Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!

Eminem!
A Simsont nem innét vitték el, hanem még Érdről, jó pár évvel ezelött.
Nem tudom hogy csinálhatták, lábon biztos nem vihették, mert gecihangos volt a hiányos kipufogó miatt (bár ha hajnalba volt, nem is hallottam volna).
Teherautóval se jöhettek érte, mert akkor a Zündapp-ot is vitték volna...
Gondolom eltolta lábon.

Holnap megkeresem a szomszédot, neki 3x vitték el az ótvaros robogóját: egy idom se volt rajta!
5500 valahány regisztrált emberke, ebből valósan kb 300-500 aktív folyamatosan, tagdíjfizető valós klubtag változóan 2-300.

800 hírlevél ment ki pestmegyében
Hány klubtag van?
Utólagos engedelmeddel kiküldtem hírlevélben a klbtagoknak a motorod ellopásáról szóló izét.
nem sok értelme van, de hátha...
A többit levélben!
Van képed? Milyen állapotban van?
Gondolom vannak gondjai bőven.
HA van 35 öd akkor lehet levegős cobra-d.
Már megcsaptak egy simot is tőled meg most ezt kajak oda szoknak hozzád.
ÜDv érdekel puch cobra?
Levegőhűtésű ha igen írjál egy e-mail címet.
Tiszta szégyen! Hol hagytad hogy csak úgy elvitték? Levágták a lakatot? Gondolom nem idén barnultak voltak. Mert normális ember nem visz el egy ilyen motort. Figyeld mert átfestéssel fogják kezdeni tuti.(Ecsettel vastagon megfolyatva) Szegény kis gépezet:(
Tirpáktyukok a kiszolgálók.
Egyszer beviszek nekik egy olyan dugót amin 2 centi AROL bevonat van tocsog az olajban meg a benziben és leteszem az asztalra!

BAkker slampxxx kár érte!
VAlóban a zündappot dugd el.
Remélem megtalálod ha jól tudom ez nem az első motord amit elvonszoltak.
A Pinknél az volt a baj, hogy 38-as dugóval egyáltalán nem foglalkoznak. Ott is a méret a lényeg
Pedig már a kiszolgálók miatt is egy élmény ott a vásárlás
Sörgősen vidd el onnan a zündappot, mert visszamennek érte!
SEGÍTSETEK

Valamikor az éjszaka, a reggel folyamán ellopták a Kreidler MF 4 típusú, Babetta stílusú, lábvédős motoromat Budapest XX. kerületéből.

Ha valaki bármit tud róla, kérlek jelezzétek!

70/6059420
20/9284507

A képpel ellentétbe már nincs rajta a kosár!

A vicc, hogy egy Zündapp is ott volt mellette, és otthagyták. De a lakatot meg elvitték.
Jó, nem akarok vitatkozni, nekem eddig minden problémás dugót sikerült meghozatni, pl a pinkkel.
De végül is, mindegy, lényeg, hogy megvan a dugód.
Igen Zoli, valóban elmondtad, köszi.
Az volt a problémám, hogy arra egyik bolt sem volt hajlandó, hogy a mintadarabbal a kezében megoldja a dolgot. Pedig ezt vártam volna el. Szerencsére a neten találtam dugót, így azért megoldódótt. Megköszönném, ha mondanál egy olyan boltot, akit ismersz és hajlandók ilyen nehezebb ügyekben is segíteni.
Szóval úgy értettem, hoyg főleg vidéken nagy divat nemszeretni a tiris gyujtást simsonba, és ettől csomokban hullik a hajam.
Azért, mert, ha nem súrol a lendkerék, akor ezek évtizedekig hibátlanul működnek utánálíltás nélkül, mégis a tajparasztok lecserélik megszakítósra, mert azt értik.(értik a fenét, de látják, hogy mocorog a megszkító:)
Szóval nap mint nap megvívom ezt a harcot:)

Szóval ne add fel, rendszerint meg lehet javítani, érdemes, ha jó elfelejtheted a ygujtást mint alkatrészt.
Látom ez nem a te napod...

Vagy legalábbis erre a témára nagyon érzékeny vagy...
JAh igen, és a trafót is meg lehet ám mérni, sőt, ki is leeht üzemszerűen próbálni.
Dehogy kapom, csak kivagyok a cseréljüklemegszakítósra izétől.
De mondom, te motrod, te dolgod.
Mert mérni kell hidegen, és melegen is.
Nem kell felkapni rögtön a vizet...

Nem mondtam, hogy lecserélem.

A linket pedig köszönöm, megnézzük.
az enyémen is lemértem az ohm-ot,mégsincs szikra,már 4 trafot probáltam rá! hiába van meg az ellenállás,ha áthuz a fesz.