Eminem!
A Simsont nem innét vitték el, hanem még Érdről, jó pár évvel ezelött.
Nem tudom hogy csinálhatták, lábon biztos nem vihették, mert gecihangos volt a hiányos kipufogó miatt (bár ha hajnalba volt, nem is hallottam volna).
Teherautóval se jöhettek érte, mert akkor a Zündapp-ot is vitték volna...
Gondolom eltolta lábon.
Holnap megkeresem a szomszédot, neki 3x vitték el az ótvaros robogóját: egy idom se volt rajta!
Tiszta szégyen! Hol hagytad hogy csak úgy elvitték? Levágták a lakatot? Gondolom nem idén barnultak voltak. Mert normális ember nem visz el egy ilyen motort. Figyeld mert átfestéssel fogják kezdeni tuti.(Ecsettel vastagon megfolyatva) Szegény kis gépezet:(
Tirpáktyukok a kiszolgálók.
Egyszer beviszek nekik egy olyan dugót amin 2 centi AROL bevonat van tocsog az olajban meg a benziben és leteszem az asztalra!
BAkker slampxxx kár érte!
VAlóban a zündappot dugd el.
Remélem megtalálod ha jól tudom ez nem az első motord amit elvonszoltak.
A Pinknél az volt a baj, hogy 38-as dugóval egyáltalán nem foglalkoznak. Ott is a méret a lényeg
Pedig már a kiszolgálók miatt is egy élmény ott a vásárlás
Igen Zoli, valóban elmondtad, köszi.
Az volt a problémám, hogy arra egyik bolt sem volt hajlandó, hogy a mintadarabbal a kezében megoldja a dolgot. Pedig ezt vártam volna el. Szerencsére a neten találtam dugót, így azért megoldódótt. Megköszönném, ha mondanál egy olyan boltot, akit ismersz és hajlandók ilyen nehezebb ügyekben is segíteni.
Azért, mert, ha nem súrol a lendkerék, akor ezek évtizedekig hibátlanul működnek utánálíltás nélkül, mégis a tajparasztok lecserélik megszakítósra, mert azt értik.(értik a fenét, de látják, hogy mocorog a megszkító:)
Szóval nap mint nap megvívom ezt a harcot:)
Szóval ne add fel, rendszerint meg lehet javítani, érdemes, ha jó elfelejtheted a ygujtást mint alkatrészt.
Eminem!
A Simsont nem innét vitték el, hanem még Érdről, jó pár évvel ezelött.
Nem tudom hogy csinálhatták, lábon biztos nem vihették, mert gecihangos volt a hiányos kipufogó miatt (bár ha hajnalba volt, nem is hallottam volna).
Teherautóval se jöhettek érte, mert akkor a Zündapp-ot is vitték volna...
Gondolom eltolta lábon.
Holnap megkeresem a szomszédot, neki 3x vitték el az ótvaros robogóját: egy idom se volt rajta!