Te Zolibá!
Mi lehet haver Simsonjának baja (70/4 Pancsi karbi Vrezo babettagyula) beindul megy csak "prüszköl, tüsszög" fordulaton mintha kihagyna vagy nemtudom. Pedig jól ment a kis rohadék.:D
Te figyu, van egy ajánlatom: annyira isteníted ezeket a 4 sebességes Puch ócskaságokat, hogyha börzén találkozunk, odaadom a Zündappot, csapass vele egyett.
Ma se éltünk hiába:
kicseréltem a deklit, kapott egy tükröt, egy ócskább ülést, egy csomagtartót, és a kipufogó már nem fúj ki a csonknál, betömítettem.
te nem jut eszembe... vmit mondtál múltkor a vasöntéssel kapcssolatban hogy kérdezzem meg utána mert kell neked vmi.... bár a fogaskeréket edzik is.... ők öntik a berúgókarokat és váltókarokat is meg minden.
Üdv mindenkinek! Puch Cobrára keresek kilóméteróra meghajtót, láncot (de legalább patentszemet) , első komplett féknyerget, gyújtáskulcsot, hátsó lámpát, váltókart, hátsó sárvédőt, plexit a szegéllyel együtt, első spoilert (kocka lámpa)
Ha valaki tud valamit reális árban, legyen szíves jelezni!
Mi lehet haver Simsonjának baja (70/4 Pancsi karbi Vrezo babettagyula) beindul megy csak "prüszköl, tüsszög" fordulaton mintha kihagyna vagy nemtudom. Pedig jól ment a kis rohadék.:D
kicseréltem a deklit, kapott egy tükröt, egy ócskább ülést, egy csomagtartót, és a kipufogó már nem fúj ki a csonknál, betömítettem.
Vasárnap börze?
nincs valami kontakt ahhoz az ombréhoz?
Motorba az alkalmatlan.
Malomrekékhez jó, de motorba...
Ha valaki tud valamit reális árban, legyen szíves jelezni!
Köszönöm!
http://youtu.be/_03aIFQcEI8