Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira nem érdekel mi a neve. Aki kell eddig is megtalált minket.
Amikor orbitál vita folyt a fórum nevének létjogosultságáról!Slampi indítványozta a nagytanács előtt hogy legyen valami más a nevünk mert így nemigazán elégítette ki úri gusztusát!
Milyen téli háború?
Reméltem kitör egy újabb nagy téli háború mint annó a régi szép időkben most újult erővel lehetett volna nekiesni a témának.
Engem nem zavar a neve
Szimplán az de duplán az adminok semében nyomatékosítaná a fórum néváltoztatási szándékunk komolyságát :)
Szimplán szar zene.
Megkell mondani nekik, hogy http://youtu.be/qhywUvoj-88
Már jutottam a másoknak faragott 4F 50 es hengerekkel. Felmart karbival nem hozzá való rezóval karistolta a 93 at gps szerint. Alul nem húzott de utána megindult nagyon.:D
Fura hogy megláttál egy simsont ami valahogy megy egy 2-perces videóban és ez alapján ítélni tudsz hogy jó tunying alap :) Simson tunyingra fel :) hajrá kíváncsi leszek mire jutsz :)
Le sem szarják az adminok max indítanak egy új fórumot.
Tetudod de nevezzük már át a fórumot!
Arra ott a Cobra. Nekem Simson kell mert az is jó.
Azt a rengeteg lóvét amit beleölnél (amit úgyse fogsz megtenni) egy normális simsonba ami megy megáll működik és nem szarabb egy gyáirnál (!) abból olyan kittet kapsz a zündappondra hogy lehugyozod az ülést ha ráülsz báttya és különösebb átalakítás nélkül még megis fogsz tudni vele állni gondold csak el milyen érdekes lenne full gyári kinézetű zündapp és megeszi az összes 50-esből faragott simsont...
ktm morini blokkos volt a nevemre katt és ott van egy 80-as puch...
Farag hengereket rendelésre is? Mert már mint mondtam szeretnék építeni egy Simsont. Amolyan disznót gyári B-s kipu jó henger meg a nagymikunikarbi (álá P20) Szóval full gyári kinézete lenne és menne nagyon.
Ha ilyet teszel bele nem kel l PARÁZNOD hogy elszállsz! http://verkopen.marktplaats.nl...
Nah erre is kiváncsi lennék. Mond a tipust. Egyik sem forog annyit. Még a 6 gangos 50-es is csak 10-et forog körül belül..
Persze, régen a versenymotorok is megszakítósak voltak, és bármiyl jó is a simson sajét megszakítója, mert tényleg eléggé minőségi darab, de sem a rugóerő, sem a ygújtás többi alkatrésze nem arra van méretezve hogy tizenezret forogjon.
egyébként volt olyan ktm puch 80-as motorom ami tényleg megszakítós volt, és az kiforgott 13-14 ezret durván. :D csak mindig attól paráztam hogy mikor száll el a gyújtás...
Forgács kollégának elég perverz elékpzelései vannak amik részint találkoznak az enyémekkel is:)
Rendszerint kevés felömlőt hazsnál, mert a kis gokartoknál is azt látta.
(én meg azért mert lusta vagyok nagyon:)
Általában kis ccm -es gépeket épít, rendszerint 50-55 ccm eset.
55öset azárt mert a tiszta 50-es hez ritka a normális dugó.
Ráadásul megszakítós gyújtással küldi, az viszon már tényelg az őrültség kategória:)

Ahogy ezezn a vidin is, azok amotorok amik 12-13 ig elforognak, 8 altt halottak.

Forgács kolléga szeret sokat forgatni.
Hányfelömlőmegmiazhogyamúgy?
Jahaogy, ez Forgács kolléga motra.
eZ HALAD.
Vlami élesebb motornak tűnik, és szeirntem nagy is.
Ha nem lennél ilyen gané akkor most adnék neked egy címet telefonszámot egy KS ről nem messze tőled megvételre olcsón amiért mivel elfogyott a pénzem nem tudok menni. De a régebbi okok miatt csak nem adom meg legyen meg a mai gonosztettem is.