Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja bocs,amúgy én is riga gyűjtő vagyok
ÖÖÖ nincs az a gond. Jó lenne de nincs...
Ha csak annyit mondok hogy Riga gyűjtő vagyok..?:D Van kb 2 szekrénynyi alkatrészem. Videók között is találsz egy 2 érdekességet. De én slampinak írtam:D Csak kicsit álmos vagyok...
Milyen riga cuccot adnál érte?
ÖÖÖ nincs az a gond. Jó lenne de nincs...
Nemtudom...
Zündapp, Kreidler cucc...
Két henger egymás mögött(általában) az egyik csak szív, a másik csak kipufog.
A két henger dugói közös főtengelsen vannak egy Y alaku hajtókaron.
Az volna az értelme, hogy a vezérlés nem szimmetrikus.
Manapság egyszerűbben is meg lehet oldani.
Eltudná valaki tömören mondani hogy milyen is ez az ikerdugattyús téma?És mi a lényege?Képet róla esetleg...
Verhovina3as ülés,hátsó lámpa(kis fajta),riga sárfogógumi(feliratos),komplett riga4es blokk....ilyesmi
Ergo mondjuk ki szr.:D Evolúciós zsákutca a motorok fejlődésében. Próbálkozásnak tekintető inkább. Várjunk csak. A Puch GS250 esnek (ikerdugós) annak nem is oldalt volt a kipufogó nyílása mint a Csepelnek...
Mi kellene cserébe érte? Van nagyon sok mindenem...
Amiről beszéltem, hogy vizes volt, még is ragadt, az a kísérleti üzemben készült, versenymotornak, elhiheted, hogy jobb volt mint bármiyl sorozatgyártású Puch.

Az a technológia egyszerűen nem vált be.
Mid van?
az e-mailomra küldj v.mi képet,tel.számot légyszi.
Ócsán pesttől 25km re
vannak riga cuccaim,hol van a váz? e-mail-t irj ha lehet.
van 3 és 4 gangos is,a többit e-mail-ben beszéljük meg
Nem cseréled valamire a pénzen kívül a Puchot? Mert engem érdekelne csak tudod a pénz...
Igaz a Puchnak is elégtelen volt de a Csepel még rosszabb minőségben gyártotta ezt a technológiát. Én egy öreg motorostól azt hallottam a Puchok rendesen mentek de a Csepelek sokszor megragadtak a hátsó hengert illetően. Amúgy multkor börzén láttam egy gyári Elektromos Prototípus Pannóniát le is fotóztam majd rakok fel képet. Kb úgy néz ki mint Slampix Kreidlere.
Hm és tényleg.De kérhetsz felül vizsgálatot.
Csá,na érdekel valakit a sachs cuccaim?
Háhá.

Nem.

Haladok a Zündapp honlappal.
Ma egész nap a történelmet csináltam.

Újabban másoknak mindig azt írja ki, hogy "bejelentett támadó webhely", nem tudom melyik nyomorék idióta csinálta ezt, de sokmindent nem ért el vele: úgyse itt lesz a honlap, ez csak próba...
nem nézlek hülyének.
Kéne?
:)
Ja igen és a saját Moto Gp csapatod 1-es számú pilotája is
Kifejlesztesz egy nem tudom milyen giga mega technologiát.
És mivel fejezed be?Babetta dekompreszoral
Amiko már ezzel gyártyák a saját márkájú motraidat ako egy zsír új engem illet.(fél évente)
Ja és én leszek a 1-es számú teszt pilota