Vasutas: képtelen vagyok hibázni egóm kiér az exoszféráig és néha beleütközenk a műholdak ha feljövök a fórumra lehülyézni valakit ha jónapomvan egész értelmes vagyok de egyébként bárkit bármikor lehülyézek ha van rá ok ha nincs senkivel nem értek egyet ha egyszer eldöntöttem, hogy hülye én vagyok a király a sirály a többieket bármikor lenézem nem kell hozzá erőlködnöm ha valami bajod van velem tudhatod hoyg énvagyok a mesteremberek tanítója én vagyok a bifidusz effendi az aktureglárisz is én vagyok ellentmondást nemtűrök.Bármikor átgázolok bárkin ígéreteim jobb ajánlatra váltom.
500 milliószor mondtam már, hogy gyertek el egyszer racéra, mondjuk a kétórásra, az még olcsó is.
Ott valós képet lehet (ne) kapni arról, hogy melyik motor mit tud a másikhoz képest.
Akartam fórumtalálkozót. Nem lett belőle semmi.
Én már nem erőlködök semmit ennek a fórumnak. Mindenki lenéz mindenkit, gombi csak a linkjeit szúrogatja (meg talán a nőket), puchi nem ért semmihez, nincs egy vasa se, de álmodozik, Slick a főcsászár, emzoli aki feltalálta a világot, neki köszönhetjük a létezésünk, zundapp aki alakítja az eBay-s árakat, plusz ő meg e felett adja a cuccait...
...
Természetesen csak az első 3. mondatot gondoltam komolyan.
Szevasztok! van egy Florett 50-esem : TM modell '77-82 svajci.
5 gang, turbohuteses. Uj lancszett (gyari), uj kuppl.lamellak -meg nincs beszerelve,uj teloszimmeringek+egy-ket aprosag. 20 eve van nalam, de 10 eve nincs hasznalatban, amugy pocc-roff. Korrekt ajanlatert elado. gaspar_cs@freemail.hu
Régi dolgok miatt? Ember, megsütött a nap?
Emlékezzél már vissza.
megakartam venni a gokartblokkod, kértem, rakd el egy picit. Mondtad oké. Én egy délutánomat rászántam, hogy áttúrjam a netet minden létező információ után, fórumokra regisztráltam. Erre 2 óra múlva a neten látom a hirdetést azokkal az információkkal amit én kutattam fel.
Szerinted ez normális?
Szerintem szánalmas.
Ilyen a te fajtád: inkább keresztbe tesznek, minthogy segítsék a másikat.
Vasutasféle topic: mindenki hülye főleg aki mást állít!
Zundapp féle: mindenemvan de jobb ha ebay-ről veszed meg mert ólcsóbb!
Slick féle: Kevert topic simson zündapp tuning nepperkedés bármi címszó: ha én egyszer valamit állítok akkor az úgyvan. PONT!
Slampi féle: akkoris enyém lesz az össes veterán a világon muhahahaaa.
Gombi féle: aki hülye haljon meg!
Brumo: haén egyszer comet lehetnék mindent a cometekről! :)
Puchinátor: az oldalon értelem nem található ala emzoli
Kéne valami nómális hely ennek a bandának mint a simsonosoknak amik vannak.Ott lehetne normális környezetben értelmes dolgokat csinálni.Egy weboldal sokat segíteni ez első és legfontosabb topic a miért vagy nepper rohadjálmegy lenne!
Legalább van hova szólnod és ezt meg kell becsülni!
(Néha lazits nem baj ha büdös is)
Ott valós képet lehet (ne) kapni arról, hogy melyik motor mit tud a másikhoz képest.
Meg amúgy is.
ez mekkora :)
King vagy Pucci:)
Én már nem erőlködök semmit ennek a fórumnak. Mindenki lenéz mindenkit, gombi csak a linkjeit szúrogatja (meg talán a nőket), puchi nem ért semmihez, nincs egy vasa se, de álmodozik, Slick a főcsászár, emzoli aki feltalálta a világot, neki köszönhetjük a létezésünk, zundapp aki alakítja az eBay-s árakat, plusz ő meg e felett adja a cuccait...
...
Természetesen csak az első 3. mondatot gondoltam komolyan.
5 gang, turbohuteses. Uj lancszett (gyari), uj kuppl.lamellak -meg nincs beszerelve,uj teloszimmeringek+egy-ket aprosag. 20 eve van nalam, de 10 eve nincs hasznalatban, amugy pocc-roff. Korrekt ajanlatert elado. gaspar_cs@freemail.hu
Emlékezzél már vissza.
megakartam venni a gokartblokkod, kértem, rakd el egy picit. Mondtad oké. Én egy délutánomat rászántam, hogy áttúrjam a netet minden létező információ után, fórumokra regisztráltam. Erre 2 óra múlva a neten látom a hirdetést azokkal az információkkal amit én kutattam fel.
Szerinted ez normális?
Szerintem szánalmas.
Ilyen a te fajtád: inkább keresztbe tesznek, minthogy segítsék a másikat.
Vasutasféle topic: mindenki hülye főleg aki mást állít!
Zundapp féle: mindenemvan de jobb ha ebay-ről veszed meg mert ólcsóbb!
Slick féle: Kevert topic simson zündapp tuning nepperkedés bármi címszó: ha én egyszer valamit állítok akkor az úgyvan. PONT!
Slampi féle: akkoris enyém lesz az össes veterán a világon muhahahaaa.
Gombi féle: aki hülye haljon meg!
Brumo: haén egyszer comet lehetnék mindent a cometekről! :)
Puchinátor: az oldalon értelem nem található ala emzoli