Skacok....
Kéne nekem egy olyan oldalcím ahol van 70 ccm-es puch monza henger + dugó + (gondolom ekkor a hengerfej is más..)
Tehát ezek egyben....Sokfelé jártam de minden hol van az egyik de nincs a másik...És szerintem ha mindent 1 cég gyárt le az jobb mint ha 3 helyről 3 dolgot vennék...
Hát igen nincs két egyforma méret!
De hány felömlő ez?A kipu osztott?Reed szelepes?
Énis befejeztem 4F hengerem csak kisit elcsúszott balra.
Nem nagy gond de majd mindent utána kell reszelnem!
Külünben nem csodálom hogy megy mint a barom ennyi és ekkora felömlővel.Meg 70 80 ccm-el.
VAn (volt, szoktt lenni:) egy programom, amivel gyorsulásgörbét lehet rajzolni a motor és pilóta zsúlyából, teljesítményből, és áttételekből, az arányokkal számol, van egy másik, amin pl remekül meg lehet tekinteni, hogy jó e vagy nem a teljesítménygürbéhez a váltó kiosztása, ez meg fogszámokat kér:)
Az előző program folyton dezertál valahova, most sincs meg, nemtom hova lesz:)
Egyébbként mindkettő letölthető valahonnan, ez egyik(ami elvész folyton) annak vehiclesim a neve, hasznos cucc.
Nekem tetszett! ha megjavítottad az órát kérjük a következő videót!
A hangja nagyon szép nincs rezó de mégis olyan mintha.Az én sebringes G4-e nek is ilyen lágy durrogása van amikor elveszem a gázt!
Tetszett amikor játszottál a végefelén a váltással.Meg az egykerék is majdnem megvolt.
Készült egy onboard videó ma. Eléggé rossz lett pláne a vége mert szétjött a kameratartó csak a hang miatt a vége az elején azért lehet látni csak megjegyzésképp. Városi trafi szerint 6. ban 2700-3 ezernél megy 50km/h val.
Kéne nekem egy olyan oldalcím ahol van 70 ccm-es puch monza henger + dugó + (gondolom ekkor a hengerfej is más..)
Tehát ezek egyben....Sokfelé jártam de minden hol van az egyik de nincs a másik...És szerintem ha mindent 1 cég gyárt le az jobb mint ha 3 helyről 3 dolgot vennék...
Ott vannak bal oldalt, hogy 'Fényképek', 'Videók', stb.
:)
Persze membrános mindkettő.
KAjakra elkapott a v
De hány felömlő ez?A kipu osztott?Reed szelepes?
Énis befejeztem 4F hengerem csak kisit elcsúszott balra.
Nem nagy gond de majd mindent utána kell reszelnem!
Külünben nem csodálom hogy megy mint a barom ennyi és ekkora felömlővel.Meg 70 80 ccm-el.
Az előző program folyton dezertál valahova, most sincs meg, nemtom hova lesz:)
Egyébbként mindkettő letölthető valahonnan, ez egyik(ami elvész folyton) annak vehiclesim a neve, hasznos cucc.
Übersetzung: Primär: 1:4,33
Gänge: 1 : 3,778, 2 : 2,142, 3 : 1,588, 4 : 1,263, 5 : 1,095.
Rollenkette , Übersetzung: 16:37
NAgyon jó a hangja de még az idén javícsd meg a sebességmérő szerkezetet és csinálj még!
Erről már bezsélgettünk, hogy teljesen más koncepció a kettő.
Valamiért azt gondoltam sűrűbb a váltója, elég sokat ejt két fokozat között,persze a végnén már nem látni.
A szívóhang meg nem zavar be, látni, és hallani, hogy honnan megy, onnan amit írtam.
A hangja nagyon szép nincs rezó de mégis olyan mintha.Az én sebringes G4-e nek is ilyen lágy durrogása van amikor elveszem a gázt!
Tetszett amikor játszottál a végefelén a váltással.Meg az egykerék is majdnem megvolt.