Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne haragudj, de ezt gyárilag ilyen blokkra tervezték. Nem a Lifan-ra, de a Lifan is Honda koppintás.
na erre is mondd hogy kókány bakker.
http://youtu.be/4KbkWGonvL8
ja az köszönöm még mindig üzemel :P és semmi baja nincsen.
itt van nepperek,rá lehet ugrani...mert én nem vagyok az!http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
a forum jelenlegi állása: nepperek veszekednek egymással,ahelyett hogy a motorjaikkal foglalkoznának. ez már nepper forum!hányok ettöl,tisztelet a kivételeknek,akik érzik ugyanezt.
Amit Szigetszentmiklós után 1 nappal már szana szét faragtól.
a melyik dugattyúról beszélsz te? a 4t motort fogom is igen használni. akárcsak mint te na és?
Ha nem volt szar, miért a cső engedett el, és miért nem a hűtősapka nyitott ki?

Bár nem témába vágó, de a Spacyt szinte ripityára szedtem, és mint látszódott, össze is raktam.
A csövet azért rúgta le mert a felvonulás állt egy helyben és gondolom túlmelegedett. Nem volt az szar. De most komolyan minden fikázás nélkül. Csinálj meg már egy motort a pajtából előhozott állapotából olyanra legalább mint a Herculesem. Mert mostanában csak mész velük és minket kritizálsz.
Ha szar akkor előbb meg kell csinálni és utána menni vele.
Mert már előtte lerúgta a csövet csak nem vettem észre a felvonuláson...
Azt elmagyaráznád, hogy a Cobra miért is ragadt meg a nagy sebességtől? Pont, hogy emiatt nem szabad megragadni! A vízhűtéseseknek a város a hátrányuk, minél gyorsabban mész, annál jobban kapja a hűtést...
Meg se lehet főzni, ha normális hűtővíz van benne.
Szerelésnek azt nevezzük, ha szakszerűen, célszerszámmal nyúlunk a motorhoz, hozzá való alkatrészeket felhasználva.

Véletlenül nem Te barmoltál szét egy vadonat új tökéletes dugattyút?
Vagy egy törvényes, gyönyörű, gyári veterán segédmotor-kerékpárt egy kínai nagymotor blokkal, amit utcán nem is használhatsz?

Ezennel akkor kinevezel Fő Kókány Mesterembernek?
én befejeztem veled. kár lenne veled vitázni...
te nem tudod hogy mit nevezzük kókánynak lehet szarul vagy igényesen. te pl kókányolsz simán .
Nem előnyös, tövább tágítani meg pláne nem.
Ha szar akkor előbb meg kell csinálni és utána menni vele.
Érdekes, a narancsnak se volt baja... Talán mert az nem volt kókányolva?
Mily meglepő. Engem baszogattok, közben már alapból szar volt.
Szánalmasan viselkedtek.
Érdekes a Kreidlert majdnem egy évig használtam minden nap és egy karbiduguláson kívül nem volt vele semmi bajom! Cobra szintén. OK annak megfőztem egyszer a hengerét mert Alsóörstől Füredig nyélgázon 100 fölött mentem. Verhovinának sem volt semmi baja. Kreidler LK nak sem. Nah ezt rakd össze. Az a dekli meg már kókányolva van.
A szerelésről van fogalmam, sajnos a kókányolásról nincs.
Taníts, Mester!
de nem hetente meg havonta szarrá menni! jobban kellett volna oda figyelni. basszameg mégis végig járhattad volna a mami moci sulit legalább legyen fogalmad a szerelésről.
na ott a pont hogy ez a helytelen használatból... bakker! hogy nem úgyszereled össze ahogy kell. ha kipunál raktálvolna rúgós vagy körmös alátétet akkor nem esett volna szét.
Te annyira gyökér vagy, hogy azt nem lehet leírni.
Megkereshetsz, de ha nem akarod képen köpve érezni magad, ne erőltesd a dolgot.

Ha valami használva van, az bizonyosan elromlik. Még áltában is elromlanak dolgok! Nem tudom mit vagy úgy meglepve... Nem láttam még olyan technikai szerkezetet, ami nem romlik el.
Köztudott, hogy használom is a motorjaim, nem a vitrinben porosodnak. Azért veszem őket, hogy élvezzem, nem azért, hogy kereskedjek velük!

A narancsról meg raktam már be képet miután összeraktam.
Komolyan köv alkalommal lemegyek a Szentmiklósi börzére 100% hogy megkereslek és képenröhöglek Ennyi szép motort széthajtani. Naranccsal mihelyzet? Vagy fél éve nem hallottunk róla. Méhtelepen van? Új Suzuki alapanyagnak?