemrég csináltam ilyet a teendő a következő:Egy késsel megfaragtam a végét hogy beleférjen.Ennyi.A gyertyapipát is cseréltem a kábelhez megfelelőre(simson star).
Lehet segíteni a beledugást azzal hogy a pipán lévő kis tüskével megszúrom a kábel azon végét amit beledugsz majdan a gyújtótekercs tüskélyébe érted és akkor nem veszélyeztetem a gyújtótekercs tüskéjét, nem töröm bele.
Viszont a puchon a kis műanyag buziság amibe kimennek a szálak a blokkból(kis fekete gumi U alakú) ami végülis tömítés azon is tágítani kel hogy a nagyobb méretű új gyújtókábel kiférjen.(a blokkfedelét kicsit nehezebb lesz összehúzni de ne aggódj mert beigazodik).
Ja meg van egy kis sapka a gyújtótekercs tetején a gyújtókábelt tömíti érted.NA azt kicsit bemetéled hogy átférjen az új vastagabb kábel.
És jó rajta a bütyök.
Nem tudod mit kell csinálni a Puch gyújtótrafójánál hogy rendesen belemenjen a gyújtókábel? Mert a másik vége nekem be volt rohadva és vágni kellett és most nem megy olyan mélyre le. Meg kijött egy másik hiba miután meg lett minden csinálva. Nem nyit a megszakító és nem tudom miért...:(
Tudnék, de nm ma.
Tudnál képeket rakni róluk?
Nem béreltünk köridőmérőt, mert megduplázta volna a költségeket.

Lapok lesznek, sorokkal és hasábokkal, a rubrikákba 4 strigula után egy áthúzott, azaz 5.-ik, a rubrikák be lesznek számozva így ránézésre meg lehet mondani ki hány körnél tart, másfél óra után is.
Jaaah, oké.
Anyukám fantasztikusan tud számolni.
Gokart versenyeken mindig ő számolt.
nem állt szándékomban, szerintem nem ígértem alád.
5 és 7 rugó.(az új majdnem 20)

A egyik vagykomplett, vagy csak a tűje hiányzik, a másikból a tű és az úszó.
Feltétlenül kell egy segítő.
Csapatonként valaki köröket számol 2 órán keresztül
emzoli!

Írva van a szabályzatba, hogy a verseny mellé kell 1 ember, aki aznap nem versenyzik.
Kinek kell lennie? Vagy mi célt kell szolgáljon?
Majd válaszolok ha nem jön össze az üzlet emzolival.
Váááá rontod a kisnyugdíjam.
Menyire hiányos?
Menyibe adnád?
Valakinek szintén két kicsit hiányos bing 17?
Hát ami belem illik a 17-esbe.
Ja le van.
Te tudsz valhol csináltatni?
Mert akkor csináltathatnál szívó torkot.
Miért szar a szívótorok levan törve?
Hányas külső és belső átmérővel bírjon a cső?
Nem értem hogy hova szeretnéd tenni a csövet.
CSináljak neked olyat?VAgy csináltassak?vagy keressek?
Adjál adatokat de érthetően.