Ha csak annyit mondok hogy Riga gyűjtő vagyok..?:D Van kb 2 szekrénynyi alkatrészem. Videók között is találsz egy 2 érdekességet. De én slampinak írtam:D Csak kicsit álmos vagyok...
Két henger egymás mögött(általában) az egyik csak szív, a másik csak kipufog.
A két henger dugói közös főtengelsen vannak egy Y alaku hajtókaron.
Az volna az értelme, hogy a vezérlés nem szimmetrikus.
Manapság egyszerűbben is meg lehet oldani.
Ergo mondjuk ki szr.:D Evolúciós zsákutca a motorok fejlődésében. Próbálkozásnak tekintető inkább. Várjunk csak. A Puch GS250 esnek (ikerdugós) annak nem is oldalt volt a kipufogó nyílása mint a Csepelnek...
Amiről beszéltem, hogy vizes volt, még is ragadt, az a kísérleti üzemben készült, versenymotornak, elhiheted, hogy jobb volt mint bármiyl sorozatgyártású Puch.
Igaz a Puchnak is elégtelen volt de a Csepel még rosszabb minőségben gyártotta ezt a technológiát. Én egy öreg motorostól azt hallottam a Puchok rendesen mentek de a Csepelek sokszor megragadtak a hátsó hengert illetően. Amúgy multkor börzén láttam egy gyári Elektromos Prototípus Pannóniát le is fotóztam majd rakok fel képet. Kb úgy néz ki mint Slampix Kreidlere.
Haladok a Zündapp honlappal.
Ma egész nap a történelmet csináltam.
Újabban másoknak mindig azt írja ki, hogy "bejelentett támadó webhely", nem tudom melyik nyomorék idióta csinálta ezt, de sokmindent nem ért el vele: úgyse itt lesz a honlap, ez csak próba...
Kifejlesztesz egy nem tudom milyen giga mega technologiát.
És mivel fejezed be?Babetta dekompreszoral
Amiko már ezzel gyártyák a saját márkájú motraidat ako egy zsír új engem illet.(fél évente)
Ja és én leszek a 1-es számú teszt pilota
Zündapp, Kreidler cucc...
A két henger dugói közös főtengelsen vannak egy Y alaku hajtókaron.
Az volna az értelme, hogy a vezérlés nem szimmetrikus.
Manapság egyszerűbben is meg lehet oldani.
Az a technológia egyszerűen nem vált be.
Nem.
Haladok a Zündapp honlappal.
Ma egész nap a történelmet csináltam.
Újabban másoknak mindig azt írja ki, hogy "bejelentett támadó webhely", nem tudom melyik nyomorék idióta csinálta ezt, de sokmindent nem ért el vele: úgyse itt lesz a honlap, ez csak próba...
Kéne?
:)
És mivel fejezed be?Babetta dekompreszoral
Amiko már ezzel gyártyák a saját márkájú motraidat ako egy zsír új engem illet.(fél évente)
Ja és én leszek a 1-es számú teszt pilota