Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu Brumo azt irtad nem simsonból meg ilyenekből ez elégé lenéző szóval most irok én neked valamit a szerelő aki csinálja a motromat megmondta hogy nem leszólás képpen meg ilyesmik de asimsonnak a legjobb a váltója sokkal jobban össze van rakva mint a ktmeké sachsoké vagy puchoké és aztis mondta hogy a sachsoknak a főtengely hajtókaruk sem a legjobb.
A robogót is találtad valamelyk kupacban?
Szegény elfáradt a vonatozásban:
Én mi?
na és te?
Tedd össze a kezed, hogy volt egy madár.
na és? ha már ennyiért senki nem viszi el akkor inkébb felhasználom.
de a puch m50-esemet elvittek 110 ezerért!
na az meg 95 %-os gyári volt.
Tegnap elindult a lomtalanítás, így hát ott voltam:
65.000-nél többet egy KTM Cometért? Viccelsz?
és ráadásul a célom egy alacsony fogyasztású motor építése és túramotornak akarom használni.
ennyi.
IGEN örömöt okoz mert sok a köcsögnepper csak leakar húzni meg alkudozni! és senki nem akar érte adni 65ezernél többet! és a 4 üteműsítésnél jobb ez mint a simson mert a simson egy hulladék!
ez akkor is szakbarbárság...egy eredeti hiánytalan jo állapotu motort szétbaszni...te tudod,ha ez neked örömöt okoz,csináld.
ki mondta hogy szétbasztam. én csak átalakítottam. :P és nem a te motorod és be lehet fogni a szád.
te idiota barom,szétbasztat a szép géped,hogy egy négyütemü szart rakjál bele!ez nem szakbarbárság?
tudom. a zündapp a scramblerre gondolt. és direkt ide nem raktam ki a liláról képeket mert úgy is csak megy ezerrel a fika és senki meg nem akar fizetni érte ez van! És különben mondom nincs kész és ezért kár addig fikázni!
A lilád nem volt hiányos!
te. mire mondod hogy barbár? amikor én csak kifejezettem 3 ktm alkatrészből szereltem össze és nem simsonból meg ilyenekből! neked még mindig nagy a szád. és ha azt mondom hogy ha egy motor erősen hiányos akkor nem fogok nekiállni restaurálgatni és másik hogy saját jogom van ami szeretek alkotni. És nem kértem ki a véleményed. Eddig nem láttam a motorojaidat ami alkottál. Szóval egész nap csak ülsz a gép előtt és próbálod lehúzni mindenkiről az hangulatot megint.... Utoljára mondom légyszíves hagyd abba ezt. És köszönöm!
ezzel a hozzáállással niki lauda is bennégett volna a kocsijában! na,ezért se megyek motorversenyre!legalább annyit megtehet az utána érkezö,hogy lelassitja és értesiti a többi versenyzöt...
ezt nem értem,a humánum nálad nem ismert szo?
Be vagy fordulva? Vagy mi van?
egy igazi szakbarbár,akár a brumo is csinálhatta volna.. http://www.jofogas.hu/bekes/Se...
csak egyszer feküdj ki a betonon,és hagyjanak ott....
A legtöbb pályán kurávra tilos megállni perecelésen és műszaki hibán kívüli okból.
A csávókám kb vészfékezssel kerülte el a fetrengő ombrét, lehetősége sem lett volna megállni.

A pályán az iylen helyzetek kezelése NEM a menő feladata, azért vannak a pályafelvigyázó emberkék, hogy az iylen esetkben intázkedjenek.
mindenki magábol indul ki....
Úgy beszélsz, mintha egy GP verseny közben megállnának a motorosok, és felsegítenék egymást.