Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladtam már :O
Kockalámpa ultrára.
Van. Att függ meikre :)
Dehogyis jött szépen melegen.Simsonból már jött úgy ki hogy elkellet kapnom nehoyg leessen kicsúszott magától :) Ezt csak kikellet kocogtatni.
Kipréselted hidegen?
Hát ennél szerintem bárki különbet farag ez valami nagyon nemjó így.
ezért ne vegyél kanadai disznopásztortol motort mert igy néz ki a hüvely ablakai.
Üdv

Megtaláltam egy régen elfeledett 80-as perselyezett hegneremet és hamar kiis nyomtam belőle a perselyt az előző ember jól adott neki kivitelezése hagy kívánni valót maga után.Az mért van hogy a gyári 2 főcsatorna a gyári hegnerben nagyon lapos és a dugótető is elég lapos?A kipuablak a gyáriban lapos széles elég alacsonyan van.
eBay.de
Lámpád van?
napersze arravan időd hogy lomizol mi?
tetudod. zündapp mindenekfelett bla bla
Amig te minden nap más színt adsz a motorodnak, addig én minden nap más motorra ülök fel.
Kamrában is lehet gányt fújni persze segít ha nemszállnak bele a bogarak meg a garázssor előtt lévő poros úton a haverod nem megy el 50-el miközben szárad a lakk :) Illetve este 10-kor nem egy neoncsővel a kezedben a vaksötétben próbálsz valamit világítani hogy a másik ember lássa mit fúj :) tapasztalatból szóltam dehát max többet melózol vele utána :D
Már nem járok, munkaidőm nem engedi. Fényezni meg nem akarok, csakis igényesen, kamrásan. Többnyire.
Bármelyik roncs zündappod árárból vehettél volna használt fényezőcuccokat és teis tudnád csinálni magadnak!A másik meg hogy amit tudok megam csinálok habrá kurva kellemetlen csiszolni drótkorongozni homokszórás helyett kromofágozni gyöngyszórás helyett de ha haladni akarsz kispízbű akkor csiszolsz mint állat!Sokat jársz méhtelepen beszarás miket összelehet szedni ezekhez annyi csatlakozó légtartály van mint a szemét csak kikell válogatni!
Akinek ingyen van a fényezés...
Igen azvolt de nem tetszett.
hat ez nem pris vot meg, multkor?
Böcsületes neve Hercules :)
Dásíp kawasa.. izé Herdapp vagy Züncules vagy mi is ez:)
Motoromra keresek elsőlámpát bármilyen mennyiségben!
Mentem ma a K50 Sprinttel. Szépen húz.
az jó! :) nekem is van jó pár blokk cuccom :) főleg 4 gangos blokkjaim :)
Szia!
Én csak Puchal foglalkozok. Sajnálom!