Nem hanem két srác rendezte a nézet eltéréseiket.
Mitomén milyen testi sértés konkrétan orrtörés és mivel 8 napon túl gyógyuló ezért a korháznak kötelezö lejelentenie a fakabátoknak.
Aztán a zsernyákok mondták a srácnak hogy akor mondjon 10 nevet.
Tehát én csak tanú vagyok.
De az a póén hogy maga az orrtörésnél ott se voltam.
Csak anyit látam hogy az egyik hátba rúgja a másikat aztán mondták hogy később majd rendezik de abból én már egyátalán nem láttam semmit még a közelben se voltam.
Aztán engem baszogatnak ilyen hülyeségekel.
Kb. enyi lesz:Én csak anyit láttam hogy az lerugta ezt a többbit nem.Jó köszönjük visszlát.
Tisztelt Puchinator!Ismét segítséget kérnék szétszedtem a maxi blokkot hogy a kuplung felőli főtengely szimeringet kicseréljem és akkor elakadtam.Hogy vegyem le a kuplunját és a csapágyat? itt a kép igy néz ki most még egyben?Kérlek segíts!
Nemnagyon kell szétbontani.Leveszed a deklit és a blokkban fekszik benne.Valószínű csak a rugóval van gond.Elég jó szerkezet én sosem tudtam összerakni mindíg szóltam apunak.
A blokkot nem az veri szét hanem te amikor próbálod berúgni.De ehő nem értek zt mesélték nekem is szóval ha rendellenes hengot hallasz akkor stop.NEm rugsz rá mégegyszer.
Úgy értem 0 forintod van.A karbit 3-ba adom és a schibered meg neked úgyis van emellé küldöm a simson hegert mert már kidobom a kukába.
A másik karbit odaadom 1000 be ha kell ha nem akkor marad.
Szóval két karbi 4000+ simsonhenger+ pósta.Okádékul néz ki a henger lekell mosni.
Tyűha! És meddig kell szétborítani a blokkot ha nem jön vissza a berúgókarom?:D Amúgy meg szerinted mi lehet a baja a gépnek hogy tegnap még ment, de ma meg nem akar indulni egy másik de tesztelt gyertyapipával? Szikra van ha le van szedve a pipa de ha felrakom a másik motoron működő pipát akkor nem ad szikrát a gyertyára.:(
Pont most dobtam fel a két karbimat képesmotorra eladóba.
Ez 14-es vagy 17-es?
Van 14 es majdnem komplett csak schiber kell a 17-es csupasz és a menet is megvan szakítva rajta de meghúzható!
A két akrbi szerintem 4-be elvihető és adom mellé a simson hengert.
JA akartalak kérdezni hogy 21es karbid van-es bing vagy valami?
És mi lenne az ára?
Sztem jogod lenne beverned aki beköpte a srácot téged. :)
Nálunk a suliban is volt hasonló szitu...