Ilyen de ebből is va ntöbféle van a delux-os krómbetéttel a tankon meg fordulatszámmrővel akkor a kormányban is vannak különbségek.Ey delux jobb lenne mert szebb a fordulatszámmérők miatt é persze a plusz króm!
Persze persze figyelgetem kérdezősködök meg minden de valahogy úgy tűnik mintha felmentek volna az árak az utóbbi időben vagy csak elkapkodták ez olcsókat!
Racingbazar is jó meg a cserebere meg a olcsón.hu is.
Most nézem 28 an jelentkeztek eddig a pályázásra:)
2875 forint fejenként a díj:D Amit meg bőven megér. Lehet a Riga nem lesz kész addig, meg úgysem nézett ki volna szépen ha egy Rigával odaállítok...
A viccek jók meg feldobja néha az embert de ezeken sírni kéne...
Nem láttam az övét de ha ilyen volt akkor az se külömb...
NEm értem mi rajta a vicces?
Egy retardált, írni , olvasni nemtudó aki a mi adónkból él... Ez?
Ez nem lecseszés mert beraktad csak szerintem a tartalma nem fog tetszeni senkinek....
http://www.youtube.com/watch?v...
igaz,az áttétel sem jó ide, a motor is gyengécske már, ennek 16 fölé kllene forognia, az utsó fokozat is túl hosszú, 14 felett tarakírozik, nem is erőlteti ott, de azért nagyon fasza!
Írtam neki egyből de azt mondta hogy már elkelt.
Annyit kell tudni hogy 10 lóerő 75-85 ig gyártották de már nemvagyok benne biztos.
Racingbazar is jó meg a cserebere meg a olcsón.hu is.
Nem tudhatjuk milyet akarsz...
Képesmotor, Expressz, Motor.hu, Használtautó.hu.....
Egyenlőre.
Csak jártam egy embernél, és ott fotóztam.
eladó?
:)
2875 forint fejenként a díj:D Amit meg bőven megér. Lehet a Riga nem lesz kész addig, meg úgysem nézett ki volna szépen ha egy Rigával odaállítok...
Köszi az infót!
Tehát a postás csak fogja és bedobja a csomagot.
Írtad hogy te németből rendeltél...
Mikor hozta a postás euróban vagy forintban fizetted ki?
Kéne pár infó nekem leírnád az e-mail címed?
Nem láttam az övét de ha ilyen volt akkor az se külömb...
NEm értem mi rajta a vicces?
Egy retardált, írni , olvasni nemtudó aki a mi adónkból él... Ez?
Ez nem lecseszés mert beraktad csak szerintem a tartalma nem fog tetszeni senkinek....
Ilyet többet ne....
igaz,az áttétel sem jó ide, a motor is gyengécske már, ennek 16 fölé kllene forognia, az utsó fokozat is túl hosszú, 14 felett tarakírozik, nem is erőlteti ott, de azért nagyon fasza!