Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA ezt most fejezzük is be nem akarom megint oldalakon keresztül olvasni melyik a szarabb.

Jó ez a név eddig is ezvolt csak slampixxx kolegának van vele némi gondja.
Miaz, hogy nem lehet?!
Akár ezt az mondatomat is át tudja írni az admin...
Ez az első megoldás nekünk is felmerült de nem akarta az admin. A Cobrat tényleg ki lehetne venni. De szerintem már nem lehet megváltoztatni a topic nevet.
Puch , Zündapp , Kreidler motorok. Végülis más motorról nincs szó...
Vagy esetleg Nyugati motorok?

Valami olyan kéne ami mind 2 félnek megfelel...Puch és zündapp szempontból is...
Mondjuk nem tudom mi az ellentét hisz mind 2 márka jó.
A Zündapp szerintem a precizitás megtestesítője a puch meg a dinamika...
Persze mindenki ahogy....
Mondjuk nekem nem célom elüldözni őket
Megszólalt a CSÁSZÁR...
Az Új cím lehetne:STEYR DAIMLER PUCH A KIRÁLYSÁG!
De szerintem a zündapposok csinálhatnának egy külön topicokt mert úgyis annyian vannak.
És te olyan nevet adhtnál neki amilyet csak szeretnél!

Itt a puch cobra,kreidler és társai-fórumon meg eminem88 al elchet-elnénk!De minnél előbb csinályátok mert 4000 minuszba vagytok!
Helyes!
Mert semmi értelme, hogy a Cobra benne legyen a névben, meg amúgyis, több Zündapp-os van már itt, mint Puch-os. Legalább a Cobrát vegyük ki...
Ennyire nem kell Puch őrültnek lenni.
Nemtudom miért jöttök a 4000 hozzászólással...

Én feladom.
Ha ilyen makacsok vagytok...
Nem tök mindegy mi a neve?
Ha SlickRick nincs Meg emzoli mi nem írogatnánk ide tehát az alapító tagok szava szent!
Kicst kijavítlak máramennyire tőlem kitellik fejből mert a KTM ponny puch ds 50-4 gangos motorját kapta.

Szerintemis fölösleges megváltoztatni mert MINEK?
Érveld meg hogy miértelmevan?
Hamár elértük a 4000 hsz.-t akkor totál fölösleges.
Igaz de ez is hozzátartozik a "klubélethez"
Most miért kell megváltoztatni ami eddig is jól működött?
És?
Nem jelent semmit a 4000 hozzászólás.
A fele úgyiscsak chatelés...
Igen én is anno megkérdőjeleztem hogy miért van benne hogy Cobra... Na mind1 szerintem maradjon így mert eddig mindenki még akinek Zündappja vagy KTM je van így talált ide meg ha már elértük a 4000. hsz-t.
És ennek így mi értelme, hogy Puch COBRA, Kreidler...?
Akkor már Puch, Zündapp, Kreidler, Sachs. És ez így még rövidebb is.
A KTM-be, Hercules-be úgyis Sachs blokk volt, így ez alapján megtalálható a topik.
Szerintem maradjon így ahogy van. Mint fórum alapítótag Megkötésem hogy az első szó Puch maradjon. Amúgy annak idején mi is próbálkoztunk ilyennel az adminoknál Emzolival de azt mondtál túl hosszú és ők adták ezt a nevet a fórumnak lényegében. Szóval szerintem így jó ahogy van.
Nem is figyeltem és az enyém volt
Hú hú
Üdv alapítótagok egyike!
Elértük a 4000 dik hozzászólást!
Talán a méret is beleszámít!
Átnevezni= megalománia!

Nekem mindeggy csináltok vele amit akartok de van egy megkötésem az első szó marad!
Z-K-P-S-K-H ?

Ez felmerült már a topik alapításakor is, de ezt nem engedték a szerkesztők, mondván hosszú, de meg lehet próbálni