Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legalább sorolj fel hogy mik vannak!
Sziasztok :) Eladóak Tomos Push Sachs alkatrészek készlet frissült :)
Szia!

Neked esetleg ultrára (80-as évek) nincs visszapillantó elsőlámpa stb stb stb bármi?
Minden esetre több mint figyelemre méltó alkotás ez a motor még ha ez egy speciál gép akkor is valódi remekmű nem csak a műszaki tartalom van magas szinten hanem rendkívül jól és szépen van kialakítva és csomagolva ezt a motort szerintem bármelyik gyártó szívesen felvállalná sőt büszke lehetne rá minden elismerésem az alkotóinak!
Szia Ricsi!
ilyen, vagy hasonló kereklámpás idomot plexivel nem tudsz valahol elfogadható árban?
A németek is szuperlativuszokban értekeznek a motorról.

Egyedi kis speciálokat régebben is csináltak, persze, akkor, a 80-as években nem voltek iylen lehetőségek itthon.
na igen,... :) bár most építek egy mocit csak nem versenycélra :)
aztaaaa az egész tényleg 48 kiló? blokkal együtt meg a elsőfutóművel meg a kerekekkel... nem semmi
de a titániumot honnan szedték....
Zoli ez nem semmi ilyenkor szokott kinyílani a bicska a zsebemben hogy miért nincs hazai motorkerékpár gyártás mert úgy látom szellemi kapacitás bőven lenne rá minden elismerésem a motor építőinek ez világszínvonalú alkotás
Akit érdekel egy jó kis egyedi recege lessen be a fótóknál simsonos részbe.
MW motort kell keresni.
Úgysincs pénzed!
inkább a tiedet ajánltgassad ennyiért..
Börze szigetszentmiklós márc 18-án lesz! eztet írjátok be a naptárba. :) Ha addigra elkészül a vasam lehet hogy lemotorozok :)
Kolontár!
Jaja, ez tök jó, ezen még a csomagtartó is elmegy, csak a későbbi modelleken bumfordi szerintem.
Héjj Zoli

A Hercules nem zündapp klón Ilyen Sprintről áradoztál régebben bejött a formálya csak a csomitartóval volt bajod.
"szivesebben"

Na azt nem.

VAn mit szeretni a saját motoromon, volna mit egy másikon is.
Én nem vagyok márkasovén, nekem egyes zündapok és klónaik nagyon tetszenek.
Vald be, biza te is szívesebben ülnél egy ilyen köszörűn!
Az biza nem publikus de drágába jött kifele
Hűű, azannya!
A hogyé' kérdésre attól még nem válaszoltál.
Báttyám vetteja bóhapijacon he.