Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell, köszi.
Nem fog menni mert rossz a fényképezőm.
Puchinátor kollégának is emiatt nem tudtam a jet-ről képet csinálni...
Beszerzem az alkatrészeket hozzá aztán összedobok egy fasza gépet...
Rakjál képet a tiedről!
Miket csináltál?
Videót gyorsan rakjál olyan körbejárósat ttudod!
Másoltam.
Ezt úgy értetem hogy a hideg ellenére is mentem vele 15 kmt.
Ha tudsz menni 15 km-t, akkor már fasza a gép?
Most nagyon fasza lett a gép mentem vele vagy 15 km-ert.
Azt hittem fagy halál lesz a vége.
Lehetne már nyár.
nem akarsz regényiró lenni? inkább indiános videot,minél többet!
nem akarsz regényiró lenni? inkább indiános videot,minél többet!
Szóval ilyen fordmérőm van Mznzáról. A feliratok az oldalán:
434,803/005/004 5,85 4POLIG 24000POI
Mint látszik, a számlapot és belülről az űvegét meg kellene pucolni. hogy eltűnjön egy korábbi beázás nyoma, de jól működik. Ha neked nem kell, akkor szívesen elboltolnám Ricsi alkatrészeiből, és nincs harag, csak jelezz vissza, hogy mi legyen. Köszi!
Sőt még látok is!
A dekniken a gyári felirat van....
NEm véletlenül linkeltem ezt....
Ez "nem jött be"....
Az enyémre nem rávaló a tank....
Móricka Rigajávál motorozgat a városban, és messziről meglát egy Japán 4 hengerest. Odamegy hozzá és kihívja versenyre. A Japán motor csúnyán ott hagyta így Móriczka elviszi másnap a motorját generáloztatni. Frankó lett a gep es feszitve ujra kihívja a japán motorost egy versenyre de nem sok hílyán ezt is elveszti. Kicsit szomorúan de feldobva a nem nagy különbségen mindenféle tuningot pakol a kis rigájára. Verseny benzinnel tankolva állít oda újra a Japán gép mellé.
Verseny indul, Móriczka kitép elpörgeti az egyest - üveghang, kiforgatja a másodikat - üveghang, majd mellé ér a Japan gépnek.
- Ennyi vagy, elértem a 90km/o-t, ezzel már te sem tudsz semmit tenni! Utól ért egy RIGA! HAHAHA - Jó, - mondja a Japan geppel motorozo srác - de mostmár én felváltok kettesbe.
Az amerikai, a japán és az orosz motorbalesetet szenvednek. Bekerülnek a korházba. Az orvos bemegy a japánhoz és kérdezi:
- Magával mi történt?
- Menni Yamaha. Menni kétszáz. Jönni fa. Bumm.
Bemegy az amerikaihoz és kérdezi:
- Magával mi történt?
- Menni Honda. Menni kétszáz. Jönni szalagkorlát. Bumm.
Bemegy az oroszhoz és kérdezi:
- Magával mi történt?
- Menni Riga. Menni negyven. Többiek elhúzni kétszáz. Azt hinni állni. Leszálni. Bumm.
Amúgy nem látod hogy nem is olyan motort linkeltél, mint amit vettél?

Az SW, meg az RS teljesen más.
Itt van egy másik eladó eladó példány, bár tény, más árfekvéssel.
Én ezt már hónapokkal ezelött belinkeltem.
Szerintem a Cobra mármint a Vizes jobban néz ki azért. Meg azért a Cobra formaterve Porsche tól származik...
Jah, még ilyet!:D
Ez jó!
Jöhet még!
Az iskolaév első napján egy amerikai középiskolában a tanárnő új diákot mutat be: Sakiro Suzukit Japánból.
Kezdődik az óra: "Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből." Mondja a tanárnő. "Ki mondta: 'Szabadság vagy halál!'"
Síri csönd az osztályban, csak Suzuki jelentkezik: " Patrick Henry 1775 Philadelphiában."
"Kiváló Suzuki, és ki mondta: 'Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg."
Suzuki feláll: "Abraham Lincoln 1863 Washington." A tanárnő végigméri az osztályt és így szól: "Szégyellem magam miattatok, Suzuki Japánból jött és jobban ismeri Amerika történelmét, mint ti!"

Hátulról egy csendes hang: "Nyald ki a seggem, büdös Japó!"
"Ki volt az?" kérdi a tanárnő. Suzuki jelentkezik és mondja: "McArthur tábornok 1942 Guadalcanal-nál, és Lee Iacocca 1982 a Chrysler cég közgyűlésén."
Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról: "Elhányom magam!" A tanárnő kiabál: "Ki volt az!" Suzuki azonnal válaszol: "idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt, Tokió 1991."

Az egyik diák feláll és unottan odaveti: "Szopjál le!" A tanárnő hisztérikusan: "Elég! Ez most ki volt?" Suzuki rezzenéstelen arccal: "Bill Clinton Monica Lewinsky-nak, 1997 Washington, Fehér Ház, Ovális Iroda."

Még egy diák feláll és elordítja magát: "Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!" Suzuki ismét nyugodt hangon: "Valentino Rossi 2002 Brazil Motoros Nagydíj."

Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és belép az igazgató: "Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!" Suzuki: "Medgyessy Péter, László Csaba pénzügyminiszternek a költségvetés benyújtásakor, Budapest 2003."

Viccekről van!
Előbb írtam hogy mik a hiányai....
Ezen a motoron aztán vannak sufnis dolgok....
Katasztrófa hogy az emberek mennyire nem vigyáznak a motorjaikra...
A tankja...Pfff Kitépték a lezárt tanksapkát belőle..Képzelhetitek milyen...
Köpni, nyelni nem tudtam....
Most elláttam magam munkával...
Nem érdekel szerintem bőven jobban néz ki.