Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mai munkám. Van belőle jó pár.
értettem:)
ma kicsit photoshoppoltam hogy nagyjából milyen lenne danuviából....
Brumóka! Idéztem!
Szép jó hosszút írtál :)
Üdv Mindenkinek!Emlékeztető '!
Tévedsz egyáltalán nem vagyok beszólogatós ember viszont van néhány dolog, amit nehezen viselek iylen a rosszindulat, a korlátoltság, és a bunkóság például.

A nálam idősebb embereket kifejezetten tisztelettel szoktam kezelni, vagy legalábbis igyekszem így tenni.

Viszont, azt nem tudom elfogadni, hogy azért mert valaki 40-50-60 akárhány éves, akkor neki már szabad sületlenségeket terjeszteni.
Nem szabad.
Azért nem, mert az utánuk jövő generáció tőlük tanul, így az idősebbeknek bizonyos felelősségük van ezen a téren, mivel az okosság, de a hülyeség is továbböröklődik generációról generációra.

Én, az egyesületünkben a nálam fiatalabb szakikat kifejezetten bíztatom arra, hogy kérdőjelezzék meg amit állítok, mert estleg ténylegesen hüyleség.

Így működik a fejlődés, hogy a fiatalabbak megkérdőjelezik az előttük járó generáció kőbevésett dogmáit.

Viszont, azt is gondolom, hogy akárki, aki bármeynnyi idős is legyen ha osztja az észt, legyen igencsak felkészült a témában.
Ha meg nem az, akkor nem megsértődni kell, hanem utánanézni, akár az alapoknak is.
Válasz: Gombi21:Érdekes felfogás,én nem azonosulnék vele, mert e-szerint aki nem emzoli22357, az csak rosszat ir ,aki meg az az a tuti, ez a forum azért van hogy leirhassam a véleményem és nem azért hogy FIKÁZZAM a társaim!
Ennyi volt!
nem illik, és nem is szoktam.
Ha nem indokolt.
Oylan volt a fogadjistem, amilyen az adjonisten.
nem az m.zoli-nak irtam a bunkozást,akinek szántam az meg nem ok nélkül kapta.ha visszaolvasod a pár oldallal ezelöttieket,akkor megérted. a zolival meg nem foglalkozom,régebben már kifejtettem a véleményem rola.de egy 65 éves embert(gombi)nem illik olyan stilusban kioktatni,ahogy azt ö tette.én nem ilyen nevelést kaptam
mondooom papíros motorba papíros blokkot tennék bele! olvasd vissza már jónéhány oldalt!
De az típusazonos te meg egy papír nélküi motorba egy papír nélküli motort szeretnél beletenni.NA erre kíváncsi leszek lehet a gatyád rámegy!
honnan tudom mert a páromnak a vw bogárjában komplett blokk csere lett , és elég lett cserélni forgalmit a okmányirodában és műszakiztatni ennyi.
nem kellett nkh meg kpm.
jaja erre gondoltam
de az tudom hogy ha típusazonos blokkcserénél csak forgalmi csere ennyi
de a típusidegen blokknál már szivás...
HA kicseréed a blokkot, azmár átépítés, és macera, levizsgáztatni.
tudom :( hogy macerás. de a restaurált danuviából annyit látok mint az állat.
de azért gondolkoztam a négyüteműben mert az kevesebbet fogyaszt. és pont jó lenne túrázásra. és mégis magyar lenne és ilyenkor sokan igazán megnéznének.
bár azon gondolkoztam hogy inkábbmindene gyári maradna és csak a blokkot kap mást.
Igen macerás eljrásnak néznél elébe.
Mindenféle átípítési engedéyleket kell beszerezned, szerintem ezt ne akarjad.
Arról nem is beszélbve, hogy szerintem vétek átépíteni egy DAnuviát.
oké. utána járok a dolognak csak ha jobb idő lesz. Bár keresgéltam a fórumokban.
és sajnos, eléggé nagyon meg tudnak szopatni. és nagyon hosszú a folyamat.... de nem fogom feladni...
Brumo NKH kirendeltségen kell érdeklődni a dologról hogy lehet-e és hogyan végül is ők vizsgáztatnak. Zündapp én nagyon szeretem ezt a fórumot olvasni de nem kell bunkózni senkivel főleg olyan emberrel akit a szakmán belül elismernek és jegyeznek lehet nem szeretni a zoli stílusát nekem is volt vele vitám amit megtárgyaltunk bővebben és nem bunkóskodtunk egymással éppen ezért nem kell idejárnod nem kötelező.
te csak ne vigyorogj,elég nagy bunko vagy anélkül is
Amíg te itt vergődsz, én gündolok egy motoros egyesületet, versenyeket eseményeket szervezek
Te mist is csinálsz a többiek érdekében?
JAh, semmit.
Köszönjük emese.
DDD:)
egy kérdés hogy ha veszek egy 125-ös papíros danuviát,? és ha veszek egy négy ütemű 125 ös blokkot újonnan boltból és abba danuviába raknám bele akkor hogyan tudnám forgalomba helyezni legálisan? "magyarán típus idegen blokk cserére gondolok" csak mondjuk a vázon adaptert csinálok vagy áthegesztem a füleket ?
pls. nagyon érdekel ez a téma mert tervezek ilyet persze majd b125-össel vezetnék.. de a motorn más átalakítás nem lenne akkor?
a simson forumon nem értékelték a dolgot,ezért jött ide vissza sajnos...
Szeretnék nyitni egy emzoli topikot itt a sportmotoron!Amolyan hozzászólás kielemző lenne cáfoaltok legendák stb minden rólad és a motorjaidról!
Ha egyszer vidit tennék fel az nem egy szerény költségvetésű motor lenne amiből a gyári anyagot próbálod a határokig kínozni hátha kibírja címszóval.