Kár ezekért a motorokért.Sok barbár paraszt magyar kezébe kerül nem becsüli csak szétbassza a szántásban!
Precíz német technológia aztán a szántásban köt ki!
Remélem azért nemcsak ilyen szánalmas állpotúak vannak hanem akadnak jobbak is!
Simsonokat is sajnálom ha a szántásban nyúzzák.Gondolom a német mérnökök nem zzel számoltak!
Még jó hogy azt könnyű szerelni.(VW)
VAgy a gumibak öregedett el és szétszakadt vagy a bilincs engedett el.
A bilincs általában összekorrodál szóval nehéz szétszedni a gumibak általános probléma mindíg tönkremegy.
Gumibask visszahelyezés előtt érdemes megzsírozni a két fület hogy ne koptassa szét hamar és könyebben rácsusszanyon.
Helló mindenki!
Ha valakinek lenne Puch cobra, Monza vagy Zündapp fordulatszámmérője és megválna tőle az kérem jelezzen nekem itt vagy az emailom:fajjardotim@freemail.hu Köszönöm!
Kerekeken kívül teleszkópok, műszeregység, csomagtartó, váz, légszűrő, elektronika, stb...
A kerekek érne valamit a karburátor is gáz.
Lehetne költeni rá bőven!
Ha valakit érdekelne...
2800 Ft.
Gubisok voltak.
Ha megyek legközelebb, majd megkérdem mijük van.
Meg mondtam, hogy a kék van beállva.
A kék 33.
Mindjárt lemegyek lefotózom a kéket.
80-asra még rá kell rakni a vízhűtést, meg most egy barátomnál pihen, mert én nem tudtam megoldani a tárolást.
A másik meg be van állva elég keményen.
Szóval ha valakinek kell valami alkatrész, megoldható esetlegesen a bontás...
Pár óra, és körbefotózom.
Precíz német technológia aztán a szántásban köt ki!
Remélem azért nemcsak ilyen szánalmas állpotúak vannak hanem akadnak jobbak is!
Simsonokat is sajnálom ha a szántásban nyúzzák.Gondolom a német mérnökök nem zzel számoltak!
Na meghalytottad már a zündappokat?
VW T4-et marhára nem könnyű szrelni....
Mikor minden be van zsúfolva előre...
VAgy a gumibak öregedett el és szétszakadt vagy a bilincs engedett el.
A bilincs általában összekorrodál szóval nehéz szétszedni a gumibak általános probléma mindíg tönkremegy.
Gumibask visszahelyezés előtt érdemes megzsírozni a két fület hogy ne koptassa szét hamar és könyebben rácsusszanyon.
Ha valakinek lenne Puch cobra, Monza vagy Zündapp fordulatszámmérője és megválna tőle az kérem jelezzen nekem itt vagy az emailom:fajjardotim@freemail.hu Köszönöm!